Supergoede service

Ik ben pas mijn winkel gestart bij Mijnwebwinkel en het is best veel werk, maar veel makkelijker dan in dit platform wordt het niet. Ook het koppelen van mijn domein (in eigen beheer) aan mijn nieuwe webshop werd snel en duidelijk geregeld. Ik heb helemaal geen verstand van DNS records en alles, maar met de uitleg die ik van Dennis kreeg was het supermakkelijk!

Goed contact, en snelle reactie.

gewoon doen en dan groei er vanzelf in .

Ik dacht in het begin dat ik mijn eigen website ging maken ,hoe moet dit in hemelsnaam, maar door te doen en te proberen kom je erachter dat er al snel een professionele website uitkomt. Kom je er niet uit dan kun je hulp vragen aan het team van mijn webwinkel .

Sowieso een prima platform...

Vandaag buiten de kantoortijden toch snel en duidelijk antwoord gekregen op mijn vraag. Erg blij mee!

ruim voldoende mogelijkheden voor een goede prijs

Het enige waar ik moeite mee had is uitvinden hoe ik een header foto moest uploaden en dat de maat er van 33 moest worden aangepast, maar verder alleen maar goede ervaringen met mijnwebwinkel.nl

Service gericht

Ik ben zeer tevreden met mijnwebwinkel. Bij hulp staan ze je altijd vriendelijk te woord en helpen je graag. Goeie ervaringen met mijnwebwinkel!

Zeer tevreden!

Veel mogelijk en alles werkt perfect. Gebruiksvriendelijk. Goed bereikbare helpdesk. Altijd een luisterend oor en er wordt mee gedacht! Kijk nu uit naar de nieuwe lay out en mogelijkheden voor de home page. Ga zo door!

Gratis veel plezier en goede kwaliteit!

Fantastisch Mijnwebwinkel!

Grandioos!

Loop je ergens tegenaan, is het team van mijnwebwinkel niets maar dan ook helemaal niets teveel om samen met de gebruiker naar een geschikte oplossing te zoeken!

Zeer gebruikersvriendelijk en geweldige support

Ik ben mijn webwinkel begonnen als leek op het gebied van websites maken. Het was erg gebruikersvriendelijk en toen ik tegen wat, voor mij, onduidelijkheden aanliep, werd ik direct fantastisch te woord gestaan. Niet in de wacht gezet, gewoon Nederlandstalig en ze kijken meteen met je mee in je winkel en de instellingen. Perfect geholpen en kon met een tevreden klant verder. Ik kreeg zelfs spontaan een compliment voor het uiterlijk van mijn winkel. Dat is erg leuk! Ik ben erg tevreden.

Op 2 punten na, TOP

Echt top! Alleen het ontwerpen is wat onduidelijk en ik kan geen ander teken doen bij mijn logo dan die shop, dat vindt ik erg jammer. Voor de rest wel echt top.

Snelle jongens en meisjes

Zeer bereikbaar team, timmert aan de weg alhoewel ik niet echt alles gebruik van de vele opties. Eenvoud is het je ware - :) Carry on. We love you too 👍

Geweldig!

Veel mogelijk en alles werkt perfect. Er is altijd een luisterend oor en tja..... Het was nu eenmaal liefde op het eerste gezicht. Dank jullie wel voor alles! Hartelijke groetjes, Karin en Max www.stones2heal.nl

Blijft door ontwikkelen. Zeer tevreden.

Goed platform dat met zijn tijd mee gaat. Prima ondersteuning bij vragen. Een aanrader. www.dutch-heros.com

Heel tevreden

Een fantastische tool om mee te werken

Veel mogelijkheden, maar voor mij (nog) behoorlijk ingewikkeld

Ik wil graag een eenvoudige webshop lanceren en ben nog in de uitprobeer-fase. Ik overweeg absoluut om over te gaan naar een pro pakket zodra ik de fijne kneepjes door heb maar voor nu vind ik het nog behoorlijk lastig om een mooie basis te bouwen.

De juiste ondersteuning

Ben ook blij met Mijn Webwinkel

geweldig

fijne website en goede hulp

Super, altijd bereikbaar en snelle service

Super, altijd bereikbaar en snelle service !

Fan vanaf het eerste uur

Ik ben niet zo handig maar mijn webwinkeltje Wolletjewit beheer ik helemaal zelf. Ik ben ook dol op jullie!!!

Fijn om mee te werken!

Ik vind Mijnwebwinkel heel fijn om mee te werken. Heel duidelijk - bijna alles. Voor wat ik niet kan vinden is er een handige Q&A. En als ik er toch niet uitkom, staat er een dreamteam klaar! Ongelooflijk hoe snel, vriendelijk en duidelijk ik (digibeet!) altijd antwoord krijg. Dat is ècht zonder overdrijven top!

Een zeer geslaagde overstao

Eenvoudig, snel...genoeg mogelijkheden. Fijn om met jullie te werken. Ideeen, innovaties. Je moet het zelf ervaren!

Altijd goed!

Geen 10 omdat er altijd nog wel iets te verbeteren is😉 Maar eigenlijk weet ik nu niks te verzinnen🤔. Maar elke x hebben jullie toch weer iets verzonnen en ontwikkeld dat het platform toch weer beter en makkelijker werkt👍Jullie blijven groeien en dat is top! 🎉 Elk bedrijf heeft wel eens te maken met storingen en dat is vervelend maar niet onoverkomelijk. Dat gebeurt overal en jullie zitten er altijd boven op! Ik ben echt zeer tevreden. Heb nog wel wat wensen maar jullie kunnen ook niet alles te gelijk en sommige dingen hebben gewoon meer voorrang als andere dingen. Contact is altijd snel en goed. En informeel wat ik ook fijn vind. Nou mijn veren zijn op. Jullie lopen er inmiddels bij als een pauw Keep up the good work. Ik hou van jullie! Happy Valentine ❤️❤️❤️

Makkelijk, goed and still in ❤️

Ik ben eerst gestart met de gratis versie. Verliefd geworden en samen de verbintenis aangegaan en overstapt naar de pro versie. Echt tevreden, altijd wordt je goed geholpen, zelden een probleem en legio mogelijkheden. Op naar het volgende Valentijn jaar. Sabine -x- @iamme.nl

Heel tevreden

Bijna 5 jaar een 'relatie' met MWW. Alleen maar liefde, slechts een enkele keer mopper ik, maar MWW maakt het altijd weer goed. Het fijne vind ik dat het platform ook zeer goed toegankelijk is wanneer je zoals ik A-technisch bent en kom je er niet uit, dan is de hulp fantastisch!

Molenstraat 56

5341GE Oss