Belles bottes confortables

J ai pris les bottes eva marron en 38 et 44 cm et tour de mollet. C est parfait moi qui ne.mettait jamais.de talon la je suis ttes à l aise pour marcher. Je prendrais les prochaines en noire.

entreprise sérieuse.produits excellents.

Bonjour. Étant donné la difficulté de trouver des bottes à ma taille. Je suis ravie. Les produits sont très beaux. L'envoi est rapide. Et bravo pour la communication. Informer les clients de l'acheminement des retours. Ce n'est pas tout le monde qui le fais. C'est professionnel.

Goed product en goede service

Vaste klant hier dus dat zegt genoeg over de laarzen. Ruim weken voor de kerst een cadeau bij Jilsen gekocht om er tijdens kerst achter te komen dat ik een maat te klein besteld heb. De retour termijn natuurlijk verlopen maar na contact supernetjes opgelost. Wij blijven vaste klant!

Parfait

Des bottes d'excellentes qualité, livrées très rapidement, avec un large choix pour les mollets larges. Je recommande vivement cette marque inclusive.

Bottes parfaites

Très bonne expérience. Livraison rapide et soignée. Les bottes sont de qualité et très jolies. Très contente de mon achat

Geweldige laarzen voor moeilijke benen en super service

Geweldige kwaliteitslaarzen voor de moeilijke benen. Het verdriet van geen passende laarzen kunnen vinden is voorbij sinds ik Jilsen heb gevonden. Prachtige laarzen in verschillende maten en modellen, zodat er voor iedereen wel wat bij zit. Bij mij is het niet alleen een brede kuit maar ook lastige enkels, maar toch de perfecte match gevonden. Wel eerst wat heen en weer moeten sturen voordat het zover was, maar dit bedrijf levert een prima en snelle service en betaald ook snel terug. Wat er nog te wensen valt? Nog meer kleuren en modellen in mijn maat ;-)

Mooie laarzen en snel geleverd!

Zo fijn dat Jilsen mooie laarzen produceert met bredere schacht én met een mooie hak! De Nina zit me als gegoten en ga er zeker meerdere bestellen. Het bestelproces en levering ging ook rap. Kortom top!

Geweldig!

Na lang twijfelen de Nina laarzen zwart besteld. Helaas waren ze net te klein dus retour gestuurd en maat groter besteld. Beide keren binnen 24 uur in huis (zelfs op 24 dec geleverd!) en wat zijn ze mooi! Ze hebben best een aardige hakhoogte maar lopen heerlijk. Zonder te hoeven wennen zelfs een uurtje mee gewandeld op dag 1! Wat een kadootje om laarzen aan te kunnen doen die gewoon écht passen, zonder lelijk elastiek, afknellende randen, etc. En eerlijk is eerlijk: als je ze aan hebt ziet het er absoluut niet uit alsof je een extra brede schacht nodig hebt, lijkt veel slanker! Prachtig en echt heel blij mee!!

Prachtige laarzen. Ik ben er erg blij mee. En binnen 1 dag geleverd. Dat was top zo voor de kerst.

Prima. Ik ga hier met de tijd zeker nog een paar laarzen bestellen.

Ongekende kwaliteit en services

Het is altijd prettig om naar Lemmer te rijden . Volop keus en een uitstekende begeleiding daarin.

parfait

parfait

Wow wow wow

Wat een geluk om op Jilsen gestuit te zijn... Kwalitatief hoogwaardige laarzen die mij passen! Voel me op en top vrouwelijk met deze prachtexemplaren. Verzending supersnel, kortom een zeer tevreden en terugkomende klant erbij!

Einfach schnell und perfekt

Habe bis jetzt nur gute Erfahrungen gemacht und kann jedem euch empfehlen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prachtige laarzen, top service

Heel blij met m’n nieuwe laarzen, goed passend en precies volgens de meet tool. Ze werden meteen de volgende dag al bezorgd, snelle service!

Lederstiefel Weitschaft

Schnelle Lieferung , die ersten Stiefel die sehr gut passen, haben verschiedene Größen bestellt , 2 Paar behalten und 1 Paar zurückgeschickt wenn das mit der Rücküberweisung jetzt noch klappt sind wir sehr zufrieden. Super kaufen gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Geen opmerkingen

Produit de qualité et commande rapide

Très satisfaite de ma commande chez vous, livraison très rapide et bottes qui correspondent tout a fait a ce que j'avais vu ! Très belles chaussures,je recommande à 300%

rien à redire sur la commande

rien à redire sur la commande, livraison très rapide, la qualité du produit à l'air également d'être là, à voir à l'utilisation. seul bémol, le livreur a laissé le carton devant ma porte sans me prévenir, dommage car vu le prix je n'aurait pas aimé qu'elles disparaissent.

Mooie laarzen goede kwaliteiten super snel bezorgd.

Rapidité et qualité

Ma commande est arrivée très rapidement. Les bottes sont très belles et de bonne qualité.

La fermeture d une botte s est cassée au bout de trois utilisations

La fermeture d une botte s est cassée au bout de trois utilisations. Très très decue.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Prima service goed bereikbaar

Prima service, goed bereikbaar, prachtige laarzen!

Super !

Een geweldige snelle levering en een prachtige donker blauwe laarzen waar ik al heel lang naar op zoek was.

Eindelijk laarzen die perfect passen Ik ben er heeeel blij mee mooie laarzen Mooi ontwerp

Kadijk 9

8531 XH Lemmer

Over Jilsen

Sinds 2005 is Jilsen een toonaangevend merk voor dames laarzen met brede schacht. Jilsen is hét merk voor modieuze vrouwen met bredere kuitmaten die zich niet door hun pasvorm willen laten beperken. Onze collectie bestaat gemiddeld uit 12 verschillende modellen laarzen, verkrijgbaar in meerdere kleuren en prints. Ieder jaar selecteren wij met veel zorg een zo breed mogelijk aanbod laarzen met brede schacht. Ons doel is voor iedere vrouw een paar fashionable laarzen in ons assortiment te hebben die gezien mogen worden.