Excellent.

Based in Scotland, from ordering to delivery very good experience. Will definitely be using you again.

Cv fishing is ok, vervoeder gls slecht

Krijg zonder bericht een niet thuis melding terwijl ik nota bene vrij heb genomen om het pakket aan te nemen, GLS is gewoon niet langs geweest op vrijdag en mailt doodleuk dat je niet thuis bent

Prima service.

Prima service. Snelle afhandeling en verzending.

Top top top top

De zitkist is binnen (de Doos waar hij in zat was wel erg beschadigd maar zal zeker door de vervoerder komen) de kist en toebehoren waren erg goed in plastic en foam verpakt .. goed gedaan Tom .. nu kan ik na tijden weer gaan (wedstrijd) vissen .. vorige complete visset was gestolen .. Mannen bedankt voor de snelle verzending Ik kom zeker terug Groet Robert

Had een prima tweede handse tent bestelt. Er werd aangegeven dat er geen grondzeil bij zat, maar ontving de tent ook zonder haringen. Enige minpunt was dus onvolledig informatie. Verder snel verzonden.

Gewoon super, snelle levering en spullen van kwaliteit.

Nu twee keer wat gekocht cv fisching, ben zeer te vreden. Zal de laatste keer ook niet zijn. Zal mijn vismaten jullie aan bevelen. Groetjes Tonny jansen apeldoorn

Prima 2ehands spul en nieuw, goede service!

Ik was niet helemaal tevreden met mijn bestelling. Toen heb ik contact met hun opgenomen. Duidelijk te woord gestaan, en via mail. Samen tot een oplossing gekomen. Spullen kosteloos ontvangen, plus wat extra's! Dik tevreden!

Alles was goed.

Snelle bezorging

Very fast, high quality

Very good, I‘d do it again at any time!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede service!

Snelle bezorging. Goede prijzen.

Prima hengel zeer goed verpakt.De post duurde wat langer.Maar jullie zaak een aanrader en niet duur

Alles keurig afgehandeld

Alles ging vlot en goed .Jammer dat de pakketbezorger het voor de deur had gezet daar wij niet thuis waren.

Hele goede aanschaf

Een mooie vliegvishengel gekocht voor een mi hele nette prijs

Alles volgens afspraak geleverd, hoe en snel

Alleen vislijn gekocht, goede prijs voor een Sufix lijn

Prima snel en beloofd produkt

In 1 woord: Geweldig!

Ik heb de spullen besteld en binnen momenten de bevestiging gekregen.De volgende dag al het bericht dat het verstuurd was. En de produkten, goed ingepakt, de volgende dag ontvangen. En dat voor een nette prijs. Top!

Super gelaufen.

Die Ware war top verpackt und wie beschrieben.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

uitstekend

weer een goed product gekocht bij cv fishing, nu een Shimano hengel, altijd weer goed verpakt, je ziet dat ze daar de aandacht voor nemen. Levering gebeurt in een redelijke termijn. Service bij cv-fishing is heel goed, werd nog gebeld over saftelyclip, dat die er alleen in een andere maat beschikbaar was. echt top. Cv-fishing is voor mij nummer één, ieder dag scheq ik even de nieuwste producten. Ook attendeer ik soms mensen op cv fishing, als ze een mooi setje te koop hebben staan op marktplaats en zij dan misschien een betere prijs kunnen krijgen. Kortom een heel tevreden klant. Ga zo door. Johan T

Conform advertentie geleverd.

Goed.

goed en goedkoop.

Leuke webshop, niet te duur en snelle levering. Top.

Erg tevreden met de levering van de producten...

Top!!!

Goed geleverd

ontzettend leuke webshop met leuke spulletjes

ontzettend leuke webshop met leuke spulletjes. Voor iedere tak van de hengelsport leuke spullen te vinden. Bovenal een uitstekende en snelle service !!

Heel goede service

Ik had een werphengel gekocht en na het uit uitpakken bleek dat 1 deel gebroken was. Tijdens het telefonische melden bleek, dat ze daar niet moeilijk over deden en direct actie ondernamen om voor een vervangende deal te zorgen.Als het goed is wordt deze binnen 2 dagen afgeleverd. Ik weet zeker dat ik geen mindere kwaliteit zal krijgen. Dus kortom, service perfect.

Goede service en een snelle levering.

Herinckhavestraat 5

7557JJ Hengelo

Over CV Fishing

CV Fishing is gespecialiseerd in de inkoop, inruil en verkoop van nieuwe & tweedehands producten. Hier lees je wat onze klanten van ons vinden en met trots worden we al jaren met ruim een 9 gewaardeerd. Klachten, vragen of opmerkingen worden altijd direct opgepakt. Ben jij ook zo blij met onze producten en service? Dan zien we een beoordeling graag tegemoet. Niet tevreden, neem dan direct contact met ons op!