heel vlotte hulplijn, perfecte aankoop gedaan. Bedankt.

Heel vlotte hulplijn en snelle respons. Bovendien een zeer duidelijke website.

Makkelijk en snel contact

Snelle en vlotte service. Ondanks dat mijn bestelde artikel niet op voorraad was.

Slotdig

Op de website staat de claim: Voor 20.00 besteld, de volgende dag in huis. Ik heb donderdagmiddag besteld en het papaver werd pas zaterdagochtend afgeleverd. Ik heb het pakket met glazen teruggestuurd in een goede verpakking, wat ze kwamen aan in een veel te grote doos. De glazen lagen gedeeltelijk los in de doos. Voor zover ik kon zien waren ze wonderlijk genoeg niet beschadigd. Dik glas? Nb: de doosjes waarin de glazen zaten waren uitelkaar gevallen. Ik heb ze met tape in orde gemaakt. Slordig allemaal.

Snel geregeld, fijn picknickkleed.

Snel geregeld door jullie. Het kleed is groot genoeg voor meerdere personen, dat is handig. Gebruik ik hem allen dan vouw ik het kleed gedeeltelijk weer op.

uitstekend!

Vlotte levering, goed verpakt. Keurig!

Super goed

Ik heb serviesset besteld die is heelas aangekomen met sommige borden kapot via email heb ik dat op dezelfde dag aangegeven en op dezelfde dag is gereageerd en kapotte borden werden verzonden. Volgende dag had ik kompleet serviceset. Goede en snelle reactie en behandeling van de team. Ik ga zeker in de toekomst weer bestellen.

ik ben een tevreden mens

fijne overzichtelijke website, goed product ontvangen. enige wat jammer is is de dure verzendkosten. die waren evenduur als mijn bestelde product

Mijn bestelde artikelen lieten even op zich wachten, omdat ze niet voorradig waren, maar ik kreeg daarover keurig een mail.

Greenpan koekenpannen zijn perfect!

Goed geleverd en de juiste kwaliteit

Alles is goed en snel geleverd

Snelle levering - mooie kwaliteit - topservice

Goed product voor scherpe prijs

Pakket is niet thuis aangeboden maar rechtstreeks geleverd in afhaalpunt. Niet volgens afspraak, maar dat ligt natuurlijk aan postnl. Ik ben niet zo mobiel, ik was hele dag thuis...dus probleem om het af te halen....niet netjes van Postnl.

Alles naar wens

Goede producten, juiste en snelle levering. Helemaal tevreden.

Netjes optijd geleverd. Enige min puntje dat de bezorger niet wacht tot je de deur open doet maar het pakket zo neer gooid

Bestellen ging makkelijk helaas beschadigd ontvangen en na 1 week nog niks gehoord over vervanging.

Teleurstellend had hei artikel snel nodig maar duurt nu al een week en nog geen reactie op mijn schade melding via de website. Levering was de volgende dag maar helaas ondanks zorgvuldige verpakking toch beschadigd. Heb de schade gelijk via de site doorgegeven in de hoop snel een nieuwe te mogen ontvangen maar helaas. Zelfs niet van ontvangst schade melding.

Snelle goede service

Het pakket werd snel en goed geleverd!

Geweldige service en artikelen

Mooie artikelen - accurate service en zeer, zeer klantvriendelijk. Voor mij de beste.

Perfecte pannenset

Heel mooi en leuke pannen . De kwaliteit is perfect mijn kleindochter was er heel blij mee. En inderdaad de pannen bakken niet aan . Wel een opmerking: volgens de verpakking zit er ook 1x spatel 1x garde en 1x opscheplepel bij . Maar die ontbreken in de doos ! Waarom ?

Snel, gebruiksvriendelijk en correct.

Heldere, overzichtelijke site. Mooie aanbiedingen. Goede communicatie en snelle, correcte afhandeling, van A tot Z. Wat wil een klant nog meer?!

Goede service en snelle levering

Reeds meerdere malen servies besteld naar volle tevredenheid.

Snel en netjes ingepakt!

Leuke dingen om uit te kiezen maar ook belangrijk, duidelijke communicatie als er iets anders is dan anders, zoals levertijd bij een pre-order. Duidelijkheid boven alles, dat waardeer ik. Een deel order was ook geen probleem, met de flexibiliteit dus ook niks mis. Ik kom zeker terug!

Uitstekende service!

De bestelde soepkommen waren tijdelijk niet op voorraad maar werden desondanks nog snel geleverd. Ze waren bovendien dusdanig goed verpakt dat beschadiging vrijwel onmogelijke was :) Ik ben zeer tevreden.

snel en correct

snel en correct

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.