Een nare ervaring met het bedrijf

Dit bedrijf werd een aantal maanden geleden aan mij geadviseerd door iemand die zelf veel webwinkels heeft. Uiteraard had ik snel de keuze gemaakt. Helaas zijn er weinig mogelijkheden om een fatsoenlijke webwinkel te maken. De klantenservice is erg onvriendelijk, en lacht je gewoon uit als je vraagt om het abonnement te kunnen annuleren. Anno 2021 zijn er genoeg bedrijven waar je maandelijks op kunt zeggen. Dit bedrijf gaat puur voor geld, daarom plaats ik deze recensie. Pas op voordat je een webwinkel aanmaakt op deze website.

Top programma en een goed bereikbare helpdesk

Zeer goed webwinkel programma met een helpdesk die wel bereikbaar is en je snel en effectief helpt.

Heel snel een gave vormgeving van mijn webshop, die bij mij past

Ik had de fotowedstrijd gewonnen, waarmee ik zomaar uren 'design service' kado kreeg. Al snel belde Kim mij om te overleggen wat ik anders wilde aan de vormgeving van mijn webshop. Zij had 'm ook al bekeken en wat fijne suggesties. Snel erna is zij ermee aan de slag gegaan en nu heb ik een professioneel uitziende webshop in een stijl, die bij mij past! En kan ik met tips nu weer verder met de shop, dus alweer wat meer richting een 'Pro':) Heel erg blij mee, dank daarvoor! Saskia

Mijn ervaring met Mijnwebwinkel is heel goed.

Ik heb de gratis versie van Mijnwebwinkel en ik ben heel tevreden omdat ik de layout, ondanks dat het gratis is, naar mijn eigen smaak aan kan passen. Ook wordt je prima en snel geholpen als je een vraag hebt.

Professionele uitstraling en prima support

Ik zit ongeveer 2 jaar met de webwinkel onder de paraplu van Mijnwebwinkel. Tot op heden met goede resultaten en als er soms een vraag bij mij opkomt of er is een probleempje dan is het antwoord en/of de oplossing er altijd snel. Kortom: wat mij betreft een aanrader!

Fantastisch geholpen, bereikbaar, betrouwbaar en kundig!!

Omdat ieder zijn eigen vak heeft, toch besloten om in de eindfase de hulp in te roepen van de designafdeling, en ja de website heeft voor ons de wow factor die nog ontbrak! Hoera Mijnwebwinkel is uitstekend bereikbaar, behulpzaam, denkt mee én doet wat het belooft. Kortom een aanrader voor iedereen die een webwinkel/webshop gaat beginnen.

Support van mijnwebwinkel is uitstekend

Hele goede service

Mijn webwinkel heeft mij heel goed geholpen met het vormgeven van mijn webshop. Hele vriendelijke klantenservice.

Slecht

Webshop kan je zelf niet maken en slechte afspraken

Gemaild, meteen antwoord, uitleg. Vriendelijk en behulpzaam

Geweldig platform, werkt erg eenvoudig!

Erg blij met MijnWebwinkel. Ik ben niet erg technisch, maar met het platform kan ik goed uit de voeten! Je hoeft dus geen technische kennis te hebben om het platform te gebruiken. Ook erg handig dat ze een support pagina hebben waar alle vragen en antwoorden op staan.

Zeer professioneel

Erg klantvriendelijk personeel. Een fijn platform om snel en goed je website op te bouwen.

Super fijn platform!

Heel makkelijk zelf mijn webwinkel gemaakt. Alles snel in te stellen. Ook SEO en SEA goed op orde en ik ben super blij met Mijnwebwinkel!

Fantastisch, in een woord SUPER gedaan

Beste Merel, Heel Heel hartelijk bedankt voor de snelle maar bovenal SUPER aanpassing van onze webinkel. Wij zijn er heel erg blij mee. Werkelijk een andere webside geworden, Klasse!

Altijd snel geholpen tot het opgelost is

Bij al mn vragen ben ik nog nooit teleurgesteld

Ik ben een beetje digibeet en denk dat ik regelmatig een suffe vraag heb. Maar de reactie is altijd positief waardoor je je weer blij en minder onzeker voelt en vooral: je probleem wordt opgelost!!

Prima geholpen

Prima geholpen snel en duidelijk.

0 sterren wacht maar tot je opzegt

Belachelijk dat je per kalenderjaar op moet zeggen betaal al maanden voor iets wat we niet meer willen gebruiken! Zonder pardon na 8jaar een incassobureau, hou ze in de gaten. Leuk zaken doen tot je er vanaf wil!!!

heel goed en fijn geholpen

Ik ben erg tevreden over de service en klantcontact van mijnwebwinkel.nl Sander heeft mij goed geholpen met o.a. bepaalde instellingen, advies gegeven en goed te woord gestaan aan de telefoon en Kim heeft voor mij het kickstart pakket gemaakt, dat is echt zo mooi geworden! Ik kan dat iedereen aanraden.

meedenkend

goede service, snelle reacties, mooie templates, gebruiksgemak, goedeprijs , nieuwe verbeteringen /voorstellen duren soms lang en kunnen meer uitgebreid worden

Ik ben super goed geholpen met mij website

Dikke 10 verdient erg goed geholpen en super vriendelijk

Snel, behulpzaam en vriendelijk

Ik stuurde een e-mail om iets voor me te regelen en er werd heel snel op gereageerd. Toen het wat ingewikkelder bleek heb ik gebeld en er werd ook toen weer direct actie op ondernomen. Vriendelijke klantenservice!

Helemaal top, super geholpen door Kim!!

Kim.luosterde echt naar mijn wensen en heeft me super geholpen!

Zeer positief!

Fijne omgeving om in te werken. Duidelijke uitleg en hulp op afstand is super. Prima te doen, zelfs als je nog nooit zelf een webshop hebt gemaakt.

Goede webhulp

Goede adviezen!