Zeer slechte afhandeling

Na 14 dagen iets retour te hebben gestuurd nog steeds geen geld terug ontvangen Op maandag een mailtje je retour is verwerkt binnen vijf dagen geld teruggestort maar doodleuk op woensdag weer t zelfde mailtje met weer vijf dagen op geld wachten?hoe moeilijk is het om gewoon de klant zijn geld terug te storten?klantenservice meerde malen gebeld..onbereikbaar!!!zeer teleurstellend!

Uggs snel geleverd, nog steeds geen geld retour

Levering UGGS was prima en snel . 1 paar retour gedaan, maar helaas nog steeds geen geld retour op mijn rekening. Van daar deze lage ranking .

klantenservice zo slecht

Helaas, het assortiment van de schoenen staat in geen verhouding tot de kwaliteit van de klantenservice. Niet telefonisch bereikbaar (ook niet na het plaatsen van terugbelverzoeken) en reageren niet of niet inhoudelijk op mail. Ik kan helaas niet anders zeggen dan dat de erbarmelijke kwaliteit van de klantenservice mij op de winkel in het geheel heeft doen afknappen.

waardeloze retourverwerking

Ik wacht al anderhalve maand op het geld van mijn geretourneerde product. Bewijs van aflevering in magazijn is aangeleverd aan vd Assem. Ik bestel hier nooit iets meer!

Toppers!

Fijne webshop mooie merken veel keuze! Kom graag terug!

Verzending keurig. Bestellen eenvoudig. Schoen is zoals op website.

Sevice is slecht

Ik bestel iets en krijg totaal wat anders...wel betaald blijkbaar niet bij jullie gecheckt...of ik ff allemaal dingen wil doen om het retour te sturen...zooo irritant komop doe zelf moeite tis jullie bedrijf...koop nooit meer iets

Prima product, fijne communicatie

De schoenen die ik had besteld zijn vlot geleverd en keurig verpakt. Ik werd op de hoogte gehouden van het verloop van mijn bestelling, dat vind ik prettig.

Geweldige schoenen .

Onmogelijkheid om klantenservice te bereiken na bestelling niet te hebben ontvangen

Ik heb een aantal weken een bestelling gedaan en deze is nooit bij mij aangekomen. Hiervan heb ik melding gemaakt bij de klantenservice, waarop nooit een reactie is gekomen. Nadien tweemaal aan de telefoon gehangen (36 minuten en 75 minuten) zonder respons. Klantenservice vér onder de maat.

Geen geld terug na retour

Een paar schoenen besteld, deze netjes de volgende dag geleverd dus tot zover ging het goed. Maar ik heb de schoenen vanwege de maat moeten retourneren. Kreeg netjes een bevestiging dat de retour was ontvangen en binnen 5 werkdagen zou mijn geld terug worden gestort. Betaald met Klarna en Fashioncheque, inmiddels ruim 2,5 week verder en nog steeds niks terug gekregen. Op mailtjes reageren ze heel traag, afgelopen maandag telefonisch contact gehad, excuses gekregen en het zou direct in orde worden gemaakt. Maar inmiddels is het donderdagavond en is er nog steeds niks gebeurd. Heel erg slechte service en ik zal hier niks meer bestellen.

Kwaliteitsvolle modieuze schoenen !

Altijd tevreden met mijn bestelling.

Langzaam met reageren

Bellen lukt niet en op een reactie per mail wacht je erg lang. Kreeg de schoenen maar het was een ongelijk paar. Geen sorry of excuses en vervolgens nadat ik ze meteen retour heb gedaan nog 14 dagen wachten op je geld. Voelt niet vertrouwd en mis daar echt een stukje klantvriendelijkheid. Mooie schoenen maar die vind ik ook bij andere zaken.

Zeer snelle levering

Top!!

Goede service snel geleverd

Goede service snel geleverd

Prima winkel

klkantvriendelijk

Een uitstekende klantgerichte service

Artikel retourneren afwikkeling duurt lang

Ik heb 3 weken geleden 1 artikel retour gestuurd nog steeds is Klarna niet bijgewerkt. Wel een mail ontvangen dat het is verwerkt.

Levering snel terug betalen lang

Levering kwam snel binnen , helaas de verkeerde maat dus retour 3 weken wachten op de terug betaling

Slechte terugbetaling

2 keer een mail verzonden voor 2 retourzendingen volgens jullie gegevens binnen 5 dagen terugbetalingen maar nog steeds niets ontvangen. Dit vind ik geen reclame voor van den Assem. Groet, Rianne Klaassen

Mooie schoenen

Een zeer leuk merk Mercer. Op hun verpakking staat dat hun schoenen bedacht zijn in Nederland en gemaakt in Portugal. Echter de schoenen zelf zijn gemaakt in China. Los daarvan zitten ze zeer goed en ben k zeer blij. De productinformatie zou alleen iets beter kunnen.

Fijne winkel en super service.

Fijne zaak, komt afspraken na

Mooie schoenen, goede levering

Verfijnde uitstraling

Dameslaarzen...voor als je elegantie omarmt...

Alles van bestellen tot retour verloopt perfect!!

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel