Perfecte en correcte service

Met groot gemak online bestellen. Vlugge respons. Zeer tevreden.

Ik had een vraag en werd direct goed geholpen met mijn bestelling

top klantenservice

Theeset gekocht paste niet in elkaar pot te groot maar zeer snel tot een oplossing gekomen

Via deze website winkel wordt wel je keuze goed geregeld en verstuurt .

Klantenservice waardeloos

Kopjes besteld, deze waren van een merk dat ik dacht te bestellen. Staat er een ander merk op en is het hengsel dikker als diegene die ik nodig had. Staat blijkbaar tussen haakjes op hun website. Nu wil ik ze retour sturen en willen hun deze kosten niet betalen. Waardeloos en ook nog zeggen dat ik geen gelijk heb en dat ik zelf de retour kosten moet betalen. Man man man. Hier is het laatste woord nog niet over gezegd. Mensen koop hier niets want de klantenservice is waardeloos.

Sorry teveel vragen

Exclusieve producten & uitstekende service

Mooie koffiemokken gekocht, precies zoals omschreven. De mokken waren tijdelijk niet leverbaar. Direct diezelfde dag ontving ik bericht met de verwachte leverdatum en of ik hierop wilde wachten of dat ik het bedrag retour wenste. De kopjes zijn op verzoek netjes ingepakt geleverd. 1 kop week iets af kwa kleur. Na dit te hebben aangegeven kreeg ik direct bericht terug dat ik een nieuwe mok zal ontvangen! Top service hoor!

Mijn bestelling kwam aan zo verzorgd en zo geweldig ingepakt dat er geen kans op beschadiging mogelijk was ik ben zo blij met mijn ijscoupes

Jammer van de lange levertijd

Bestek besteld zou vier weken duren in eerste instantie uiteindelijk pas in november geleverd. Wel netjes reactie als ik vroeg naar de levertijd.

prima product

Bestelling snel en goed afgeleverd. Waar voor mijn geld gekregen

Ongeëvenaard

De producten spreken voor zich. En wat nog belangrijker is: de klantendienst is gewoonweg ongelooflijk goed! Snelle service, vlotte, heldere en vriendelijke communicatie. Als er al een probleempje is, wordt dat vlot en vriendelijke opgelost. Een echte aanrader en alle sterren voor de klantendienst.

prima service ,leuk product

Snel en vriendelijk

Ik heb mijn bestelling met spoed besteld en is op tijd gekomen, ondanks een voorraad probleem. Ik kreeg ook antwoorden op mijn mails, communicatie was meer dan correct.

Fijn product!

Fijn product en goede prijs. Snelle levering, goed verpakt!

Snelle levering, goed verpakt, uitstekend gecommuniceerd. Voor mij absoluut een reden om hier vaker iets te bestellen.

Goede en snelle service

Goede en snelle service!

Echt geweldig als je zonder ovenwanten kan weggieten. Het werkt het prima met dit pannen op een inductieplaat. Maar het ontstaat wel veel rook als ze het hard pruttelen. Het maakt het niet uit

Snel en correct veilig geleverd

Snelle en vlotte, correcte levering

Geweldige ervaring!

Dit was de eerste keer dat ik hier iets bestelde, er was iets niet op voorraad maar ik kreeg gelijk een mail en er werd meegedacht, zo fijn! Deze service zie je online niet vaak! Complimenten Groeten Jolanda Bouwman

prima info en op tijd geleverd

excellent

Geweldige service!!

Leistenen borden besteld waarbij er één beschadigd was. Één dag later hah ik al een nieuwe in huis, echt super!!!

Service een 10!

Direct na levering ontdekte ik dat 6 schoteltjes niet helemaal in orde waren. Ik heb via de chatfunctie op de website contact opgenomen en werd meteen geholpen. De volgende dag werden 6 nieuwe schoteltjes geleverd, echt een topservice!

Wat een actieve mensen daar!

Denken mee Doen niet moeilijk Zijn gewoon eerlijk

Geweldig !!

Recent de borden aangeschaft van Salt en Pepper. Ze zijn echt prachtig. Inmiddels heb ik heel het set bij elkaar. Niet alleen de producten, maar de service is ook top! Als er net een voorraadfoutje is (wat kan gebeuren) wordt je hier netjes van op de hoogte gehouden. Kan niet zeggen dat er iets is tegen gevallen, aanrader dus!

Super service

Helaas was er een glas kapot geleverd. Naar mijn idee kon het bedrijf hier niks aan doen en lag het aan PostNL. Er is zeer snel gereageerd en het kapotte glas is gecrediteerd. Super service

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.