Prima service, goed verpakt, snel bezorgt!

Duidelijke website, alles probleemloos verlopen!

Voldoende aanbod, product als omschrijving en super snelle levering

Perfect voor de ongeduldige visser die gelijk aan de slag wil.

Snelle reactie en terug koppeling ervan

Broek besteld, snel geleverd, goed op de hoogte gehouden.

Altijd vriendelijk, uitstekende service en snelle levering

Ook tijdens de corona tijd met zijn belemmeringen, altijd vriendelijk, uitstekende service en snelle levering

goede service en snelle levering

goede service en snelle levering

Nettjes verzorgd

Goede ervaring met cv fiching Slechte ervaring met gls helaas

Gewoonweg goed verzorgd.

Niks op aan te merken.

Netjes geleverd

Snel en goede service

Goed bereikbaar en actief om een pakketje te traceren

goede service

Na telefonisch contact goed advies gekregen, snelle levering van de hengels, goede verpakking van de hengels TOP !!

Heel interessant

Eerste keer site gezien , en was duidelijk en interessante deals te sluiten .

Redelijk

Een beetmelder lampje doet het niet voor de rest is het oké

Goede levering

Prima verlopen!

Ik heb hier nu al meerdere malen dingen besteld.. altijd super snel binnen. Hoe de service verder is? Daar kan ik weinig over zeggen aangezien het bij mij altijd naar wens is gegaan, nog geen persoonlijk contact nodig gehad dus ;)

CV Fishing is prima, gekozen besteller niet.

Duidelijke website, bestelproces goed. Pakket snel overgedragen aan besteller maar deze verpest het. Meer betaald zodat track en trace mogelijk is. Krijg ik van GLS een mail met daarin een datum van levering en die wordt niet nagekomen. Zit er ook nog een weekend tussen waarin ze niet bezorgen. Heel erg jammer.

Snel was alleen kleiner dan verwacht

prima pak voor dat geld

goede en snelle levering

Snelle levering Prima verpakt en nog goedkoper ook. Zeer tevreden, kom zeker nog eens terug.

Super service en communicatie

Zeer tevreden met de manier van helpen ennservice die is geboden voor beetmelderset , aan te raden voor iedereen. Kom zeker bij u terug

Goede webshop

Product is naar wens,en keurig verzonden

Goeie snelle service

Alles netjes op tijd binnen gekregen.

Herinckhavestraat 5

7557JJ Hengelo

Over CV Fishing

CV Fishing is gespecialiseerd in de inkoop, inruil en verkoop van nieuwe & tweedehands producten. Hier lees je wat onze klanten van ons vinden en met trots worden we al jaren met ruim een 9 gewaardeerd. Klachten, vragen of opmerkingen worden altijd direct opgepakt. Ben jij ook zo blij met onze producten en service? Dan zien we een beoordeling graag tegemoet. Niet tevreden, neem dan direct contact met ons op!