Goed en snel geholpen

Vriendelijk en behulpzaam team.

Suoer fijn en snel geholpen door Tyrona en Merel

Zo fijn dat als je er even niet uitkomt dat ze je gelijk helpen bij mijnwebwinkel. Gisteren Tyrona aan de lijn gehad, en had best wel veel vragen, maar ze had alle tijd en heeft me perfect geholpen. Vandaag een mail gestuurd over iets wat ik niet voor elkaar kreeg en binnen een half uur had Merel het voor me gefixed. Fijn!!

Snel en goed geholpen

Snel en duidelijk antwoord op mijn vraag via Facebook Messenger. Verder werkt het platform top en biedt Mijnwebwinkel veel (gratis) ondersteuning in de vorm van blogs, de community etc.

Snel geholpen na een bug

Binnen een dag geholpen nadat er een bug was ontstaan in het beheer van MijnWebwinkel. Voor het einde van de middag was deze opgelost

Goede hulp bij vragen

Als ik ergens niet helemaal uit kom, wordt ik altijd goed en geduldig geholpen. Ik ben er blij mee!

Vele jaren uitstekende service. Professionaliteit. Altijd klaar om de klant te helpen. De website is eenvoudig te maken en van zeer goede visuele kwaliteit. zeer tevreden over de dienstverlening.

super slecht support/klantservice

We ondervinden heel veel problemen oeps er gaat iets meldingen, voorraden die spontaan veranderen, etc etc. en dat ligt natuurlijk niet aan mijn webwinkel... alles ligt aan de cookies, browser, internetsnelheid of aan ons zelf, lekker makkelijk. Volgens mij weten jullie het zelf niet! Nu is onze webshop al het hele weekend niet bereikbaar en er is niemand die ons kan helpen in het weekend. hoe kun je je klanten zo laten zitten in het weekend.. niet van deze tijd! Sinds we overgestapt zijn op premium is het alleen maar erger geworden.

Snel in oplossen problemen

Als er een probleem is, wordt het heel snel en naar tevredenheid opgelost.

Ik krijg niet meteen een goed werkende website, misschien omdat ik het zelfstandig doe

Ik word wel redelijk geïnformeerd en ik krijg ook goede aanwijzingen om het probleem op te lossen, maar het lukt me niet altijd even goed. Ik ben wel tevreden.

Gemakkelijke website bouwer en zeer fijn om mee te werken.

Ik vond het zeer gemakkelijk en overzichtelijk om een webshop op te kunnen zetten

Het enige dat telt zijn hun abonnementsinkomsten

Wij hebben aan alle kanten geprobeert om onze webwinkel draaiende en lonend te krijgen. En als je dan uiteindelijk moet melden dat het geld op is en je er mee op moet houden dan word je gelijk met de kleine letters om de oren geslagen. Eerst nog ff een paar honderd euro aftikken graag! Geen menselijke maat.

In 1 woord: Top!

Ik heb een website via mijn webwinkel. Ik heb er geen verstand van hoe je een website moet maken, maar via mijn webwinkel is het allemaal heel makkelijk te doen. Alles staat uitgelegd en wanneer je er toch niet uitkomt, kan je altijd mailen. Er wordt supersnel gereageerd en altijd even behulpzaam en geduldig. Vaak ook met net even wat meer informatie waardoor je extra op weg geholpen wordt!

Niet klantvriendelijk en slechte communicatie

Goed begonnen met de webshop.. goede prijs en prima mogelijkheden. Na jaren goede dienst besloten te stoppen, opzegging aantal dagen te laat ingediend en vervolgens een half jaar voor niks betalen. Vervolgens totaal afrekening aangevraagd en alle openstaande posten voldaan.. webshop mail niet actief omdat de webshop is gestopt, toch een mail van een incassobureau ondanks alles is betaald, afgewikkeld en bevestigd door mijnwebwinkel Er stond toch opeens iets open (1 maand).. erkenning dat dit niet was gecommuniceerd en wetende dat de webshop gesloten is maar reden genoeg voor mijnwebwinkel om een incassobureau in te schakelen. Na contact weinig klantvriendelijkheid en recht toe recht aan “moet toch betaald worden” ondanks de fout van mijnwebwinkel.. Zelf had ik verwacht.. “je had al pech met opzegging waardoor je 6maanden voor niks betaald, dit is onze fout deze maand pakken wij voor onze rekening” Gemiste kans.. hierdoor geen aanrader!

Altijd vlot en goed geholpen.

Ik word altijd vlot en vriendelijk geholpen bij vragen of aanpassingen.

blij met mijn keuze

in het begin was het beetje zoeken hoe alles in elkaar zit omdat ik niet zo technisch ben aangelegd maar na veel proberen en test toch mijn draai gevonden!

Absurde prijsverhogingen en middeleeuwse opzegtermijnen

De prijsverhogingen die de afgelopen jaren bij jullie zijn doorgevoerd zijn echt absurd! En daarbij komen dan ook nog eens de vele storingen die jullie hebben, het is van de zotte dat jullie dan zulke prijzen durven vragen! Daarnaast schieten jullie echt te kort in de administratie/accountbeheer. Nergens in het account is te zien wat de contractperiode is wat dus betekent dat als je niet op tijd bent dat je vast zit aan het middeleeuwse opzegtermijn van 1 jaar! Wanneer je hierover mailt ontvang je ook alleen maar een berichtje met daarin de datums dat er opgezegd had moeten worden en dat het nu opgezegd is maar er nog wel een jaar betaald moet worden! Maar verder wordt er op de andere vragen in de mail geen antwoord gegeven. Daarnaast zou het jullie ook sieren als er een pop-up melding ingesteld wordt dat je 2 maanden voor einde contractperiode ontvangt dat je contractperiode afloopt. En ga nu niet hieronder reacties geven met daarin verwijzingen naar de diverse pagina's over prijsstijgingen en opzeggingen en de algemene voorwaarden zodat Kiyoh ziet dat jullie op alle beoordelingen reageren! Maar geef eens een echte oprechte reactie en ga eens serieus aan de slag met de feedback en in gesprek met je klant! Mocht je bij mijnwebwinkel een webwinkel wil starten denk daar echt heel erg goed over na en weet waar je aan begint bij deze organisatie!

perfect, hebben 5 webshops bij mijnwebwinkel.

vooral alles wat met het invullen van de shop te maken heeft gaat super makkelijk. en achter de shop zitten competente mensen..dus de link naar google gaat automatisch...in 1 woord perfect dus, voor elke webshop.

Prijsverhoging en lang opzegtermijn

Echt een vreselijke manier om klanten zo te behandelen. Ik was net te laat met opzeggen, moest plotseling stoppen met de zaak door gezondheidsproblemen maar ze houden je aan je abonnement en dan doen ze de prijs nog eens een keertje flink omhoog ook dan mag je niet opzeggen. Betaal je niet staat er zo een incasso op je stoep! Te zot voor woorden dat ik nog moet betalen tot oktober 2022 en nog een verhoging om mijn oren krijg ook. Lang bij jullie klant geweest maar nooit nooit nooit meer! Wees gewaarschuwd mensen!

Perfect!

Snel, prima hulp, mooi werk geleverd.

Ik word meteen geholpen!

De kassa app van mijn webwinkel heeft enkele beperkingen maar ik ben een kleine zelfstandige en voor deze prijs is mijnwebwinkel een prima keuze. Daarbij krijg ik binnen maximaal uur een reactie terug als ik mail met een probleem. Ook is de mijnwebwinkel community handig. Mensen die al langer met de app werken reageren op vragen en bieden oplossingen.

Hiervoor lang klant geweest, en nu wederom voor mijnwebwinkel gekozen. Hele fijne en vooral goede service!

Super goed geholpen

Mijn Facebook domein moest geverifieerd worden, en na een aantal mails over en weer staat het nu goed ingesteld. Snel geholpen, snelle service!

Al meer dan 10 jaar helemaal tevreden met mijnwebwinkel

Sinds oktober 2011 zit ik bij mijn webwinkel (www.lamargames.nl). Daar is anderhalf jaar geleden een tweede webwinkel bijgekomen (www.tweedehandsfilms.nl). De beheer-omgeving is gemakkelijk in verhouding met andere platformen, er is een actieve community en met de snelheid is ook niets mis. En als er iets mis-gaat dan wordt daar snel op gereageerd en is er een status pagina waar je kunt zien wat er mis is. Op naar de volgende 10 jaar!

snelle hulp

Het is af en toe wat aftasten hoe iets opgelost moet worden, maar er is altijd erg snel hulp.

Top website host!

Wij gebruiken al jaren mijnwebwinkel.nl en zijn héél erg blij met deze host. Eenvoudige manier om een mooie site te maken en daar een webshop bij te hebben. Altijd snelle reacties als we vragen hebben en geduldige uitleg en communicatie met de klantenservice. En nog steeds komen er nieuwe features bij die het weer mooier en handiger maken. Kortom TOP!

Molenstraat 56

5341GE Oss