super

Dit Spa-toilet had ik jaren eerder moeten aanschaffen. Wat een gemask en wat een hygiene . en dat voor die prijs!

Dit is mijn 2e spatoilet. (Ik ga verhuizen. ) Dat zegt eigenlijk al genoeg!

prima gebruiksvriendelijk product

zieboven

Spatoilet: top!

Ik gebruik maar de helft van de mogelijkheden die er allemaal in zitten en ben er toch ontzettend blij mee. En er zit zelfs meer in dan ik ervan dacht, zoals bijv. de stankafdrijving. Reinigt goed en ook de "klysma"functie is geweldig extra. Mijn darmen werken prima, maar ik denk dat dit een uitkomst kan zijn voor mensen die bijv. last hebben van obstipatie. Heel blij dat ik het laten installeren. Netjes gewerkt en prima oplossingen bedacht door de monteur.

Prettige service

Niets op aan te merken. Goede service

Gopede, vriendelijke monteur die zijn werk prima heeft gedaan en goed overleg.

Als boven!

SPIJT dat ik niet eerder dit Spa toilet heb aangeschaft!

Allereerst de snelheid en zorgvuldigheid waarmee bestelling, planning en installatie heeft plaatsgevonden: subliem! Als monteur Jeffrey het visitekaartje van het bedrijf moet zijn en het imago van dat bedrijf moet uitdragen, dan is hij daarin voor 100 % geslaagd.

Spa toilet douchetoilet

Spatoilet netjes, voordelig en snel geplaatst met 14 dagen uitproberen. Bleek voor mij achteraf toch wat tekort en na een aantal weken toch niet helemaal te voldoen aan hetgeen mijn lijf nodig had. Een reuze compliment voor Spa toilet die , ook na een na bijna 2 maanden, zonder mankeren aanbod de douchetoiletbril gratis op te halen en het aankoopbedrag te retourneren. Een dergelijke houding en coulance is heden ten dage bijna niet meer voor te stellen. Het terug te storten bedrag stond zelfs al op mijn rekening nog vòòr dat de toiletzitting was opgehaald. Een groot complement voor Spatoilet. Een onderneming waarmee een mens met een gerust hart zaken kan doen!

Ik zou niet zonder m’n spatoilet kunnen

Mr Pronk doet zijn job uitstekend en is supervriendelijk

Op tijd, netjes gewerkt en alles opgeruimd.

Wij zijn zeer content met de snelle reparatie / plaatsen van een nieuwe föhn. Het gebeurde correct en binnen een dag. Mvrgr, Hofsink, Zwolle

Service oké

Vriendelijk en goed geholpen. Snelle reacties en levering.

perfect apparaat en hygienisch

zou iedereen willen adviseren dit aan te schaffen.

Blij dat ik, in het laatste gedeelte van mijn leven, dit nog heb gekrregen

Het enige nadeel vind ik, dat bij gebruik van de enemasproeier en ook enigszins het bidet, de wc deksel en de kleding die onder aan mijn rug zit erg nat wordt. Ik ben het er niet mee eens, als mijn reactie verder gebruik wordt, Dus onder protest vul ik het onderste vierkantje in, anders kan ik het niet verzenden. Ik vind het een onaangename truc.

Goed apparaat

Xxx

1 nadeel: Je wilt niet meer anders..

Super product, super service. Voor wie dit leest: DOEN!

prettig

Snelle reactie, soepele service, uitstekende montage, probleemloze afhandeling. We zijn zeer tevreden.

Toppertje

De oude spatoilet, was na 10 jaar trouwe dienst aan vervanging toe. We hebben exact dezelfde genomen.

Een verrijking

Mijn moeder is er dolgelukkig mee. En ze raad het iedereen aan. Ze wilde dat ze het eerder gedaan had maar de mensen moeten het zelf eerst ondervinden. Ze hebben tenslotte 14 dagen de tijd.

Wij hebben al een spa toilet sinds een aantal jaren. Die ervaring was goed, vandaar nu een tweede.

Wij hadden de eerste 2 weken tot 3 keer toe na gebruik water onder de toiletpot. Daarna echter geen last meer. Vandaar dat we u ook niet hebben benaderd. Het gaat dus nu goed. We zijn zeer tevreden over uw product.

Geweldige service, erg klantgericht

Enorm behulpzame verkoper met de aandacht op de klant.

livraison rapide et installation facile

livraison rapide et installation facile

Quick response and friendly service

We had expert and professional service, friendly visit and quick delivery, we're very happy!

Uitstekende service

Na tien jaar brak de deksel af (hardhandige dochter…), maar jullie hebben meteen een vervanging toegestuurd! Hartelijk dank daarvoor.

Elke dag blij mee. Fris en hygiënisch.

Als hierboven omschreven.

Schollenbrugstraat 10