er wordt snel gereageerd op een vraag. Bedankt merel!
Beste Joke, Namens Merel bedankt voor de complimenten! We proberen alle vragen altijd z.s.m. te antwoorden zodat je snel weer door kan gaan met het runnen van jouw webshop! Groeten, Mijnwebwinkel.
Week 1 bedacht dat ik hulp zou gaan inroepen met het restylen van mijn HOME PAGE. Week 2 alle input geleverd en week 3 is mijn gerestylde homepage online. Super blij met jullie hulp! Fijn mailcontact en snel schakelen. Hou ik van;). Bedankt!
Top! Fijn dat we jouw webwinkel snel konden restylen en je nu met je vernieuwde winkel weer lekker verder aan de slag kan! Succes met de webwinkel!
Goede service , altijd duidelijkheid
Dank je voor je feedback Klaas. Fijn om te horen dat je blij bent met onze service 😊 Vriendelijke groet, Mijnwebwinkel
Ik ben zeer snel en vakkundig geholpen door Brechtje van MWW. Niet alleen had zij de oplossing voor mijn probleem, ze heeft het ook nog eens voor me aangepast! Als dat geen service is?
Hi Nathalie, Dat is zeker service! Voor ons is dat de support die we met alle liefde leveren. We gaan er natuurlijk voor zorgen dat je lovende woorden bij Brechtje terecht komen 💚 Vriendelijke groet, Team Mijnwebwinkel
Mijn ervaring is dat ik ten alle tijden, zowel nu als ook in het verleden, van jullie allemaal heel prettig werd geholpen. En zeker heel prettig, is jullie geduld met uitleg via de telefoon en daarna via email.
Hi Alex, Fijn om te horen dat we je zo prettig verder hebben kunnen helpen. Daar doen we het voor! We staan altijd met hetzelfde enthousiasme voor je klaar om je verder te helpen. Vriendelijke groet, Mijnwebwinkel
prettige samenwerking gehad en bij vragen zsm een antwoord. Toppie gewoon zou ik zeggen.
Fijn om te horen Teun! We hopen dat de nieuwe eigenaar van jouw webwinkel, ook met veel plezier van het platform gebruik gaat maken!
Na eerst een onbetaalde versie van de webshop te hebben gehad, overgegaan naar betaalde shop. Opzeggen of teruggaan naar een onbetaalde versie blijkt niet mogelijk. Na meerdere mailwisselingen en een telefoongesprek, wordt er nog steeds niet meegedacht en is het alsof het contact er nooit is geweest. Zelfs na meerdere malen letterlijk te hebben aangegeven op te willen zeggen (zowel per telefoon als per mail), wordt er niet op ingegaan en zit je er zo weer een jaar aan vast. Geen oog en oor voor de klant, zelfs een beetje meedenken zit er niet in, zelfs niet na al een paar jaar klant te zijn. Als klant sta je hier zeker niet voorop, er wordt zo weer een jaar geld aan je verdiend. Weggegooid geld. Zeker niet aan te bevelen deze partij.
Beste Stephanie, We denken áltijd graag met je mee, binnen de mogelijkheden. Wat vervelend om te lezen dat je niet wist dat we uitsluitend met zakelijke (B2B) jaarabonnementen werken, welke per jaar verlengt worden. We zijn hierover duidelijk bij het aangaan van het abonnement, het wordt benoemd in onze Algemene Voorwaarden en in supportartikelen die over opzeggen gaan. Vanzelfsprekend helpen we je graag om ook van de laatste maanden van jouw abonnement, een succes te maken van jouw webwinkel. Neem hiervoor gerust met ons contact op. We helpen je hier graag mee verder. Hartelijke groet, Mijnwebwinkel.
Als je een abonnement neemt op mijn webwinkel zit je er minimaal een jaar en vast en kan je niet opzeggen. WTF! Overal kan je tegenwoordig netjes een maandabonnement afnemen. Verder zijn de mogelijkheden van mijnwebwinkel best pauper. Niet doen dus!
Goedemorgen Martin, We denken áltijd graag met je mee, binnen de mogelijkheden. Wat vervelend om te lezen dat je niet wist dat we uitsluitend met zakelijke (B2B) jaarabonnementen werken, welke per jaar verlengt worden. We zijn hierover duidelijk bij het aangaan van het abonnement, het wordt benoemd in onze Algemene Voorwaarden en in supportartikelen die over opzeggen gaan. Vanzelfsprekend helpen we je graag om ook van de laatste maanden van jouw abonnement, een succes te maken van jouw webwinkel. Neem hiervoor gerust met ons contact op. We helpen je hier graag mee verder. Hartelijke groet, Mijnwebwinkel.
Bij vragen is er goede en snelle terugkoppeling. Het is gemakkelijk om zelf een goede webshop te bouwen voorzien van up to date mogelijkheden
Hoi Olaf! Super dat je jouw weg zo gemakkelijk weet te vinden op ons platform en dat jouw ervaring met ons Customer Supportteam prettig is. We wensen je veel plezier en succes met jouw webwinkel! Groeten, Mijnwebwinkel
Heel blij met Mijnwebwinkel en de toppers van het serviceteam!
Het opzetten van de webshop is echt makkelijk. Desalniettemin oogt het resultaat professioneel! Na een aantal weken was er een follow-up waarbij ze voorstellen deden om de site nog mooier en beter te maken. Erg blij met het resultaat en de service! Prijs-/kwaliteitsniveau is erg goed naar mijn mening.
Dankjewel voor je review! Goed om te horen dat onze follow-up actie gewaardeerd wordt en de tips die je hebt ontvangen, goed werken voor jou. Veel succes op het platform!
Brechtje is heel aardig en meedenkend. Ik had totaal geen idee hoe en wat ik op mijn webshop wilde. Brechtje nam de tijd om mij diverse dingen uit te leggen en demonstreren. Zij heeft er een hele leuke maar professionele website van gemaakt, waar ik enorm blij mee ben! Ik ben inderdaad verrast Goed gedaan Brechtje! ;)
Hoi Ditta, Wat enorm leuk om te horen! Alle complimenten zijn overgebracht aan Brechtje, ze is er super blij mee! 💚 Heel veel plezier met je webwinkel op ons platform! Groeten, Mijnwebwinkel
In begin vond ik het best heel lastig om alles uit te zoeken maar door de hulp van anderen en de zoek functie kon ik alles oplossen en nu weet ik precies hoe ik het wil en kan ik de webshop steeds meer optimaliseren
Hoi Elke! Fijn om te horen dat het platform steeds minder geheimen voor jou heeft! Mocht je toch nog vragen hebben, dan zijn we altijd bereikbaar via [email protected]. Ook in de community (community.mijnwebwinkel.nl) kan je al jouw vragen stellen! Groeten, Mijnwebwinkel.
Ik zit al vanaf 2010 bij Mijnwebwinkel met www.kralenstulpje.nl en ik ben altijd goed geholpen! Ik ben zeer tevreden!!! Ga zo door! Groetjes Esther.
Dankjewel Esther! Ook voor alle jaren dat je al bij ons aan boord bent en alle keren dat je met ons hebt meegedacht om het platform te verbeteren! 💚
Goed om te horen Jan! Ons Customer Care team streeft er naar iedereen zo goed én snel mogelijk te helpen. Op het moment dat onze supportpagina, video's, tutorials en community je toch niet helemaal het antwoord kan geven op jouw vraag, staan het supportteam per mail of telefonisch graag voor je klaar!
Gewoon ....GOED!
Gewoon... DANKJEWEL! 💚
Met veel geduld geholpen op een antwoordt wat mij maar niet wilde lukken.
Super! Ons Customer Care team helpt je waar mogelijk en liefst ook net zolang het naar tevredenheid is!
Mijnwebwinkel is gemakkelijk in gebruik achter de schermen. De klantendienst is vlot bereikbaar, en er is ook een communityplatform met andere mensen die een webshop bij hen hebben voor extra tips en tricks, maar ook voor eventuele storingen op bepaalde onderdelen te melden. Het toevoegen van nieuwe artikelen gaat vlot, ook in serie is het mogelijk om artikelen te kopiëren en enkel de afbeeldingen te veranderen. En, het is één van de goedkopere opties waarbij je toch een gebruiksgemakkelijke site hebt zowel aan de frontend (klantgewijs) als backend (facturatie en artikelgewijs)
Beste Anke, Bedankt voor je fijne review! Altijd leuk om dit terug te lezen. We hopen dat je nog lang met veel plezier gebruik zal maken van het platform! Hartelijke groet, Mijnwebwinkel
Snelle reactie en vervolgens snelle aanpassing op mijn website.
Dankjewel Michael! Vinden we super tof om te horen 💚
Dit platform is wellicht een prima oplossing voor iedereen die een (heel) eenvoudige webwinkel wil en geen zin/tijd/know-how heeft om de zaken écht goed aan te pakken. Wil je zelf zo veel mogelijk de touwtjes in handen hebben en je shop volledig naar eigen inzicht willen opzetten en beheren? Dan kun je beter verder kijken. Voor mij persoonlijk veel te weinig mogelijkheden bij de opmaak/inrichting van de webwinkel. Zowel de frontpage(opmaak/functionaliteit)/productpage(functionaliteit)/nieuwsbrief(segmentatie) mogelijkheden zijn veel te beperkt. Er zijn nagenoeg geen (op de basis na) interessante rapporten/cijfers in te zien of te genereren. Geen toegang tot DNS. Voor meer ingewikkelde aanpassingen/designs kun je dan contact opnemen. Nogmaals: leuk voor de mensen die 'gewoon' een eenvoudig webshopje willen, maar niet handig voor de meer ervaren webshopbouwers die graag de controle in eigen handen hebben. Dus, aan te bevelen? Ja, voor degenen die een eenvoudige webshop willen zonder 'ingewikkelde' of meer geavanceerde mogelijkheden. Nee, voor degenen die graag de touwtjes in handen hebben en meer/uitgebreidere functionaliteit zoeken.
Beste Bas, Bedankt voor je reactie! Wat jammer dat je functionaliteiten mist in ons platform, we blijven ontwikkelen en onze go-to-market tijd wordt steeds korter. Heb je onze feature friday nieuwsbrieven al in de gaten gehouden? Hier zie je allemaal toffe features in beschreven en als je dan tóch nog een feature request hebt dan kan je deze altijd toevoegen aan feedback.mijnwebwinkel.nl Als je een wijziging wil doen in de DNS van jouw domein dan zijn hier 2 simpele oplossingen voor: 1. Je mailt ons de records en wij zullen deze (vaak dezelfde dag nog!) voor je instellen; 2. Je neemt jouw domein in eigen beheer en je kan zelf de DNS van jouw domein beheren. De inzichten die je vraagt komen met de implementatie van GA4 direct in zicht en deze zullen ook op korte termijn in de beheeromgeving te zien zijn. super handig om meer inzichten te krijgen in de conversie etc. Ons platform is inderdaad een Saas platform: we bieden een standaard platform aan met veel functionaliteiten zodat je snel en eenvoudig een complete webwinkel kan opzetten, tof dat je dit ook zo ervaren hebt! Zonder al te veel technische kennis kan je een webwinkel maken van A t/m Z zodat je super snel jouw producten kan verkopen! Daarna kan je het vaak zo 'gek' maken als je zelf wil door inzichten via jouw Google Analytics o.a. te krijgen. Hartelijke groet, Mijnwebwinkel
Snelle reactie op mijn mails en super geholpen!
Doen we heel graag! Hartelijke groet, Mijnwebwinkel
fijn & snel contact. helpt uitstekend en legt alles duidelijk uit. ik beveel haar daarom zeker aan. ik kom al langere periode ergens niet uit en word nu toch gergeld. dit geeft mij een goed gevoel. :)
Hoi Wesley, Bedankt voor je fijne review! Top om te horen dat we je goed verder hebben kunnen helpen!