Had een probleem met de website, wist zelf niet dit op te lossen. Mailtjes gestuurd en binnen het half uur was het opgelost. Super service
Hoi Caroline, Wat goed om te horen dat je zo'n prettige ervaring hebt gehad met ons Customer Care team! Veel plezier op het platform! 💚
Ik ben klant sinds 2006 met meerdere webshops en ben er heel blij mee. Natuurlijk gaat niet alles altijd goed, maar er komt altijd een oplossing. De prijs-kwaliteit verhouding is top en er worden regelmatig nieuwe features toegevoegd. Het team van support is echt geweldig en ook de community brengt veel. Mijnwebwinkel is handig in gebruik en zeer overzichtelijk. Een uptime van bijna 100% zorgt ervoor dat ik geen zorgen heb om omzet mis te lopen.
Beste Jurgen, Bedankt voor je hele fijne review! Daar zijn we heel blij mee 💚 Hartelijke groet, Mijnwebwinkel
Bij vragen staan ze altijd klaar voor mij en helpen ze mij goed mee.
Fijn om te horen Burak! We helpen je graag als het nodig is 💚
Na 15 jaar met ups en downs toch gestopt met mijnwebwinkel. Alleen was ik vergeten om 13 maanden voor het aflopen van het contract op te zeggen. Dus moet ik nog 12 maanden betalen. Tip: Niet vergeten
Beste Hans, Al 15 jaar een succesvolle winkel op ons platform kunnen runnen, dat is nog een tof om te horen! Wat vervelend om te lezen dat je niet op de hoogte was dat wij uitsluitend met zakelijke (B2B) jaarabonnementen werken welke per jaar verlengt worden. Vanzelfsprekend is er geen opzegtermijn van 13 maanden maar van 1 maand. Meer hierover vind je in dit supportartikel: https://www.mijnwebwinkel.nl/support/hoe-kan-ik-mijnwebwinkel-grow-pro-premium-beeindigen, onze Algemene Voorwaarden (https://www.mijnwebwinkel.nl/voorwaarden) en je wordt hier op geattendeerd bij het aangaan van het abonnement. We hopen dat je ook de laatste maanden nog met plezier gebruik kan maken van het platform, we helpen je hier graag bij! Groeten, Mijnwebwinkel
Het gebruik van de software is echt super makkelijk als je weet wat er van je gevraagd wordt. In het begin was het even zoeken en proberen en het is voor een onervaren ondernemer een prima manier om zo te beginnen. Heel laagdrempelig en er is veel hulp waar je op kan rekenen.
Hoi Chantal, Wat fijn om te horen! We wensen je veel plezier op het platform! Groeten, Mijnwebwinkel
Ik heb gebeld met Arjan over de te krappe ruimte om foto's te verslepen. Misschien is het mogelijk om de bovenregel (waar de naam van het artikel staat) en de onderregel (Youtube video URL) smaller te maken zodat er meer ruimte komt om onder de hoofdfoto, 3 foto's te kunnen plaatsen, zodat als ik foto 6 op mijn tablet naar positie 1 moet verslepen dit in 1 keer kan doen, en niet zoals nu in tweeën (eerst naar positie 2, daarna omhoog scrollen nnaar positie 1). Arjan heeft mij vriendelijk te woord gestaan, mijn probleem goed begrepen en aangeraden om dit probleem bij mijnwebwinkel aan te kaarten. Goed advies. Dikke 10 voor Arjan!!
Beste Sjaak, De complimenten zijn overgedragen aan Arjan en hij is er echt super blij mee! Leuk om hem op deze manier in het zonnetje te zetten. ☀️ Hartelijke groet, Mijnwebwinkel
Een format dat makkelijk in gebruik is. En als je ergens niet uitkomt, word je snel weer op weg geholpen.
Wat tof Petra, dat je zo goed en gemakkelijk jouw weg weet te vinden op het platform! Ons Customer Care team staat je graag te woord als je er niet uitkomt. Wist je dat je ook al jouw vragen kan stellen in de community? Community.mijnwebwinkel.nl.
Ik ben als ondernemer denk ik al bijna 10 jaar bij Mijnwebwinkel en was niet ontevreden maar nu vind ik dat de abonnementsprijzen de laatste jaren niet meer in verhouding staan tot de realiteit. Je kunt met allerlei argumenten aankomen voor een prijsstijging maar de prijsstijgingen van de laatste 2 jaar zijn niet meer uit te leggen en nopen mij, als trouwe klant, te gaan kijken naar betere alternatieven
Beste Marinus, Bedankt voor je reactie. Wat tof dat je al 10 jaar op ons platform een succesvolle webwinkel draait, daar mag je trots op zijn! Wat jammer dat jouw ervaringen op het platform, nu overschaduwt worden door de prijswijziging die we recent hebben doorgevoerd. Alle vragen hierover worden beantwoord op mijnwebwinkel.nl/prijswijziging. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust met ons contact op via [email protected] Hartelijke groet, Mijnwebwinkel
Alles is overzichtelijk, wijzigen, toevoegen, verwijderen gaat soepel. 1 punt van verbetering is dat er geen "afgehandeld" optie is voor verwerkte orders. Nu kun je hem alleen op "verzonden" zetten.
Beste Aniel, Top dat het platform voor jou geen geheimen heeft en je hier gemakkelijk jouw weg kan vinden! Je kan orders de status 'afgehaald' of 'verzonden' geven. Bij orders zijn dit over het algemeen de meest gangbare statussen. Je mag altijd jouw suggestie achterhalen hierover op feedback.mijnwebwinkel.nl Groeten, Mijnwebwinkel
gebruiksvriendelijk en mooi
Goed om te horen dat je jouw weg gemakkelijk kan vinden op het platform en een mooie webwinkel hebt gemaakt. Keep up the good work!
Foutieve informatie ontvangen mbt goedgekeurde betaling via het MWW platform, waardoor betaling van klant niet geincasseerd kan worden bij betalingsprovider. Na meer dan een maand gewacht te hebben op een oplossing die aangedragen zou worden door "de ontwikkelaars", met een kluitje het riet ingestuurd met een mededeling als "zoek het zelf maar uit met je klant". MWW is nergens verantwoordelijk voor en nemen dus ook nergens verantwoordelijkheid voor als er zich fouten voordoen op hun platform. Zelfs excuses hoeven niet gemaakt te worden.... Ik stap zeer binnenkort over naar een andere provider, dit is niet voor het eerst dat er problemen zijn, maar nogmaals, het ligt nooit aan hen.... Uitermate irritant en onprofessioneel!
Beste Robert, Bedankt voor je reactie. We herkennen ons hier niet in en zouden dan ook graag contact met je opnemen om e.e.a. op te lossen. Zou je hierover een mail willen zenden naar [email protected]? We helpen je graag verder!
We gebruiken de webwinkel voor de muziekvereniging als verkoopportaal voor onze acties zoals potgrond verkoop en loterij. De verkoop loopt nagenoeg zonder problemen en daar waar mensen tegen een probleem aan lopen zijn ze snel gevonden en op weg geholpen. Ook de verwerking van de verkoopgegevens gaat goed middels de export van data. Deze webwinkel heeft onze acties gered tijdens de corona periode.
Hoi Gijs, Wat fijn om te horen dat je jouw producten zo gemakkelijk kan verkopen via ons platform! We helpen je vanzelfsprekend graag verder bij vragen. Veel plezier nog op het platform! Hartelijke groet, Mijnwebwinkel
Als çabrioclub 'mis'bruiken we de webwinkel om onze leden evenementen te laten boeken. De excel overzichten die we kunnen uitdraaien zijn daarvoor super praktisch. Ook de koppelingen met Mollie voor Ideal en Bancontact werken altijd probleemloos. Jammer maar begrijpelijk is dat het niet meer gratis is. Ik mis alleen de mogelijkheid om bestellers in een verplicht veld een lid / klantnummer te laten invullen.
Beste Pieter, Tof om te horen dat je zo prettig gebruik kan maken via ons platform! Helaas kunnen wij onze diensten niet meer onbeperkt gratis aanbieden. We snappen jouw vraag over een verplicht veld in de checkout. Wil je deze suggestie toevoegen aan feedback.mijnwebwinkel.nl? Alvast bedankt! Groeten, Mijnwebwinkel
Werkt prettig en is overzichtelijk.
Fijn om te horen dat je zo goed je weg weet te vinden op het platform! 💚
Een winkel sluiten zonder een overgangs periode is een no go. Voor niets gaat de zon op, maar dit had ook op een andere manier aan gepakt kunnen worden met een speciaal tarief voor deze winkels.
Beste J.M. van der Kamp, Bedankt voor je reactie! Uiteraard hebben we voorafgaand aan deze beslissing om niet meer onbeperkt gratis gebruik te kunnen maken van het platform, advies ingewonnen en hebben wij het recht om een gratis dienst die geen onderdeel meer uitmaakt van ons aanbod, te beëindigen. De geboden alternatieven hebben we inmiddels aan je voorgelegd: je kan bij ons een abonnement afsluiten. We hebben het onbeperkt en gratis gebruik van het platform, omgezet in een 14daagse trial. We denken dat 14 dagen een prima periode is om kennis te maken met ons platform en hiermee te kunnen beslissen of een abonnement past bij jouw wensen. Ik begrijp echter dat 2 weken Trial wat te korte tijd is voor je om een juiste beslissing te maken. We bieden je graag een passende oplossing, wil je hierover met ons contact opnemen? Groeten, Mijnwebwinkel
Een aantal jaren niet geheel ontevreden geweest, maar nu kom ik er tot mijn schrik achter dat ze een (onnodig) lange middeleeuwse opzegtermijn hanteren.
Beste Ton, Wat jammer dat het je niet duidelijk was dat we uitsluitend werken met zakelijke jaarabonnementen en deze per jaar worden verlengd. We communiceren dit duidelijk bij aanvang van het abonnement en in onze Algemene Voorwaarden. Dit staat niet alleen in de kleine lettertjes maar hier zijn we juist erg duidelijk en transparant over. Naast de vermelding in de Algemene Voorwaarden en op de pakkettenpagina, ook in diverse supportartikelen zoals: https://www.mijnwebwinkel.nl/support/hoe-kan-ik-mijnwebwinkel-grow-pro-premium-beeindigen. Dit is niets middeleeuws maar heel gebruikelijk in de zakelijke dienstverlening. We hopen natuurlijk dat het gebruikgemak en jouw ervaring met het platform, niet overschaduwt worden door het niet weten van de opzegtermijn. Deze verstrekken we direct en is ook te vinden in de beheeromgeving. We wensen je nog veel plezier op het platform! Nog een succes maken tot einde looptijd van jouw winkel? Neem dan contact met ons op en we helpen je hier graag bij! Groeten, Mijnwebwinkel
Heel fijn dat met hulp van de SUPPORT, mijn probleem opgelost Is!!! Bedankt Casa di Fashion
Super fijn! 💚
Tot nu toe is mijn ervaring met support erg goed. Prettige communicatie en ze pakken zaken snel en accuraat op.
Super fijn om te horen Arno! Het Customer Care team staat voor je klaar als het nodig is!
Mijnwebwinkel is een fijn kant en klaar programma waar je zonder weinig kennis van zaken, makkelijk een eigen webwinkel kunt inrichten. Mocht je hulp nodig hebben dan reageren ze snel en zijn erg behulpzaam.
Al jaren heel tevreden over de diensten en klantenservice van mijnwebwinkel. Deze keer heel snel geholpen door Merel.
Hoi Laura, Wat tof dat je al zo lang aan tevreden boord bent! Super leuk om ook via deze weg te horen. De complimenten zijn overgebracht! Hartelijke groet, Mijnwebwinkel
Helaas vaak storingen, nu al een van meer dan een week zonder goede communicatie, noch een goede oplossing. Ik overweeg serieus over te stappen, eveneens door eerdere (relatief veel voorkomende) storingen. +- 3 jaar klant.
Beste Kevin, Wat tof om te horen dat je al 3 jaar op ons platform een webwinkel kan runnen. Helaas hebben wij ook wel eens te maken met zaken die niet vlekkeloos verlopen. We blijven vernieuwen en ontwikkelen en doen er altijd alles om dit zonder problemen te laten verlopen. We hebben hierover per mail ook contact gehad en houden je altijd op de hoogte van de voortgang. Mocht je dan ook vragen hebben over een issue, neem gerust even met ons contact op! Hartelijke groet, Mijnwebwinkel
Met het opstarten van een nieuwe webshop liepen we tegen een aantal zaken aan. Na een mail naar de supportafdeling kregen wij super snel een reactie en zijn de onduidelijkheden snel opgelost.
Hey Miranda, Wat goed! We doen er alles aan om je een vliegende start te geven op het platform zodat je snel jouw producten kan aanbieden. Fijn dat je dit ook zo ervaren hebt! Heel veel plezier op het platform en als er een vraag opborrelt: je weet ons te vinden! 💚
Contact gehad met Kim en zij heeft de opmaak van mijn website gemaakt. Mijn website voldoet nu volledig aan mijn wensen en ik had dit waarschijnlijk zelf nooit voor elkaar gekregen. Kim je bent een topper en keep up the good work. Thanks
Hoi Roberto, Wat tof! De complimenten zijn overgebracht aan Kim en ze heeft inderdaad een een prachtige winkel gemaakt waarbij wij direct zin krijgen in een tripje naar Italië! 😋Mjam! Saluti! Mijnwebwinkel
Ben geholpen door Kim die mijn website opmaak heeft bekeken en aanwijzingen heeft gemaakt. D site ziet er echt veel mooier uit nu!
Hoi Trix, Ook jouw winkel ziet er inderdaad uit om door een ringetje te halen, wat gaaf! Leuk om te horen dat onze designer jouw wensen wist te vertalen naar een op maat gemaakt design voor jouw webwinkel. We wensen je dan ook heel veel plezier met de webwinkel! 💚 Mijnwebwinkel
Half 2021 de webwinkel zelf gemaakt en dat was al heel goed gegaan door de goede voorbeelden of door even de video's te bekijken. Toch waren er enkele dingen waar ik zelf niet helemaal uitkwam. Nadat ik een aanbieding via de email ontving voor Design Services, heb ik contact opgenomen. Ik heb toen duidelijk kunnen uitleggen waar ik vastliep en wat ik graag anders wilde zien in mijn webshop. Na ontvangst offerte heb ik accoord gegeven en is er datum geprikt om alles aan te passen. Na enkele terugkoppelingen en enkele goede tips via email is mijn webwinkel nu weer helemaal goed.
Hoi Marie-Louise, Wat tof om te horen dat onze designer jouw winkel helemaal tiptop in orde heeft gemaakt en samen met jou alle puntjes op de i heeft gezet. We wensen je heel veel plezier met jouw webwinkel! Hartelijke groet, Mijnwebwinkel 💚