Hele goede service.

Was de eerste keer online besteld. Maar mijn voorkeur gaat naar shoppen in de winkels uit.

Heerlijk en mooie schoene

Comfortabel en hip

Fijne winkel maar deze keer issues met levertijd.

Ik koop regelmatig bij vd Assem en tot op heden naar volle tevredenheid. Deze meer bestelde ik moonboots, 2 weken voor de vakantie. Levertijd stond op direct beschikbaar, fijn dus besteld. Na een paar dagen kreeg ik echter bericht dat de levering langer zou duren. Hoe lang onduidelijk, berichtgeving ook onduidelijk en cancellen kon niet meer. Nu worden de schoenen in de vakantie geleverd. Niet naar wens dus! Jammer! Ik ga er van uit dat het een incident is dus volgende keer beter!

Proffesionele online service

Prima!!

Goeie service!!

Mooi aanbod, makkelijk bestellen, punctuele snelle levering!

Zie hierboven.

Hele fijne website

Snelle levering, mooie producten en goede service.

Schoenen zoals op het plaatje

Schoenen zien eruit als op het plaatje. Correcte levering.

Prima service en communicatie

Grote keuze, duidelijke communicate, snelle service. Ook retoursturen snel afgehandeld.

Slecht

Na 2 weken nog geen schoenen ontvangen, na 1 week mailtje van Van den Assem dat het wat langer duurde dan je had mogen verwachten. Na 2 week voor openingstijd mailtje gestuurd dat ik nu toch m'n geld terug wil, maar ook vandaag nog geen enkele reactie. Je mag als klant toch wel iets meer verwachtten.... of is er meer aan de hand??

Hoff zitten als pantoffels ! Je doet ze aan en zitten meteen heerlijk

De snelle bezorging was ook super! Dank!

Mooie schoenen, snelle verzending

Mooie schoenen, snelle verzending en afhandeling van retour zoals voorwaarden.

Snelle Service

Blij met mijn nieuwe aankoop

Service, assortiment en verzending perfect!

Mooie website, snel verzonden en prettig retour beleid.

Kapotte schoenen bij levering, Hele slechte bereikbaarheid van de website en winkel

Nieuw Philippe model sneakers gekocht, kapot bij uit de schoendoos halen. Wil graag contact leggen met de webshop of winkel fb insta bellen enz geen reactie. Dan maar naar Den Bosch toe vanuit Helmond, zit nu nog te wachten op de schoenen. Hopelijk ga ik ze snel krijgen.

Ik heb de schoenen in de winkel geretourneerd en tot nu toe krijg ik niet mijn geld terug

Mijn ordernummer is: VDAx000418498 en de prijs is:€ 69,95. Ik ging naar de winkel in Gelderlandplein en ik heb de schoenen geretourneerd en dat was vorige week en tot nu toe niet eens de bevestiging ontvangen van de terugbetaling. Ik ben niet zo blij met de klantservice van den Assem. Ik zou jullie advicieren om de service te verbeteren want de schoenen zijn heel mooi. Ik hoor graag van u. Maricarmen Castillo.

De afhandeling vanaf aankoop tot levering ging goed. Ook het retoursturen. Alleen de schoenmaat klopte niet. Ik had maat 39 besteld en dat stond ook op de doos. Maar er zat een 39,5 in. En die waren echt te groot. Dus er is op een zeker moment een fout gemaakt bij de schoenen in de goede doos te doen. ????

Altijd tevreden

Snelle zending

Voelt vertrouwd

Goede communicatie, makkelijk retour en ook snel geld terug (helaas waren de laarsjes te krap?

1,5 wk voordat ik mijn bestelling ontving

2x een mail bericht gestuurd omtrent de status van mijn bestelling. Geen gehoor. Uiteindelijk de bestelling wel ontvangen zonder pardon. Moet wel zeggen dat dit de 1ste keer is dat ik zo lang moest wachten.

Super prettig bedrijf om bij te kopen.

mijn ervaring is super, heb inmiddels meerdere bestellingen gedaan en ze leveren op de afgesproken tijd. De kwaliteit van de schoenen is goed. Onlangs een keer een paar moeten ruilen maar ook dat werd keuring geregeld.

Kwaliteit!

Mooi product.

Heel blij met mijn schoenen

Hele fijne shop ervaring

Ruime keuze, snelle afhandeling!

Ruim assortiment snelle levering

Nu 2keer besteld. Snelle levering. Ruime keuze en alles in nette verpakking.

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel