snelle reactie op vraag

er wordt snel gereageerd op een vraag. Bedankt merel!

Heel blij met de design services van Mijnwebwinkel:)

Week 1 bedacht dat ik hulp zou gaan inroepen met het restylen van mijn HOME PAGE. Week 2 alle input geleverd en week 3 is mijn gerestylde homepage online. Super blij met jullie hulp! Fijn mailcontact en snel schakelen. Hou ik van;). Bedankt!

TOP !!

Goede service , altijd duidelijkheid

Ik ben zeer snel en vakkundig geholpen door Brechtje van MWW. Niet alleen had zij de oplossing voor mijn probleem, ze heeft het ook nog eens voor me aangepast! Als dat geen service is?

via Email had ik van Brechtje een duidelijke uitleg ontvangen, waardoor alles weer werk .

Mijn ervaring is dat ik ten alle tijden, zowel nu als ook in het verleden, van jullie allemaal heel prettig werd geholpen. En zeker heel prettig, is jullie geduld met uitleg via de telefoon en daarna via email.

doen wat ze beloven

prettige samenwerking gehad en bij vragen zsm een antwoord. Toppie gewoon zou ik zeggen.

Aan het lijntje gehouden

Na eerst een onbetaalde versie van de webshop te hebben gehad, overgegaan naar betaalde shop. Opzeggen of teruggaan naar een onbetaalde versie blijkt niet mogelijk. Na meerdere mailwisselingen en een telefoongesprek, wordt er nog steeds niet meegedacht en is het alsof het contact er nooit is geweest. Zelfs na meerdere malen letterlijk te hebben aangegeven op te willen zeggen (zowel per telefoon als per mail), wordt er niet op ingegaan en zit je er zo weer een jaar aan vast. Geen oog en oor voor de klant, zelfs een beetje meedenken zit er niet in, zelfs niet na al een paar jaar klant te zijn. Als klant sta je hier zeker niet voorop, er wordt zo weer een jaar geld aan je verdiend. Weggegooid geld. Zeker niet aan te bevelen deze partij.

Pas op!

Als je een abonnement neemt op mijn webwinkel zit je er minimaal een jaar en vast en kan je niet opzeggen. WTF! Overal kan je tegenwoordig netjes een maandabonnement afnemen. Verder zijn de mogelijkheden van mijnwebwinkel best pauper. Niet doen dus!

Vele mogelijkheden en goede support.

Bij vragen is er goede en snelle terugkoppeling. Het is gemakkelijk om zelf een goede webshop te bouwen voorzien van up to date mogelijkheden

Heel blij met Mijnwebwinkel en de toppers van het serviceteam!

Prima service en vriendelijke mensen

Het opzetten van de webshop is echt makkelijk. Desalniettemin oogt het resultaat professioneel! Na een aantal weken was er een follow-up waarbij ze voorstellen deden om de site nog mooier en beter te maken. Erg blij met het resultaat en de service! Prijs-/kwaliteitsniveau is erg goed naar mijn mening.

Top! Professioneel en zeer creatief

Brechtje is heel aardig en meedenkend. Ik had totaal geen idee hoe en wat ik op mijn webshop wilde. Brechtje nam de tijd om mij diverse dingen uit te leggen en demonstreren. Zij heeft er een hele leuke maar professionele website van gemaakt, waar ik enorm blij mee ben! Ik ben inderdaad verrast Goed gedaan Brechtje! ;)

Zo fijn om je eigen site te kunnen indelen zoals je zelf wilt

In begin vond ik het best heel lastig om alles uit te zoeken maar door de hulp van anderen en de zoek functie kon ik alles oplossen en nu weet ik precies hoe ik het wil en kan ik de webshop steeds meer optimaliseren

Super tevreden met Mijnwebwinkel!!!

Ik zit al vanaf 2010 bij Mijnwebwinkel met www.kralenstulpje.nl en ik ben altijd goed geholpen! Ik ben zeer tevreden!!! Ga zo door! Groetjes Esther.

Direct antwoord op mijn vraag

Gewoon ....GOED!

Super best geholpen

Met veel geduld geholpen op een antwoordt wat mij maar niet wilde lukken.

Vlot en gemakkelijke webshop & goede klantenservice

Mijnwebwinkel is gemakkelijk in gebruik achter de schermen. De klantendienst is vlot bereikbaar, en er is ook een communityplatform met andere mensen die een webshop bij hen hebben voor extra tips en tricks, maar ook voor eventuele storingen op bepaalde onderdelen te melden. Het toevoegen van nieuwe artikelen gaat vlot, ook in serie is het mogelijk om artikelen te kopiëren en enkel de afbeeldingen te veranderen. En, het is één van de goedkopere opties waarbij je toch een gebruiksgemakkelijke site hebt zowel aan de frontend (klantgewijs) als backend (facturatie en artikelgewijs)

Goede service!

Snelle reactie en vervolgens snelle aanpassing op mijn website.

Oké, maar kan veel beter

Dit platform is wellicht een prima oplossing voor iedereen die een (heel) eenvoudige webwinkel wil en geen zin/tijd/know-how heeft om de zaken écht goed aan te pakken. Wil je zelf zo veel mogelijk de touwtjes in handen hebben en je shop volledig naar eigen inzicht willen opzetten en beheren? Dan kun je beter verder kijken. Voor mij persoonlijk veel te weinig mogelijkheden bij de opmaak/inrichting van de webwinkel. Zowel de frontpage(opmaak/functionaliteit)/productpage(functionaliteit)/nieuwsbrief(segmentatie) mogelijkheden zijn veel te beperkt. Er zijn nagenoeg geen (op de basis na) interessante rapporten/cijfers in te zien of te genereren. Geen toegang tot DNS. Voor meer ingewikkelde aanpassingen/designs kun je dan contact opnemen. Nogmaals: leuk voor de mensen die 'gewoon' een eenvoudig webshopje willen, maar niet handig voor de meer ervaren webshopbouwers die graag de controle in eigen handen hebben. Dus, aan te bevelen? Ja, voor degenen die een eenvoudige webshop willen zonder 'ingewikkelde' of meer geavanceerde mogelijkheden. Nee, voor degenen die graag de touwtjes in handen hebben en meer/uitgebreidere functionaliteit zoeken.

Super!!

Snelle reactie op mijn mails en super geholpen!

mega goede service

fijn & snel contact. helpt uitstekend en legt alles duidelijk uit. ik beveel haar daarom zeker aan. ik kom al langere periode ergens niet uit en word nu toch gergeld. dit geeft mij een goed gevoel. :)

Molenstraat 56

5341GE Oss