Agressieve marketing

Dreigende berichten, dagelijks spam in de mailbox en geen enkele makkelijke manier om de dienst te stoppen. Heel agressieve marketing ik voel mij bestolen.

Meerdere geprobeerd maar deze is top

Makkelijk te maken Mooie lay-outs en goede service

mijn eigen geld maken

mijn eigen geld maken en eigen shop openen

Super snelle service

Zeer snel geholpen door de helpdesk, top service.

Zonder ervaring toch een leuke site gefixt!

Voor mijn ondernemende dochter (12 jaar) en website met webshop in elkaar geknutseld! En dat zonder ervaring. We zijn begonnen met een gratis proefpakket en al snel overgestapt naar een Grow account. Of we doorgroeien naar Pro is nu de discussie aan de keukentafel want de business is boming! We zijn al opgemerkt door de media (EditieNL en AD.nl).

Grow abbonement waardeloos, en pro te duur

In 3 maanden tijd moesten wij zo'n 110 orders verwerken. De mogelijk heden van grow zijn hier niets waard. Geen overzicht van je bestellingen, alle pakbonnen en facturen moet je een voor een donwloaden. En zo liepen we tegen veel meer aan. Maar voor de upgrade naar pro verkopen we veels te weinig en is die optie te duur.

Merel heeft me heel erg goed geholpen Dankjewel

Fijne klantenservice!

Fijn contact en er wordt snel gereageerd wanneer je een vraag hebt.

snel

Goede service, en snel antwoord.

weinig meegaand

Als ik support aanvraag dan kost het ongelofelijk veel moeite om ze in beweging te krijgen, zodat ze er ook echt persoonlijk zijn en echte intresse tonen in jouw probleem als webshop houder. Je moet gewoon onaardig worden om zaken voor elkaar te krijgen, niet enkel zoals nu met het gastenboek wat geschrapt gaat worden. Maar ook andere items spelen een rol. Nee de support ben ik niet kapot van. Klant gerichtheid is wat mij betreft een onvoloende.

Tyrona bedankt!

Support team is deskundig en efficient. Tyrona bedankt voor jouw snel reactie en oplossing. Nu kan ik verder om mijn webshop te opbouwen : )

gebruikersvriendelijk en uitstekende helpdesk/administratie

Gebruikersvriendelijk, snelle reactie op vragen en denken mee in oplossingen. Prima webwinkel concept.

Ben al 11jaar bij hun en heel tevreden Gr. Astrid Pruis www.servettenenzo.nl

Goede en snelle service, innovatief

Fijne club met gedreven medewerkers, altijd bereid om je te helpen als dat nodig is.

Uitstekend programma.

Uitstekend programma voor een betaalbare prijs met alles erop en eraan. Zeer gebruiksvriendelijk.

super snelle actie

zij werken met hun support snel, dit is wel anders bij een ander platform!!! voor mij is mijnweb winkel zeker een aanrader

Heel goed en klantvriendelijk bedrijf!

Uitstekende en eenvoudig toe te passen webwinkelmodule, waarmee je een professionele webwinkel kan opzetten. Lopen qua updates en faciliteiten voorop in de markt. En hebben een hele vriendelijke en snelle klantenservice. Hierbinnen doet Merel het ook voortreffelijk. Kan mijn webwinkel aan iedereen aanbevelen!

Altijd goed en professioneel geholpen

Zoals de titel al luidt. Altijd goed en professioneel geholpen.

Goede ervaring, werken voortdurend aan de ontwikkeling van de website.

Zeer klant en oplossingsgericht

Naast het gebruikers gemak, zijn wij ook zeer te spreken over de support bij problemen en de bereikbaarheid, zowel via mail en telefonisch.

Prima webshop en mogelijkheden meer dan genoeg

In een zeer korte tijd de webshop in de lucht en zelfs precies zoals ik het wil hebben.

Goed bereikbaar en prettig contact

Het vroeg in eerste instantie wat puzzelwerk om de webshop voor elkaar te krijgen zoals we dat graag zouden willen, maar nu we de slag eenmaal te pakken hebben, kunnen we de webshop steeds meer naar wens aanpassen. Een absolute plus is de koppeling van de shop aan de kassa in de winkel. Ook dit verloopt nog niet altijd vlekkeloos, maar als er iets is dan worden we goed en vlug geholpen.

Binnen een dag antwoord en geholpen. Perfect. Dik tevreden.

Super als je begint, dramatisch als je moet stoppen

Als je wil beginnen is alles vlot geregeld en netjes. Als je dan, na jarenlang klant te zijn, moet stoppen met je bedrijf heb je gewoon pech en word er op geen enkele manier meegedacht aan het beëindigen van het contract terwijl, tegelijkertijd, aan nieuwe klanten een korting aangeboden word. Een korting die uiteraard niet voor reeds bestaande klanten geld (zoals overal). Jammer maar voor mij dus nooit niet weer

Goed verhaal

Duidelijk overzicht van de verschillende product Ivo’s. Goede integratiemogelijkheden met andere dienstverleners zoals Google en PostNL. En kiyoh natuurlijk.

Molenstraat 56

5341GE Oss