Slechte levering

Laat je betalen voor levering op zelfde dag en levert vervolgens dagen later

Veel te laat geleverd en slechte klantenservice

Op 2 februari schoenen besteld bij Van den Assem. Deze zouden binnen 3 werkdagen geleverd worden. Toen er op 7 februari nog geen bericht kwam de klantenservice gemaild met de vraag wanneer de schoenen geleverd zouden worden. Hierop kwam geen reactie. Op 12 februari automatische mail ontvangen dat de schoenen waren verzonden. Op 14 februari een mail van de klantenservice ontvangen dat de schoenen onderweg waren (mosterd na de maaltijd).... Niet erg tevreden qua snelheid van verzending en reactie klantenservice dus...

Mooie kwaliteit

Alles in orde!

Levering en sneakers; perfect!

Snelle levering, ruim assortiment.

Mooie schoenen, prompte levering

Prima ervaring .

Toppers zitten heerlijk

Ik koop altijd sneakers van Hoff nooit pijn in me voeten en lopen heerlijk en zien er sportief en trendy uit

Netjes geleverd en nu heel fijne schoenen in huis!

Zorgvuldig levering

Levering netjes verzorgd , en op tijd !

goede service

Mijn bestelling werd later geleverd maar daar kreeg ik netjes een mailtje over.

Goede schoenen en vlotte levering

Mooie schoenen waar ik lang mee kan lopen.

prima ervaring

correcte levering van de schoenen die ik online besteld had.

Altijd een snelle en goede levering.

Zeer prettig. Duidelijke webwinkel met zeer goede foto’s. Verzending altijd correct en snel!

Altijd kwaliteit voor een scherpe prijs, goede service en heel klantgericht

Bestellingen voldeden altijd aan de verwachting. Toen er 1x iets niet 100% was, meteen zeer nette oplossing geboden. Zoals t hoort. Erg goede webshop met persoonlijke klantbeleving.

Redelijk moet erg lang wachten op het bedrag dat teruggestort moet worden wegens retour van sloffen

Alles verliep erg soepel alleen het verwerken van de retourzending duurt wel heel erg lang. Dit valt zwaar tegen! Is voor mij een reden om niet nogmaals bij van den Assem te bestellen!!

.lMooie collectie

Wij kopen al jaren onze schoenen bij jullie En het personeel is altijd heel behulpzaam

Service goed levering goed

Contact met klantenservice in onmogelijk

Nadat ik een e-mail heb ontvangen dat ik mijn bezorging vertraging zou oplopen, heb ik direct telefonisch contact opgenomen met de klantenservice. Je krijgt heeeel lang een bandje te horen dat er op dat moment geen “schoenexpert” beschikbaar is en dat je ook een voicemailbericht kan achterlaten en dat er dan contact met je opgenomen wordt. Ik ben natuurlijk niet teruggebeld maar heb ze wel 2x gemaild dat ik niet thuis zou zijn om mijn bestelling in ontvangst te nemen. Dus of ik het bezorgdadres zou kunnen aanpassen. Nog steeds geen reactie. Een dag later krijg ik een e-mail met uw pakket is overgedragen aan de vervoerder… Nu zijn mijn schoenen bezorgd bij mijn buren, die ik niet ken, en waar ik geen contact mee heb… Bovendien weten zij niet dat ik 2 weken niet huis ben.

Niets op aan te merken

Bestelling altijd goed begeleid, keurig verpakt, terug sturen geen probleem, conclusie, zeer tevreden!

Heel positief

Tijdig en goede kwaliteit ondanks sale- product.

Drama

Geen goed woord voor over zie trustpilot voor mijn uitgebreide ervaring over dit bedrijf

goed geregeld

perfect

Levering was goed

Levering was goed. Echter antwoorden op vragen laten lang op zich wachten

Super!Goed verpakt en snel geleverd

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel