Super snel, duidelijk, behulpzaam en zeer vriendelijk!

Zeer fijne helpdesk, heel behulpzaam, snelle reactie op vragen en duidelijk en vriendelijk antwoord!

Troep

Ze hebben zomaar mijn website verwijderd waar ik maanden aan heb gewerkt, ok had 4 maanden niet betaald maar dat geeft hun dat recht niet , vooral zonder eerst aan te kondigen verwijderen van iemands website ,waar die bloed zweet en tranen in heeft ingezet, en misschien wel ook een waarde heeft van 10 duizenden euros als ik het zou verkopen!?

Nog meer arrogante

Mijn webwinkel bied iets aan wat ze niet waarmaken. Inderdaad is zijn er antwoorden gegeven maar dit zijn géén antwoorden op de vragen. Lees het artikel wat Mijnwebwinkel schrijft en probeer dit door te voeren. Niets meer en niets minder. Nogmaals het is niet door mij geschreven en het heeft altijd gewerkt totdat ongevraagd Mijnwebwinkel anders beslist. Prijzen laten zie excl. BTW waar door je klanten denken dat ze 21% BTW moeten betalen. Prijzen laten zien incl. BTW waar andere klanten denken 21% BTW terug zouden kunnen krijgen. Je ziet pas bij een factuur dat er geen BTW berekend wordt. Waarom niet dat knopje terug zetten waardoor je geen BTW meer ziet in de webshop, te moeilijk? Mocht je het niet begrijpen lees jullie artikel en probeer dit door te voeren. Kassa. Je zet een website op en dat duurt even. Doel is om dit verder uit te bouwen met de mogelijkheden. Als dan de prijs met 100% wordt verhoogt moet je eens gaan nadenken of je verder wilt met mijnwebwinkel. Nee dus, weg al het werk wat je in de site gestopt hebt. Wat vond Bas er van, staat hij nog steeds achter het betreffende artikel op mijnwebwinkel? https://www.mijnwebwinkel.nl/blog/de-kleineondernemersregeling-kor-dit-moet-je-weten

Oplossing is geboden!

Was wel apart om te merken dat de oplossing via een mail werd geboden (welke niet bij de support op de site staat), maar... Doel heiligt de middelen en het was de oplossing!

Heel gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

Proactieve bedrijf met het belang van de klant voorop

Wij zijn sinds een paar maanden klant van Mijnwebwinkel en hebben dus niet heel veel ervaring met dit bedrijf. Wij zijn onze webshop nog aan het vullen. Maar dat vullen gaat erg makkelijk en als we ergens tegenaan lopen, dan is een telefoontje voldoende om snel en goed geholpen te worden. Ook de informatieve mails die wij met regelmaat ontvangen zijn van hoog bruikbaar gehalte. Conclusie tot nu toe: erg prettig om te werken met Mijnwebwinkel.

Behulpzaam!

Het team van Mijnwebwinkel is erg behulpzaam. Als ik ergens niet uitkom, helpen ze me altijd op weg!

Verlengd abonnement stilzwijgend met een jaar

Het is niet meer van deze tijd om een abonnement stil zwijgend met een jaar te verlengen.Daarnaast is de contract termijn door een storing niet online zichtbaar. Heel toevallig allemaal.

Super snelle service

Met weinig technische kennis van computers mbv Mijn Webwinkel een site gemaakt. Bij de lancering van mijn website liep ik tegen een paar puntjes aan die niet lekker liepen. Een mail naar support gestuurd en binnen een uur was alles verholpen. Echt heel fijn!

Superservice, vlotte communicatie, zeer klantvrienddelijk

Ik heb via mijnwebwinkel het kickstartpakket gekocht, en daar ben ik zo keurig en vlot meegeholpen! Geheel naar wens is de vormgeving van mijn webshop gedaan, de communicatie was zeer vriendelijk en vlot. Als ik iets niet snapte kon ik meteen bellen en werd uitermate goed geholpen. mijnwebwinkel vind ik een dikke aanrader, helemaal als je zelf niet zo thuis bent in webshop inrichten.

Altijd goede hulp

Blij met Mijnwebwinkel! Ook als je niet superhandig bent is het prima te doen om een leuke website te maken. En als je er niet uitkomt, krijg je altijd goede hulp van het supportteam.

Oplichters

Ze lichten je op. Meteen jaar abbonoment terwijl het nergens staat. Oplichters.

helaas maak er nog geen gebruik van

kom er op terug

Super makkelijk en behulpzaam

Mijnwebwinkel ia super behulpzaam als je een vraagt hebt en helpt altijd binnen 30 min is mijn ervaring. Ze leggen geduldig uit, kijken mee en bij spoed passen ze zelf iets voor je aan waardoor je shop weer in de lucht is.

Makkelijk opbouwen van een simpel webshop.

Mijn ervaring met Mijnwebwinkel is positief maar de SEO marketing zou misschien wel wat optimaler kunnen zijn. De klantenservice is vriendelijk en reageren snel op de vragen en geven een passend opslossing zodat de klant voort kan met de webshop.

Super helpdesk!

De laatste week heb ik het support team van Mijnwebwinkel, veel nodig gehad, om mijn site te optimaliseren. Ik heb ze werkelijk gespamd en iedere keer kreeg ik snelle reacties, bleven ze me helpen en tips geven. En vandaag is alles gelukt, wat ik nu voor ogen had, en hoe! Lief team, I LOVE YOU! zonder jullie hulp was ik nog nergens geweest, top zijn jullie! Nogmaals een dikke dank jullie wel!

Altijd goed en snel geholpen

Het team van mijnwebwinkel helpen mij altijd goed. Als snap ik het niet snap, leggen ze het heel geduldig uit, of helpen ze mee tot het is opgelost. Ik hou daar van.

Wat een oplichterij

Helaas kan je geen 0 sterren geven! Ik heb gisteren een account gemaakt en ergens had ik mijn buikgevoel moeten volgen, welk bedrijf geeft er nu geen toegang tot een proefversie? Wel te verstaan met alle functionaliteiten. Maar ik liet me toch verleiden en maakte een account aan. Na een kwartier had ik door dat ik niet kon vinden wat ik zocht. In stuur hen direct een email dat die functionaliteit er niet inzit en dat dit voor mijn bedrijf dus een no go is. Ik krijg een antwoord met een flutoplossing dat geen oplossing is en met de vriendelijke vermelding dat ik mijn account kan opzeggen via het dashboard voor juni 2022. Men verwacht dus dat ik een heel jaar 59 euro ex btw ga betalen terwijl ik na 15 min al door had dat dit niet ging werken. Elk respectabel bedrijf gruwelt van zo’n praktijken! Ik ben dan ook van oordeel dat de bedenktijd hier toch wel van toepassing is!

Makkelijk en mooie webshops kan je hier maken met veel mogelijkheden en super service.

Supersnelle en volledige service.

Snelle reacties en zeer volledig pakket.

Zeer behulpzaam

Ik had een mail gestuurd met een vraag en ik heb direct antwoord gekregen, ze hebben mij direct verder geholpen

Gebruikersvriendelijk en klantvriendelijke en snelle hulp indien je er niet uitkomt.

Duidelijke gidsen en goede supportpagina.

beetje star strarmien en niet alles werkt

Korting geven aan je klant kan niet want de korting wordt ook gegeven op de BTW Foto's zijn slecht te zien in het moeder bestand, moeilijk terug te vinden. Dus er is nog veel te verbeteren.

Prima werkende omgeving.

Prima werkende omgeving. Aan vrijwel al mijn wensen kan worden voldaan. Fijne hulp ook als het nodig is.

Super handige website

Super handige website, handig in gebruik

Molenstraat 56

5341GE Oss