Besteld volgende dag in huis.

boos

IK had enkel laarsjes besteld maar de hak te hoog voor mij. Ik stuur ze direct terug. mail gehad dat binnen 5 dagen geld terug datum 26 februari. Ik ga nooit meer iets bestellen bij jullie mn geld was pas op 14 maart terug gestort . Schoenen waren prachtig maar service????

Laarsjes besteld: snelle levering en duidelijk waar mijn bestelling was en wanneer er bezorgd zou worden. Helaas waren de laarsjes te klein maar retourneren en geld terug krijgen verliep ook soepel.

Mooie schoenen!

Zo moet het

Goed geholpen

Alleen jammer dat als je online schoenen koopt en je levert ze in in de winkel dat je dan niet gelijk je geld terug kan krijgen in de winkel nu moet je 2 weken wachten op je geld beetje rente van mijn geld Verder altijd blij met de service

Heel positief

Mijn ervaring is heel positief. De schoenen zijn van goede kwaliteit en werden snel verzonden. Ik ben zeer tevreden.

Perfecr

Altijd alles keurig volgens belofte en afspraak

Snelle behandeling van een aankoop

prima en vlotte bezorging

voor het eerst schoenen besteld via internet maar op deze manier is het een eitje..

Goede service en netjes geholpen.

De schoenen welke wij op de site hebben gezien worden naar de dichtstbijzijnde winkel gestuurd en kunnen deze daar passen. Dit stellen wij zeer op prijs.

serieus huis

snelle levering, onberispelijke tracking, zeer snelle reactie op e-mails

Zeer ruime collectie, ook voor de wat moeilijkere voet. Het merk Hartjes is mijn absolute favoriet geworden. Ik kom hier zeker terug.,

Kapotte schoenen

Beide schoenen waren gescheerd door het passen van iemand anders en toch naar mij verstuurd. Slechte controle. Tot nu toe altijd positieve ervaringen gehad met v/d Assem

Mooie collectie schoenen

Kwalitatieve en prachtige schoenen voor de modieuze vrouw of man.

Twee schoenen retour gestuurd, geen betaling ontvangen

Helaas slecht administratie, twee schoenen terug gestuurd, nig steeds geen betaling terug. Ik heb al lang ( meer dan15 jaar) account bij Assem, ik begrijp niet wat et mus is gegaan Gr, Ny

Prachtige schoenen

Goede prijs, snelle service

Goede service, ook klantenservice

Bestellingen komen op tijd, netjes ingepakt. Retour meestal snel afgewerkt.

Prima en snelle levering

Prachtige schoenen en snelle correcte levering!

Heel goede service de bestelling had wel iets eerder mogen komen en afgewerkt worden verder heel goed

Zeer goede service

Zeer goede en snelle service

Snel en correct

Ik had een verkeerde maat laars en het ruilen was geen enkel probleem. Vliegensvlug had ik de juiste maat. Dank!

Snelle bezorging duidelijke webshop ,prima .

Ben heel tevreden ivm de aankoop en de winkel.De bezorging was snel ,netjes verpakte schoenen .

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel