Snelle service!

Gelijk antwoord op mijn vraag gehad, na duidelijke uitleg probleem opgelost.

Snelle reactie en oplossing via de klantenservice

Mijn vraag werd snel beantwoord en de juiste actie werd ondernomen.

Snel, duidelijk en actie

Dank voor de snelle afhandeling van mijn graag. Zeer prettig geholpen met duidelijk antwoord.

Super behulpzaam en klantvriendelijk!

Ik werk graag met mijnwebwinkel.nl, omdat het platform niet alleen erg gebruiksvriendelijk en duidelijk is, maar ook omdat de support altijd vriendelijk en behulpzaam is. Maakt niet uit hoe gek je vraag is, ze helpen je altijd uit de brand en dat is super fijn!

Goede support bij het opbouwen, dat werkt geruststellend.

Het opzetten van een website is net iets anders dan een webshop opzetten, maar met de hulp van het supportteam, kom je er op een rustige manier echt wel uit!

Snelle hulp bij storing/probleem op de web-site

Gemaild naar de helpdesk bij een probleem op de web-site, de eerste keer nog niet verholpen. Bij de tweede poging bij een andere werknemer werd het probleem op de juiste wijze opgelost.

Uitstekend geholpen!

Probleempje met check out. Mail gestuurd en zeer snel antwoord en oplossing! Grote klasse

Super tevreden!

Mijn webshop draait al jaren via MijnWebwinkel en ik ben heel erg tevreden; heel gebruiksvriendelijk en betaalbaar. En komen regelmatig nieuwe features, aanpassingen of verbeteringen. Enige wat ik momenteel nog mis is de mogelijkheid om eenvoudig digitale producten te verkopen en deze automatisch te verzenden (of laten downloaden) na aankoop. Hopelijk wordt dit in de toekomst wel mogelijk. Ik zou namelijk echt niet graag overstappen :-( Al met al echt heel tevreden en ik zou anderen ook zeker MijnWebwinkel aanraden!

Fantastisch!

Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Kundig, snel en meedenkend!

Heel fijn contact, snel respons, heel behulpzaam. Ik ben uitstekend geholpen.

Zeer een zeer slecht

Een klant van ons maakt gebruik van MijnWebwinkel en wil migreren naar een ander platform. Dit omdat MijnWebwinkel veel beperkingen heeft voor verdere SEO optimalisaties. Helaas wordt migreren onmogelijk gemaakt door dit bedrijf want ze hebben geen export functie om producten, klantenbestand en orders naar CSV of XML te exporteren. Deze partij heeft wel een API beschikbaar om voorraad data op te halen maar als antwoord op onze aanvraag was het als volgt; "Helaas kunnen we voor een eenmalige export de API niet vrijgeven. De merchant zou in dit geval de artikelen handmatig over kunnen zetten." Oftewel een klant blijft bij MijnWebwinkel puur om het feit dat de ondernemer geen tijd een zin heeft om 10.000 producten opnieuw invoeren. Kortom een systeem met heel veel beperkingen. Anno 2022 zijn in nagenoeg alle e-commerce systemen een dergelijke export functie standaard ingebouwd.

Snelle en goede service.

Snel en zeer goede service.

Altijd zeer vlotte hulp

Als ik met iets in de problenen zit krijg ik altijd heel vlot hulp

Top mensen

Altijd goed geholpen ook erg snelle services

Makkelijke webshop, snelle en goede service

Makkelijke webshop, snelle en goede service van supportafdeling. Al jaren tevreden.

Uitermate tevreden

Fijne communicatie, snelle reacties en snelle acties. Leuk design voor mijn webshop!

Hallo, De fout, de instelling, had ik zelf nooit kunnen vinden maar kan nu weer mail ontvangen dankzij Kim Heel erge bedankt voor de tijd, moeite. Geweldig zo'n goede service van jullie. Eigenlijk altijd al ik jullie nodig heb wordt het opgelost. bedankt Maria Moria

Super tevreden en blij!

Na een kort telefoongesprek wist Kim meteen wat ik wilde en heeft ze dat goed kunnen vertalen naar een prachtige professionele website waar ik erg blij mee ben. Nog even de puntjes op de i en ik ben 100% tevreden! Dank je wel!!

Zeer fijne hulp en goede Designer.

Goede service. Behulpzame mensen. Ze nemen de tijd voor je om je vragen te beantwoorden. Ik ben heel goed geholpen. Ik heb hulp gekregen met dd uitstraling van mijn shop. Van een amateur webshop naar een professionele webshop. Dank daarvoor. De designer is echt top.

Snelle reactie en direct mijn foutje verholpen

Snelle reactie

dik tevreden

heb mijn webshop aan laten passen en later zat ik met vragen ze helpen mij heel goed verder

Professioneel en duidelijk

Een duidelijk antwoord op een duidelijke vraag want ook dat is belangrijk van mijn kant. Hartelijk dank voor de reactie. Groet Jan van de rvs-schuur

Kijk vooral verder als je een goede en moderne webshop wilt

Al zo'n 7 jaar klant bij MijnWebwinkel. Helaas is deze niet (meer) aan te raden. Ik zal proberen constructief aan te geven waarom. Mochten er significante verbeteringen komen, dan zal ik dit uiteraard in mijn review updaten. Redenen waarom ik MWW niet aanraad: - Zeer beperkte designmogelijkheden. Wordt al paar jaar beloofd iets aan te doen, er gebeurt (bijna) niks. Dus alle sites lijken op elkaar, en dan helaas wel uit het jaar 2008. - Verouderde manieren van werken, zo dien je de tekst en afbeeldingen nog steeds via een html-editor toe te voegen. Dus als je een afbeelding wilt moet deze eerst geupload worden op de server. Daarnaast zijn veel zaken niet responsive en zien er dus enkel op een PC goed uit. - De SEO is belabberd. Zo komt er een willekeurig stukje link tussen al je hyperlinks als je een nieuwe pagina aanmaakt, voorbeeld: www.schoenen.nl/c-738229/nieuwe_modellen. - De prijs wordt elk jaar ongeveer 5 euro verhoogd zonder goede reden (en nee, de drogreden 'we investering in ons platform' is geen goede reden). Daarnaast zit je er een jaar aan vast, en prijsverhogingen zijn geen reden om op te zeggen. - Gaan niet mee met de tijd en brengen geen noemenswaardige nieuwe features. Een nieuwe menukleur voor het configuratiescherm wordt gebracht als groot nieuws.. Dit geeft al aan wat het niveau van de ontwikkeling/innovatie is. - Menu-interface zeer beperkt. Een verborgen pagina maken kan al niet zonder work-around. - En zo zijn er nog wel een aantal kleine zaken die een hoop ergernissen opleveren. Advies is om goed verder te kijken. Er zijn zeker betere webshopleveranciers voor een lagere prijs. MWW wil vooral voortborduren op de huidige naam, en blijkbaar zo veel mogelijk uitkeren aan de aandeelhouders, maar niet investeren. Erg jammer. Is er dan niks positiefs te melden? Jawel, bij support zijn ze altijd wel redelijk vriendelijk. Al komen ze er bij moeilijke vragen ook niet uit en wijzen ze naar hun community-pagina.. Hopend op verbetering!

De supportafdeling van Mijnwebwinkel is erg goed!

Het support team reageert ruim binnen de afgesproken tijd en geeft duidelijke uitleg waarmee je meteen verder kunt.

Snel, vriendelijk en behulpzaam!

Geholpen door Merel… Snelle reactie op mijn vraag, heel vriendelijk en duidelijk antwoord en hulp op mijn vraag!

Molenstraat 56

5341GE Oss