Snel geleverd goede producten

Helemaal top zeer snelle levering en de spullen precies zoals beschreven

Alles volgens afspraak prima geregeld en mooie spullen

Na twee telefoontjes was alles snel en goed geregeld top

Gewoon goed

Geen verassingen, goede foto’s en snelle levering.

Snelle levering en top...Prima bedrijf....

Goede communicatie...indien nodig

snelle reactie per mail bij probleem over verzonden artikel, in dit geval een plug

Service hierbij is oplossingsgericht!

Dik tevreden!!!

Na een aantal sites vergeleken te hebben, heb ik een nieuwe tas gekocht op CV Fishing. Dik tevreden. Supersnelle levering voor een goede prijs. Mijn man zal heel blij zijn met zijn cadeau.

Super service mooi spul en alles netjes.

1ste keer dat ik er wat gekocht heb maar zeker niet de laatste keer ik ben zeer tevreden.

Goede ervaring

Top verpakt en goed bezorgd

klasse service, biedt een uitstekende follow-up aan de bestelling

Mitchell 308A besteld, een voorzien van de juiste communicatie

Interessant aanbod en snel geleverd.

Eendelige castinghengel aangeschaft bij CV Fishing. Gebruikt maar bijna nieuwstaat. Accurate info op site, snelle en prettig werkende pakketservice. Hengel was ook uitstekend verpakt.

Prima en snel afgeleverd

Ik heb twee artikelen besteld en die zijn allebei top.

Ottimo

Ho trovato persone molto disponibili

• Ci consiglieresti? Si

Snel en goed

Geen enkel probleem op tijd geleverd goed verpakt

gewoon top spullen voor goede prijzen

ik had een molen besteld en een hengel en het is heel goed verpakt

Uitstekend geholpen

Je wordt keurig te woord gestaan aan de telefoon, alles wordt goed uitgelegd als je vragen hebt en je kunt je spullen ook ophalen

Great experience, dealing with C. V. and Coen

Great products , service very professional , can find great deals and good people

waarheidsgetrouwe weergave van staat van vintage vismolen

de aankoop van de vintage tweedehands vismolen garcia mitchell 330 automatisch werd exact geleverd in prima staat zoals medegedeeld

Prima voor elkaar !

Mooie overzichtelijke site goede beschrijvingen van de producten jullie hebben er weer een klant bij

Altijd bereid voor uit leg en goede prijzen

Netjes...keurige afhandeling

Schnelle Lieferung hohe Qualität

Super schnelle Lieferung. Die Jacke von fox ist von sehr hoher Qualität und für die kalte Jahreszeit bestens geeignet!

Katapult gekocht voor heel weinig en na 10keer pellets schieten op de voerplek een heel dikke winde gevangen

Ontvangen wat ik had verwacht

Site gehad via famillielid heeft er al jaren ervaring mee

Goede prijs, prima op tijd in huis, goed verpakt dik tevreden.

Goede ervaring dikke duim.

Prima kwaliteit, snelle service, keurig verpakt

Eenvoudig te bestellen, goede foto's, product komt overeen met de foto's. Keurig en veilig verpakt. Tijdige, snelle levering.

Herinckhavestraat 5

7557JJ Hengelo

Over CV Fishing

CV Fishing is gespecialiseerd in de inkoop, inruil en verkoop van nieuwe & tweedehands producten. Hier lees je wat onze klanten van ons vinden en met trots worden we al jaren met ruim een 9 gewaardeerd. Klachten, vragen of opmerkingen worden altijd direct opgepakt. Ben jij ook zo blij met onze producten en service? Dan zien we een beoordeling graag tegemoet. Niet tevreden, neem dan direct contact met ons op!