Prima , snelle verzending

Goed verpakt

Snelle levering goede producten

Zeer snel geleverd alleen jammer dat bij de beetmelder geen batterijen zijn mee geleverd en niet op de site vermeld staat dat dit product ex batterijen is Verder hellemaal niets mis met de producten en service

Super goed

Ga zeker in de toekomst verdere spullen kopen

snelle en goede levering.

Na de twee bestellingen zijn de spullen snel verzonden en afgeleverd.

Goede artikelen en top service. Deskundig!

Mijn eerste indruk was meteen ok. Vakkundige mensen die ook nog eens het geduld hebben om vraagstukken op een fijne duidelijke manier uiteen te zetten. Ik kan hun alleen maar aanbevelen. En wat hun assortiment betreft, voor elk wat wils. Jammer dat ik hun pas enkele dagen heb ontdekt. Echt een uniek bedrijf.

Eerlijk, Vriendelijk betrouwbaar

Mail wordt snel, helder, vriendelijk beantwoord. Als gevolg van een fout bij GLS product later ontvangen. Vragen hierover werden adequaat opgepakt door CV Fishing. Product (iets later) in zeer goede orde ontvangen.

Snel en goede kwaliteit

Snelle verzending ook op zondag en tijdens coronatijd woensdag binnen. Tweedehands spullen zijn zoals in de omschrijving

Mijn ervaring met dit bedrijf is prima product gied en snel geleverd

gewoon super

echt geweldige service, kleine afwijking na bestelling, maar netjes overlegt en super opgelost. echt toppie

Service zoals het hoort te zijn

Alles uitstekend verpakt en geleverd zoals afgesproken

snel geleverd en goede kwaliteit

artikelen snel in huis, ook goede prijs kwaliteit en ook heel fijn dat zowel nieuw als 2e hands gekocht kan worden

Het was een hele zoektocht naar de "oude" versie van de wildriver 10.6". Op de site van St-Croix las ik in de reviews dat de recentere is uitgerust met kleinere oogjes waar ik me liever niet aan zou wagen. Gelukkig vond ik bij jullie nog precies het model waarnaar ik op zoek was. Snelle levering ( naar België ondanks de corona restricties ), hengel was bovendien goed verpakt. Bedankt voor de correcte service! Jack Peelman

Helemaal prima

Prima heel tevreden

Helemaal geweldig

Snelle levering En goede service

Goede en snelle service

Goed en accurate afhandeling

Super goed

Snelle levering En product zoals omschreven

Al heel lang op zoek naar een Abu cardinal 33 die er nog goed uit Zag. Vond hem bij cv fishing. Geweldig zoals hij staat op mijn Jan schreiner penhengel. Dank

Goed geholpen, ook de 2dehands spullen zagen er netjes uit.

Snel en goede verzorgt binnen gekregen

Wat ik zocht op de site stond voor helft van de prijs ook nog daar heb ik het niet voor gedaan Ben gewoon op zoek naar die balletjes Gauw binnen Ha van mij ook met post nl gemogen ben iet zo gek op gls

Komen afspraak na en vlotte verzending.

Komen afspraak na en vlotte verzending.

Herinckhavestraat 5

7557JJ Hengelo

Over CV Fishing

CV Fishing is gespecialiseerd in de inkoop, inruil en verkoop van nieuwe & tweedehands producten. Hier lees je wat onze klanten van ons vinden en met trots worden we al jaren met ruim een 9 gewaardeerd. Klachten, vragen of opmerkingen worden altijd direct opgepakt. Ben jij ook zo blij met onze producten en service? Dan zien we een beoordeling graag tegemoet. Niet tevreden, neem dan direct contact met ons op!