Snelle levering goed verpakt, veel keuze, helemaal tevreden

Super snelle levering!

Alles klopt

Een goed geïnformeerde zonder dat t irritant wordt

Goed en snel

Snelle levering, goede prijs

Goede service!

Onlangs had ik voor het eerst een klacht over een paar schoenen en deze is snel en boven mijn verwachting opgelost. Ik ben zeer tevreden!

Zoals altijd prima.

Ruime keuze, snel geleverd.

Super snelle levering

Snelle levering en goede communicatie

Top service en vlug geleverd

Top service en vlug geleverd, zeker aan te bevelen

Mooie schoenen wel duur

Ik heb vaak op de site schoenen willen bestellen van waltlaufer Maar waren vaak op vooral de witte sneaker van dat merk En wat ik ook niet goed vind Komt op Facebook aanbieding waltlaufer Goude kleur voor 49 euro voorbij Wil ik kopen is alleen maat 36 te koop Wie heeft dat als volwassenen Ik heb maat 41 en die zijn vaak op Wat jullie ook zeggen alsze opzijn U krijgt bericht als ze weer binnen zijn Maar dat heb ik nooit ontvangen

Betrouwbaar, goede comminivatie en snelle levering

Naast dat de online shop van van den Assem een heel groot assortiment heeft is de levering snel en de betrouwbaarheid perfect. Ook is de communicatie betr. de levering en betaling helder.

2 keer

Het is erg prettig om bij jullie te winkelen, er zijn vele soorten kwaliteitsmerken.

Goede verzorging product. Mooie schoenen

Ik bestel al jaren mijn schoenen etc. Bij van den Assem. Wordt keurig verpakt, snelle levering. Als het product niet past, kan het op prettige wijze en goed verzorgd teruggestuurd worden.

Fijne winkel

Ik kan hier altijd goed slagen voor een paar leuke schoenen.

Prima service!

Mooie schoenen besteld voor een redelijke prijs. Retourprocedure van één paar ging eenvoudig.

Snelle bezorging

Snelle bezorging en retourzending ging gemakkelijk. Wel moet je bij grote bedragen je retour verzekeren want bij 'kwijtraken' zijn de kosten voor de consument

Uitstekend kwaliteit en service

Wat ik koop is altijd van een uitstekende kwaliteit en de sevice eveneens.

Goed!

Goed!

Super snelle levering

superrr!!!

snelle levering !! goed aanbod en goede kwaliteit!

Helaas deze keer niet fijn

Order geplaatst! Na week nog niet binnen. Contact gehad. Eén artikel was er wachten op de schoenen. Tot mijn verbazing. Mail schoenen komen eraan zijn binnen via ander filiaal zoals toegezegd. Helaas wat al binnen was kon niet worden geleverd. Dit vond ik een zo rare gewaarwording. Ook webshop en app werken slecht. Dus gewoon naar de winkel

komt de afspraken na. en is bij verhindering direct degene die contact legt dus een goede communicatie. tot slot alle merken veel voorradig.

goede fijne schoen.

goede fijne schoen.

Heerlijke schoenen!

Ik koop al 40 jaar mijn schoenen bij van den Assem. Vroeger in Rotterdam, nu online. Vroeger hoge hakken, nu comfortabele schoenen. Al 40 jaar blij met van den Assem!

Fantastisch bedrijf, zorgvuldig en kwaliteit!!!

Alles wat je bij Van Assem koopt is kwaliteit en wordt zo goed omschreven zodat je weet wat je koopt!

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel