Een topzaak

Wat een service en vrendelijkheid. Zeer netjes werk geleverd. Goede uitleg. En tenslotte . Het is een topproduct

Geweldig hulpmiddel als je wat ouder of hulp behoevend wordt.

Na plaatsing van dit geweldig hulpmiddel, hebben wij (echtpaar) kunnen constateren dat de toiletgang nauwelijks nog problemen oplevert. Als je op leeftijd bent is dit een perfect artikel.

prima ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over de meneer die het geïnstalleerd heeft en mijn ervaring met de spa toilet is zeer prettig met vriendelijke groet Ria

Belangrijk hulpmiddel

Na verhuizing weer belangrijk hulpmiddel.

Bevalt goed

Bevalt goed

keurig bedrijf, afspraak is afspraak

Een telefoontje bleek voldoende. Afspraak gemaakt, Mail als bevestiging. Correcte monteur en montage met uitleg. Factuur achteraf,

Goede snelle service en prima communicatie

Zie hierboven

Fantastisch!

Werkt voortreffelijk, montage voortreffelijk gedaan door Jeffrey!

fantastisch

Een prima ervaring /product. En supervirendelijke persoon bij montage. Hadden we eerder moeten doen.

geweldig

ben er erg blij mee, had dot al veel eerder moeten doen.

Comfortabel en hygiënisch

Zeer plezierige communicatie. Vakkundig geïnstalleerd.

Relatief gemakkelijke installatie. Na een maand in japan kon ik niet meer zonder. Doet wat het beloofd muv de föhn.

Heerlijke frisheid

Wel een puntje is dat de bril war wiebelt. De schroeven de n x ijn van kunststof, niet goed aan te draaien, of ze gaan losser in het gebruik.

Heel netjes

Goed op tijd zo als de afspraak was. Erg vriendelijk. Netjes gewerkt , alles opgeruimd en goede informatie en uitleg gekregen. Het is top

Ik gebruik het Spatoilet nu een aantal weken enben erg blij het aangeschaft te hebben.

De installatie verliep zeer prettig. Jeffriy legde alles goed uit en werkte heel keurig. Goede communicatie en prima uitleg. Ik ben zeer tevreden!

Superfijn

had ik een paar jaar eerder moeten doen

ik/wij zijn zeer te vrede met ons Spatoilet het is in een woord formidabel

Ouderwets zeer goed

Er wordt snel gereageerd en ze staan voordat je het weet voor de deur. Afspraak is afspraak bij deze firma Vriendelijk personeel die vlug en snel werkt

Heb ik ingvuld

Had dit 10 jaar eerder moeten aanschaffen,

Prima zorg op maat, fijn degelijk bedrijf, komt afspraken na..

Oerdegelijk mooi en efficiënt produkt, doet waar het voor staat… Bijzonder correct, vriendelijk en kundige installateur echt een vakman. Betrouwbaar en nette afwerking. Afval gaat mee… Alles gebruiksklare oplevering, Komt afspraken na

's Morgens gebeld i.v.m. problemen, 's middags een nieuw SPATOILET geplaatst zonder installatiekosten. Klasse!

Goede installatie en duidelijke uitleg

Zij maken hun beloften meer dan waar.

Deskundig, vriendelijk en een luisterend oor.

geweldig product, geweldige service

vanwege een huidziekte is 'poetsen' met toiletpapier taboe. de wens begon met een Japans toilet, maar de prijzen dwongen ons naar een realistischer product. de bril doet volgens ons niet onder voor en de montage is vele malen gemakkelijker, sneller. gedaan door een hele fijne man met verstand van zaken. sinds de installatie zijn de huidklachten rustiger, de verzorging is gemakkelijker en onze enige bedenking is: waarom hebben we dit niet eerder gedaan?

comfortabel

Ik zou het fijn vinden wanneer ik de verlichting op het scherm zou kunnen uitschakelen.

Schollenbrugstraat 10

1091 EZ Amsterdam