Very Pleased

Very Pleased with Vintage Mitchell 410 reel

?

I haven't received my purchase yet

• Would you recommend us? No

Makkelijk contact leggen via de whatsapp, ik had verzenden naar dichtstbijzijnde dhl punt gekozen maar kwam toch meteen aan huis. Gelukkig was m’n vrouw toevallig thuis.

betrouwbaar en goed!

Snelle levering en goede prijs kwaliteit! Voor ieder wat wils en elk budget! Prima shop.

Goed geholpen ben ook eens daar geweest top

Zeer goede ervaring!

De producten waren 2e hands maar ze zagen er als nieuw uit. Ze waren zeer goed ingepakt, eerst in dikke folie dan tussen papier in een doos waar het niet kon bewegen De levering was snel genoeg. Het zou eerst op de volgende dag aan komen maar werd de dag erna afgeleverd. Ik vind dat zeker geen probleem als je zag waar het vandaan kwam. De site was goed overzichtelijk. Ik heb het als zeer goed ervaren en ga zeker nog eens op jullie site neuzen en wat bestellen. Gr, Peter

prima opgelost

nvt

Site de confiance.

Bonjour amis français, vous pouvez acheter en toute confiance sur ce site. Le service et le suivi sont de qualité, j'en ai fait l'expérience. Vos questions trouveront rapidement une réponse. Énorme choix de moulinets et cannes vintage.

Schnelle Hilfe bei Problemen

ein wirklich gutes Fachgeschäft für den Angler

Superschnelle Lieferung, top Ware!

Ich war auf der Suche nach einer echt exotischen Angelrute aus dem Jahr 2009 und bin bei CV Fishing fündig geworden. Einfach toll. Dankeschön

Snel en goede service

Wilde voor het weekend mn spullen nog hebben, super geregeld

Doen wat ze beloven!

Op maandagmiddag doos met 24 stuks kunstaas besteld, op dinsdag waren de spullen al binnen. Snelle verzending, gunstig geprijsd en spullen zagen er tip top uit. Ideale webshop voor degene die ook wat speciaals zoekt en items die je bijna nergens meer tegenkomt. Aanrader om 's even lekker rond te kijken.

Heel goede service

Zeer gunstig geprijsd en heel goed opgelost als het niet op voorraad is.

Top service!

Vrijdags kleine bestelling geplaatst. Vrijdags gebeld omdat ze de producten niet konden vinden, uitgelegd wat ik zocht en vandaag is precies geleverd wat ik wilde hebben. Geen extra kosten, super!

Ben al lang klant bij CV fishing

Top cervice!

2dehands baitcaster hengel gekocht in perfecte staat en nieuw spinnerbait heel vlug verzonden !

Gewoon alles top

Bij toeval ontdekte ik de site van CV Fishing. Zocht nog een tweede spinhengel. Vond hier een mooie tweedehands. Zeer blij mee,kan nu mooi samen met mijn zoontje vissen. Kan dit bedrijf zeker aanraden. Had de hengel en wat extra spulletjes besteld. Zeer snel en goed verpakt geleverd. Track en trace was ook perfect. Gewoon alles top. Mvg Arjan

Weet niet of nogmaals bestel

Hengel 2e hands apart heb ik meteen reactie van gekregen en goed opgelost. Op het 2 punt dat ik 300m 0.28.bestel en ik krijg 1000m 0.25 geen reactie meer opgehad. Jammer

Bestelling geplaatst, ging om onderdelen tasksa swingers met haken. Waarde, ca 15,00.... Kreeg een pakketje van een ander persoon (2 zakjes forel haakjes). Contact gezocht, en gevraagd waar mijn levering blijft. Pakketjes verwisseld... Oplossing van hun kant....Ze wachten tot beide partijen hun fout geleverd pakketje hebben geretourneerd bij cvfishing (kosteloos), om dan pas het pakketje naar de rechtmatige eigenaar te sturen...Omgekeerde service!!!! Door hun fout, moest ik in de vakantieperiode een postpunt vinden dat open was, (andere kant van de stad), en ben ik nu ook afhankelijk van de “tegenpartij” dat hij ook mijn pakketje niet dan pas na 3 dagen of weken... pas terugstuurt! Zijn nu een 1,5 week verder, nog niks binnen! Contact opgenomen met de eigenaar die zijn zaak duidelijk niet in orde heeft, en niet wil krijgen!!! Stuur mij het spul gewoon op! Ik lever die spullen wel in, waar ik toch niks aan heb, en jij stelt je klant, aalsnog binnen een paar dagen “tevreden”... nee hoor, was zijn reactie! Eerst mijn spul ter waarde van va 6 euro binnen, voordat ik jouw spul opstuur...(Die dus nog steeds binnen moet komen... Heb per direct mijn geld terug geëist! Ook nu moet ik wachten tot hij eerst mijn geretourneerde pakketje binnen heeft.... Niet in zee gaan met dit ZEER SLECHTE BEDRIJF!!!

super

OK

You know that feeling when your bait-runner screams?

So what's the best way to describe this experience, you know that feeling where your bait-runner screams, where some monster carp decides that you need to be deliriously happy? The shopping experience with Coen and CV, just superb. Battled to get special Sonik Rods that we don't get in South Africa. (Specific Model) and just couldn't get anyone in Europe to ship. Then came Coen from CV fishing. No hassle. The shipping with UPS arrived in 5 days. Superbly and carefully packaged. Yes, the rods are second-hand but so worth it...pristine condition. Thank you Coen.

great

very good fast delivery

Wederom een geweldige aankoop gedaan.

In spanning de bezorger afgewacht. Wederom zat mijn aankoop weer goed verpakt dus kwam ongeschonden aan. Te voorschijn kwam een Abu Cardinal 33 die precies aan mijn verwachtingen voldeed. Dank voor de goede levering.

gemotiveerde mensen, goede snelle sevice

klantvriendelijk bedrijf met gemotiveerde mensen, goede snelle service.

Degelijke website

Snelle levering van het aangekochte product! Prijzen zijn redelijk!

Herinckhavestraat 5

7557JJ Hengelo

Over CV Fishing

CV Fishing is gespecialiseerd in de inkoop, inruil en verkoop van nieuwe & tweedehands producten. Hier lees je wat onze klanten van ons vinden en met trots worden we al jaren met ruim een 9 gewaardeerd. Klachten, vragen of opmerkingen worden altijd direct opgepakt. Ben jij ook zo blij met onze producten en service? Dan zien we een beoordeling graag tegemoet. Niet tevreden, neem dan direct contact met ons op!