Goed advies en levering volgens afspraak

Ik had advies nodig over de juiste veer. Snel geholpen en het advies was perfect. ik heb weer een perfecte gasveer in mijn Interstuhl bureaustoel

snelle en vakkundige service

Het thuiswerken werd mijn 15 jaar oude lederen bureau stoel net iets teveel; mijn stoel zakte steeds naar beneden. Gasveer kapot. Bij het googlen liep ik tegen de firma Hijdra in Leimuiden aan. Na een email had ik snel contact en kon de stoel de volgende dag brengen. Nadat de kruipolie een weekendje zijn werk had gedaan gaf de oude gasveer zich gewonnen en is de stoel van een nieuwe voorzien. Dus mijn vertrouwde thuiswerkstoel kan weer jaren mee! bedankt firma Hijdra voor deze service!

Prima service!

Klantenservice helpt altijd vriendelijk als je vragen hebt. Levering is ook altijd netjes en snel. Wel zo belangrijk in deze tijd.

Het is afwachten

Ik heb mijn bestelling nog niet gezien, ondanks de mail van DPD dat ik mijn bureaukruk "de volgende werkdag" (27-3) zou ontvangen. Op basis van de prijs geef ik een aanbeveling

geen opmerkingen

levering niet snel, maar wel in orde

Goede kwaliteit prijs verhouding, regelmatig iets betrokken van Hijdra en altijd tevreden.

Goede producten, snelle levering en goede service. Als er nieuw meubilair aangeschaft moet worden kijken we eerst bij hijdra.

Levering van bureau was top!

hijdra.com heeft op mijn kantoor een WINI bureau geleverd. Levering en montage was top. Dankjewel jongens!

correct en snel

kwaliteitsvolle originele producten, met een korte leveringsperiode. Zeer handig en betrouwbaar.

Aandacht, deskundigheid en service

In deze online wereld is het ontzettend fijn dat Hijdra een bedrijf is waar je heen kunt voor je kantoorbenodigdheden. Er wordt eerst naar je wensen als klant geluisterd en daarna krijg je deskundig advies. Zo had ik al ruim een jaar na drukke periodes waarbij ik veel achter de computer zit, last van een pijnlijke arm. In december ben ik naar Hijdra geweest. Daar heb ik verschillende stoelen mogen uitproberen. De bureaustoel die het geworden is, was niet de stoel die ik in eerste instantie in gedachten had. Dankzij het goede advies heb ik na de eerste drukke periode dit jaar helemaal geen last meer van mijn arm. Ongemerkt zit ik actiever wat een duidelijk resultaat heeft opgeleverd. Met andere woorden hier schrijft een zeer tevreden klant die Hijdra.com van harte aan beveelt.

Uitstekende service en kwaliteit!

Uitstekende service en kwaliteit

Goede service en vriendelijke mensen

Hijdra heeft het bureau bij ons thuis geïnstalleerd. Door omstandigheden waren zij flexibel in het plaatsen van het bureau. Wij zijn erg blij met de manier waarop de jongens te werk zijn gegaan.

Prettig & klantgericht

Snelle levering en goede installatie van printer. Daarnaast betrokken, klantgericht, bereikbaar en sympathiek.

Ruim assortiment en uitstekende service

Ik heb reeds vele jaren ervaring met dit bedrijf. Ervaar de kennis, het assortiment en de service als heel positief. Je kunt op veel vlakken advies ontvangen, zowel voor kantoorartikelen als kantoormeubelen en apparatuur.

Advies op maat

Op herhaling mij kantoormeubilair bij Hijdra gekocht. Top service, goede prijzen en echt prima advies. Hijdra: een aanrader!

Klantgericht, keurig op tijd bezorgd en kwaliteitsproducten

Vandaag de nieuwe bureaus geleverd gekregen. De bezorging verliep soepel en alles keurig in elkaar gezet. Top geregeld Hijdra.com

Zoals ook bij een eerdere levering thans weer prima levering en installatie.

Na bezoek aan showroom een goede ontvangst en uitleg. Persoonlijke service uitstekend. Nazorg niet te evenaren.

Zeer tevreden met mijn ergonomisch bureau!

Bureau van hoge kwaliteit dat voldoet aan mijn ergonomische vereisten. Ben zeer tevreden over het product, de geleverde service, de vakkundige installatie en het geleverde advies van Hijdra. Kortom een bureau waarvan ik nog jaren plezier van zal hebben!

Wij bestellen al jaren bij Hijdra en hebben nog nooit problemen gehad. Fantastisch, servicegericht bedrijf !!!!

Goede service, snelle levering

makkelijke website, goede prijzen

top service

Tot nu toe zeer tevreden!

Dankzij een 'stoel-advies' van Hijdra, zijn mijn nekhernia klachten verdwenen

Na meer dan 12 jaar in een, zoals achteraf bleek, foute werkhouding te hebben gewerkt, bleek ik een nek-hernia te hebben ontwikkeld. Wegens stevige pijnklachten ben ik daardoor regelmatig uitgevallen. Op advies van mijn fysiotherapeut ben ik gaan praten met Dirk-Jan Hijdra. Die was zeer beslist in zijn advies om over te gaan naar een voor mij toch wel zeer afwijkend type stoel. Daarbij kwam dat deze stoel niet bepaald goedkoop was; maar ik kreeg hem mee met de afspraak "niet goed - geld terug". Reeds na ca. 10 dagen op deze stoel te hebben 'doorgebracht' verdwenen de pijnen in mijn nek en kon ik weer gewoon een aantal uren aaneengesloten doorwerken ! Hulde aan het advies en de vasthoudendheid van Hijdra !

Efficient en correct

Levering beschadigd (DHL?); doos met pakken printpapier kennelijk gevallen?

Goeie service

Prettig, snelle levering en goeie service

Goede ervaring

Voor ons Tandtechnisch Laboratorium 4Dental Reeuwijk, 25 stoelen laten ombouwen met speciale gasveer. We zitten weer als vanouds!

Uitstekende service

Ik kom al jaren bij Hijdra. Simpelweg omdat ze kwaliteit leveren, de tijd nemen om je te adviseren en persoonlijk behandeld wordt. Prima service.

Waaier 15

2451 VV Leimuiden

Over hijdra.com

Bij hijdra.com begrijpen we dat de ideale werkomgeving essentieel is voor productiviteit en welzijn. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan kantooroplossingen, variërend van hoogwaardige bureaustoelen tot op maat gemaakte interieurontwerpen. Of je nu een ergonomische stoel voor je medewerkers zoekt of een complete kantoorinrichting wilt vernieuwen, wij hebben alles wat je nodig hebt. Wat ons uniek maakt, is onze toewijding aan maatwerk en klanttevredenheid. Ons team van experts werkt nauw samen met jou om oplossingen te bieden die perfect zijn afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Bovendien staan we bekend om onze uitstekende klantenservice en betrouwbare after-sales ondersteuning. Ontdek vandaag nog hoe wij jouw kantoorruimte kunnen transformeren in een functionele en inspirerende werkplek.

Over Quantore online

Quantore verzorgt al meer dan 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden voor bijna 450 zelfstandige kantoorvakhandels in Nederland en België. Er liggen meer dan 24.000 artikelen klaar voor verzending naar de kantoorvakhandel én naar hun klanten. Van pennen en papier tot aan warme dranken en schoonmaakproducten. We verwerken jaarlijks meer dan 5 miljoen orderregels. Dat is een drukte van belang!