excellent

I have been bought some fishing rod and reel from your company 1 pc Abu Garcia Mörrum rod 1pc Fox Challenger Match rod 1pc Dam Qick fishing reel 1pc Shakespeare Sigma 2200ck reel

Goed contact, snelle service

Goed contact, snelle service

zoals het hoort

netjes zoals het hoort ontvangen en conform de omschrijving

Solar hanger gewichtjes besteld die nergens meer te koop waren hier gelukkig nog een paar op voorraad. Ben er blij mee.

De service, uitleg en afwikkeling van het gewenste product was prima. Verpakking en afgesproken leveringstijd was ook prima.

Geweldige producten en service!

Vandaag de bestelde reel ontvangen en uitstekend verpakt en verzonden. Een tweedehandse die er gewoon uitziet als nieuw! Kwaliteit spullen tegen scherpe prijzen! Zeer aan te raden!

alles ok

The website is good, the packaging is excellent!

The fishing rod what I ordered is in excellent condition! Thank you CV Fishing!!!

Amazing product and fast shipping!

I found a rod I was looking for quite a while now at CV-fishing shop. I contacted them via whatsapp, had a friendly conversation, ordered the rod to Germany and only 3 days later I received the package! Amazing dealer, I really recomment buying here!

Great

Superb and fast

uitstekend

prima geregeld

Perfect.

Snelle en perfecte levering van gevraagd artikel. Prima verhouding prijs/kwaliteit.

BRILLIANT

Struggling to find stock of the item in the uk as discontinued, ordered item and only took 2 days to arrive will be using this shop regularly as its faster at posting items than some uk shops

Netjes en zeer klant vriendelijk

Tot ver in de avond telefonisch zeer netjes geholpen

Leuke hengel en een regen/warmte pak gekocht

Dik tevreden met de vis spullen, en snel geleverd

Bisher nur beste Erfahrungen gemacht.

Endlich gibt es eine Plattform wo es gutes, gebrauchtes Angelgerät zu akzeptablen Preisen gibt und man sicher sein kann, dass die Bestellung schnell und wohlbehalten ankommt. Es gibt nen 1/2 Punkt Abzug, da das gekaufte Gerät vor Versand anscheinend nicht, zu mindest oberflächlich, ein bisschen gereinigt wird. Gerade bei ner Hardy Rute für den Preis könnten die 2 Minuten noch drin sein. Schade, aber unterm Strich nicht maßgeblich, sonst würde ich dort nicht regelmäßig einkaufen. Weiter so.

Scherpe prijs en snelle levering

2 stormpalen van JRC gekocht. Scherp geprijsd en heel snel geleverd.

Professsioneel

Mooi product,is zoals beschreven, goed verpakt en snel verzonden.

Vlotte levering

Vlotte levering, degelijk verpakt en vaak producten merendeel aantrekkelijk geprijsd. Jammer dat er bij bestellen wel altijd verzendkosten betaald moeten worden.

Perfecte levering op de aan gegeven dag

Is een goede en betrouwbare webwinkel

Het juiste gevonden voor een mooie prijs.

Op zoek naar Jag materiaal...gevonden.......25% korting.....tijdig verzonden en in de bus gekregen...waarvoor dank.

Gewoon goed

Gewoon goed

sérieux et rapide !

Livraison rapide.

Herinckhavestraat 5

7557JJ Hengelo

Over CV Fishing

CV Fishing is gespecialiseerd in de inkoop, inruil en verkoop van nieuwe & tweedehands producten. Hier lees je wat onze klanten van ons vinden en met trots worden we al jaren met ruim een 9 gewaardeerd. Klachten, vragen of opmerkingen worden altijd direct opgepakt. Ben jij ook zo blij met onze producten en service? Dan zien we een beoordeling graag tegemoet. Niet tevreden, neem dan direct contact met ons op!