Als ik hulp nodig heb zijn jullie er. Alles klopt altijd, GEWELDIG !!!!
gelukkig weinig storing en het werkt gewoon, ondanks dat je gehackt wordt
Uitstekende hulp
Ik ben er dik tevreden mee!
Wij werken nu 10 jaar met mijnwebwinkel, zeer tevreden en geen klachten van onze klanten. Sinds kort een verfrissende update van de shop door mijnwebwinkel gedaan, zeer tevreden mee.
Hallo Turbohoof, Bedankt voor het achterlaten van jouw positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons platform en over onze service. Ons Support en Design team staan voor je klaar indien je vragen of nog hulp nodig hebt omtrent de vormgeving van jouw webwinkel. We kijken er naar uit om jou nog jaren te mogen helpen, op naar de volgende 10 jaar! 💪 Vriendelijke groet, Team Mijnwebwinkel
Voor ons voldoende mogelijkheden om onze webwinkel in te richten en bestellingen te verwerken. Trimestrieel genereren we een orderoverzicht wat zo naar de boekhouder kan. Goede prijs-kwaliteitverhouding.
Beste Anne-Mieke, Bedankt voor het plaatsen van jouw review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over ons platform! We hopen dat we je nog vele jaren kunnen helpen met ondernemen. Indien je nog vragen hebt waar we je mee kunnen helpen weet je ons te vinden! Vriendelijke groet, Team Mijnwebwinkel.
Bij een ingewikkeld probleem met de BTW-heffing, voor mij dan, hebben de mijnwebwinkel techneuten mij snel en vakkundig geholpen. Vooral grote dank aan Chloë, die mij uuuuuuuren het op een andere manier uitzoeken en herstellen heeft bespaard.
Hallo Yvonne, Wat fijn om te horen dat Chloë je goed heeft kunnen helpen! We doen ons best om niet alleen ons platform te ondersteunen, maar ook om onze kennis over webwinkels en bijbehorende uitdagingen met je te delen. Mocht je nog ergens anders tegenaan lopen, dan horen we dat graag! Vriendelijke groet, Team Mijnwebwinkel
Reageren snel op vragen met begrijpelijke antwoorden.
Wij hadden een domeinregistratie probleemtje en werdt door een telefoontje en een mailtje gelijk opgelost, snel en duidelijk, medewerker handelde met kennis en kon het probleem dan ook gelijk en snel oplossen,
Hallo Chris, Bedankt voor je positieve woorden en fijn om te horen dat we je goed en snel hebben weten te helpen. Indien je nog andere vragen hebt over je domein, of juist over het platform of de webwinkel, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Vriendelijke groet, Team Mijnwebwinkel
Problemen met google analytics. Door Chloë super geholpen. Binnen 10 minuten was het probleem opgelost. Mijn dank is groot. Mijn webwinkel heb ik al jaren en voor mij werkt het prima. Tineke van de 2ehands Wolwinkel
Hallo Tineke, Wat fijn dat Chloë het voor je heeft weten op te lossen! We zullen de complimenten aan haar doorgeven. We hopen dat je nog vele succesvolle jaren met je webwinkel op ons platform zult blijven. Mocht je in de toekomst ergens tegenaan lopen, staan we natuurlijk weer voor je klaar! Vriendelijke groet, Team Mijnwebwinkel
De klantenservice van Mijnwebwinkel is heel snel, deskundig en duidelijk. Je kunt snel weer vgferder met het optimaliseren van je webwinkel.
Hallo Dick, Bedankt voor je feedback en fijn om te horen dat we je goed op weg hebben geholpen! Mocht je nog vragen hebben betreft de SEO of de optimalisatie van je webwinkel, dan weet je ons te vinden. Succes! ⭐ Vriendelijke groet, Team Mijnwebwinkel
Over het algemeen stabiele shop, over de grote storing wordt niet eens meer over gecommuniceerd (en dan weten jullie zeker over welke deze gaat) Verder wordt er lange tijd weinig aan de top 10 vragen in de roadmap gedaan. Al met Al voor de beginnende webshopper leuk programma, maar voor uitgebreide opties kan je beter een andere zoeken.
Hi Alex, Bedankt voor je feedback. Sinds de grote storting van vorig jaar hebben we gelukkig géén verdere storingen met deze impact gehad. We begrijpen dat een storing voor jou als winkelier enorm frustrerend kan zijn. Onze hoogste prioriteit is om het platform en de webwinkels zo goed mogelijk bereikbaar te laten zijn. Ondanks dat dit nooit helemaal te ondervangen is blijven we werken aan een zo stabiel mogelijk platform. Verder wordt er dagelijks hard gewerkt om het platform stabiel te houden en te laten groeien voor onze klanten door bugs op te lossen en nieuwe functies en/of verbeteringen door te voeren. We geven daarbij voorrang aan de functies en/of verbeteringen waarbij de meeste klanten geholpen worden. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan staan we uiteraard graag voor je klaar! Vriendelijke groet, Team Mijnwebwinkel
Al jaren mag ik gebruik maken van dit professioneel bedrijf wat achter de schermen zorgt voor een optimale service. Altijd vriendelijk en adequaat als hulp nodig is.
Hi P, Bedankt voor je positieve review! Wat leuk om te horen dat je al jarenlang trouwe klant bent bij Mijnwebwinkel. We staan graag voor je klaar om je te helpen bij vragen en het succes van je webwinkel. We kijken ernaar uit om je nog jaren te mogen helpen. Succes met je webwinkel! En zoals altijd; mochten er ooit nog vragen zijn dan weet je ons te vinden. Vriendelijke groet, Team Mijnwebwinkel
Ik heb ca. 14 jaar met de software van Mijnwebwinkel gewerkt. Het CMS werkt prima. De functionaliteit is erg goed. Natuurlijk zijn er verbeterpunten maar over het algemeen ben ik bijzonder tevreden. De medewerkers van Mijnwebwinkel zijn zonder uitzondering aardig, bekwaam, meedenkend en meewerkend. Dat kan ik mijn ogen niet beter. Top, dank jullie wel.
Beste Hai, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het platform en uiteraard de service van onze supportmedewerkers. We denken altijd met je mee en helpen je graag. Mocht je ooit feedback hebben voor ons of het platform dan mag je dit altijd aan ons doorgeven. We kijken ernaar uit om je nog jaren te mogen helpen. We wensen je nog veel plezier met je webwinkel en op naar de volgende 14 jaar! Vriendelijke groet, Team Mijnwebwinkel
ben zeer tevreden en iedereen is behulpzaam. dus met een woord TOPPERS
Binnen korte tijd goed geholpen, top!
Fijn platform om mee te werken, al zijn er altijd nog voldoende verbeterpunten. Één hele fijne zou zijn, offline kunnen werken aan je webshop en zodra klaar deze veranderingen online zetten. Nu werken we altijd in realtime. Voor de rest een aanrader voor iedereen die een webshop wil starten
Hallo Johan, Bedankt voor je feedback! Het is nu inderdaad niet mogelijk om in een aparte omgeving je webwinkel aan te passen. Je suggesties mag je altijd plaatsen op onze feedback pagina, wellicht kunnen we dit in de toekomst wel aanbieden! In ieder geval leuk om te horen dat je het platform fijn vindt werken. Mocht je nog vragen hebben of ben je op zoek naar advies hoe je de webwinkel kunt verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Vriendelijke groet, Team Mijnwebwinkel
De tekst 'afhalen bij winkelier' is niet aan te passen. Klanten denken soms dat die winkelier ook in hun eigen woonplaats kan zijn, terwijl ik maar één vestiging heb. Ik wilde de tekst 'afhalen bij winkelier' aanpassen. Chloë wist een truc om deze tekortkoming te omzeilen. Nu staat de gewenste tekst in het betaalscherm en zullen hopelijk de klanten deze optie alleen maar kiezen als ze in mijn omgeving wonen.
Hallo Martin, Bedankt voor je recensie en fijn om te horen dat Chloë het heeft opgelost! Indien wij de gewenste oplossing niet hebben denken we graag met je mee voor een passend alternatief. Nog veel succes en plezier met je webwinkel! Vriendelijke groet, Team Mijnwebwinkel
Erg vriendelijke dame denkt met me mee. Oplossing van t probleem niet onmiddellijk opgelost maar na een paar contacten alles opgehelderd!
Hallo Ad, Wat fijn om te horen dat het probleem uiteindelijk wel is opgelost! We denken altijd graag met je mee. Mocht je nog ergens anders tegenaan lopen, dan horen we het graag 😀 Vriendelijke groet, Team Mijnwebwinkel
Als eenmanszaak heb ik zo af en toe echt even hulp nodig en dan kan ik altijd even met een medewerker van mijnwebwinkel sparren. Fijn!!
Hallo Jeanine, Bedankt voor je mooie recensie! We staan altijd klaar om je te helpen en samen met jou te kijken hoe we jouw webwinkel nog succesvoller kunnen maken. Aarzel niet om advies te vragen als je ergens tegenaan loopt – we denken graag met je mee! 😀 Vriendelijke groet, Team Mijnwebwinkel
nog geen 1 moment spijt gehad om voor mijnwebwinkel te kiezen.
Hallo Luc, Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met onze service! We staan altijd voor je klaar om je verder te helpen. Nog veel succes en plezier met je webwinkel 🙂 Vriendelijke groet, Team Mijnwebwinkel
prettig, altijd goed geholpen, zeker op mijn leeftijd(70) nog altijd te doen door de vriendelijke hulp van het personeel aldaar, Cloe, je bent een topper
Hallo Jeanette, Hartelijk dank voor je fijne woorden en het delen van je positieve ervaring! Het doet ons ontzettend goed om te horen dat je zo prettig wordt geholpen, en dat onze ondersteuning het verschil maakt. We zullen je complimenten zeker doorgeven aan Chloë! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, staan we uiteraard weer voor je klaar. Vriendelijke groet, Team Mijnwebwinkel
Snelle en goeie hulp
Hallo Peter, Bedankt voor je review en fijn om te horen dat we je goed verder hebben kunnen helpen! Vriendelijke groet, Team Mijnwebwinkel
Altijd fijn dat men de tijd neemt en met een goede duidelijke uitleg komt. Hartelijk dank.
Hallo Laura, Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je onze uitleg duidelijk vindt. We streven er altijd naar om technische zaken helder en begrijpelijk te maken. Mocht je ooit nog vragen hebben, staan we uiteraard klaar om je verder te helpen! Vriendelijke groet, Team Mijnwebwinkel
Je krijgt ook altijd de juiste hulp
Hallo Jan, Bedankt voor je review en fijn om te horen dat we je altijd goed weten te helpen! Veel succes met je webwinkel, en zoals altijd, we helpen je graag verder mocht je nog vragen hebben. 😃 Vriendelijke groet, Team Mijnwebwinkel