Snel geleverd en ben er erg blij mee en de prijs is ook nog goed

Bestelde een verkeerde maat, maar werd snel opgelost door Kitchen and More.

Snelle afhandeling en goede service.

Na mijn bestelling werd ik direct op de hoogte gebracht via een mail ( en het was zelfs op zondag) dat het een paar dagen langer ging duren omdat enkele items niet op voorraad waren. Daarna alsnog mijn servies binnen een week in huis. Netjes en stevig verpakt zonder schade. Heel blij met mijn Mossa servies!

Goede oplossingsgerichte service

De informatie op de website is duidelijk en goed. We hebben 2 dingen besteld, alleen bleek eerst de ene en later, toen de eerste bijbesteld was, de andere niet voorradig te zijn. Niet handig maar het werd in goed overleg en vlot opgelost. En we hebben nu conform de afspraken beiden binnen en ze zien er mooi uit. We gaan ze snel uitproberen.

Top sevice

Snelle levering, zelf met alternatief gekomen daar het aantal borden niet op voorraad was.

Zeer snelle levering en prachtig materiaal

Vlot en heel vriendelijk.

Er was een klein foutje gemaakt, doe werd vlot en heel vriendelijk rechtgezet!!

De gourmetbranders waren nog beter dan ik had verwacht!

Ik heb een oud gourmet-setje voor twee personen en dus waren de kwetsbare zeefjes van de brandertjes versleten. Ik verwachtte dus brandertjes met dezelfde soort zeefjes. Tot mijn verrassing bevatten de nieuwe gourmetbranders echter zeefjes van stevig materiaal, die wellicht veel langer meegaan. Dus ik ben blij met deze aankoop!

Prima Service & contact

Mooie spullen besteld en snel geleverd. Toen bleek dat een deel v.d, bestelde artikelen niet leverbaar was, is contact met mij opgenomen, en werden alternatieven aangeboden. Klein aandachtspunt was het vele plastic in de doos. Uiteraard logisch dat er wat bescherming nodig is, zeker bij verzenden van servies, maar vond dit wel een beetje 'too much'. Had dan liever goede papieren verpakking & opvulling gezien.

degelijk product

goed en degelijk product, alleen jammer dat het in een veel te grote doos verpakt zat en ze dat gebruikt hebben om een flink restant aan plastic op te ruimen, door de ruimte op te vullen, maar dat betekent dat mijn vuilcontainer gelijk voor de helft gevuld is

Geleverd zoals ze aangeven

Mijn bestelling werd netjes verpakt geleverd binnen de aangegeven levertermijn. Kortom, Kitchen&More doet wat het zegt op de site.

Goede prijs snelle levering

Mooie betaalbaar product gekocht voor fijne prijs en het is snel geleverd. Ben blij met mijn aankoop.

Duidelijkheid dmv e-mails waarin stap voor stap elke vordering werd gemeld

Prima ervaring

Artikel zoals beschreven. Zeer snelle afhandeling en verzending. Uitstekende communicatie. Prima service. Bedankt!

Super vriendelijk en snelle reactie!!!

Zeer snelle reactie, ik had 2 besteld maar spijt dat ik geen 4 besteld had. Na vraagje van mij, was dat geen enkel probleem. Zeer vriendelijk geholpen en snel in huis. Heel blij met het artikel.

Geweldige service wilde nog wat glazen bij bestellen en hoefde geen extra verzendkosten te betalen

Bij mijn bestelling was iets fout gegaan. Met een email naar klanten service is het die zelfde dag opgelost. Tevreden over de reactie

Zeer tevreden over de service

Mooi servies en een goed en snelle service

Uitstekende service

Op de website een sizzling plaat-pan gevonden en ik was op zoek naar een handgreep. Maar omdat er zo ontzettend veel op hun site staat (je kan er echt je hart ophalen als je mooie en goede spullen voor de keuken zoekt) heb ik een chat berichtje gestuurd. En binnen 5 minuten antwoord, echt top! De verzending was ook heel vlug en uistekend verpakt. Echt een aanrader om hier iets te kopen.

Precies gevonden wat ik zocht.

Eindelijk mijn zwarte servies gevonden. Super en snel geholpen door de klantenservice i.v.m. vragen over verschillende formaten bij dezelfde items. Werd gelijk gecorrigeerd op de site. Verzending ging prima, Goed verpakt en snel. Correcte communicatie over de backorder en ook die snel en goed ontvangen. Ik ben zeer tevreden!

Volkomen tevreden

Na een lange zoektocht bij Kitchen&More gevonden wat ik wenste. Mede door de duidelijke omschrijving van het product is geleverd waar ik op hoopte. Weliswaar met een kleine vertraging die tijdig en goed gecommuniceerd is zijn de producten (wijnglazen) alsnog snel geleverd.

Mooi product

Snelle verzending en mooi stevig product

Mijn eerste ervaring met Kitchen&More is erg fijn!

Mooie ontbijtbordjes gekocht die precies er uit zien zoals ze aangeboden werden. Erg fijn! Laatst dit merk ontdekt en er is zoveel moois. Dat beloofd nog iets voor de toekomst;-)

De beste kwaliteit ooit

Ik heb 2 glazen en 2 kleine potjes gekocht en ik was echt verbaasd van de kwaliteit. Ze zijn er duur uit maar voor zo’n kwaliteit kon ik nooit iets goedkoper. Ik ben daarmee tevreden!!

Snelle levering, product zoals verwacht en meer

Heel blij met mijn aankoop! Ik zocht al geruime tijd naar kleine theezakjes houders in mat zwart in organische vorm. Deze zijn perfect, product werd heel snel en goed verpakt geleverd.

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.