Prima levering

Top service!

Na de aankoop meerdere mails mogen ontvangen waarmee ik perfect op de hoogte gehouden werd over de verzending welke volgens afspraak is afgeleverd. 👍🏻

Prachtige vis trui en onderkleding gekocht voor een prikkie.

Goede en betrouwbare service

Snelle orderverwerking goeder prijsstelling

Just a great experience!

The article I purchased was as described or even better!!! Communication with CVFishing-Team was super quick - the guys are very friendly and helpful. Package couldn’t be more safe, shipping was fast, and cheap as well. 5 stars from a happy customer who only can recommend CVFishing!

Zeer snelle verzending

2 x besteld,product ligt zeer snel op de deurmat. Producten zijn goed.

Tevreden

Wel wat problemen gehad met het transportbedrijf Maar uiteindelijk is de bestelling netjes afgeleverd

goed geregeld

Na vertraging in de levering door ups, goed opgepakt door de mannen van CVfishing en snel opgelost de goederen als altijd netjes verpakt. bedankt,

supersnelle correcte levering

Mijn zo goed als nieuwe tweedehands werpreel voldoet uitstekend.

Gewoon goed

Snel geleverd Goede productenj

Very pleased quick delivery at a very busy time of year

Very happy with my purchase I struggled to find the jrc storm poles in England no one seemed to have any in stock so I went wider afield and CV fishing had what I wanted I had no problems with whatsoever and would gladly use again thank you

Goede service , snelle levering netjes verpakt.

lange verzendtijd naar Belgie

Alles is correct verlopen , maar waarschijnlijk te wijten aan de nieuwjaar periode wel 7 dagen moeten wachten op mijn pakketje.

Goed materiaal, fantastische service!

Zoals altijd alles volgens afspraak, helemaal super!

zeer goed

communicatie was zeer goed reel na dokter spelen terug als nieuw

Zocht wat ik heb gevonden. Perfect!

Zocht wat ik heb gevonden. Perfect!

Super Service

Klasse Händler. Zügige Abwicklung und sehr schneller Versand. Die bestellten Artikel sind auch super. Werde hier gerne wieder bestellen.

Goed.

Alles werkt zo als het hoort op de website, je wordt goed geïnformeerd over de status van je pakket en levering is snel.👍

Alles bestens !!!

Vielen Dank !!! Gute Ware und sehr schneller Versand !!!

Goede service en bediening

Goede hulp bij de keuze van vis artikelen

aasvisredder

Ik heb op zaterdag 14/12 besteld, er werd gezegd dat het in de 48u werkdagen ging toekomen + misschien nog een extra dag tellen, dus moest het ten laatste 18/12 toekomen.. Ik verwachtte dees pakje in dagen die er beloofd werd.. Ik heb ze nog niet ontvangen..

Goede snelle service

De producten waren zoals omschreven en zijn snelle binnengekomen.

Goeie service

Service is perfect verlopen. Er waren wel enkele dingen niet op voorraad die ik wou bestellen

Vriendelijk, ter zake kundig en snel

Kreeg bij mijn goedkope “vintage” hengeltje “voor erbij” ook nog eens 4 vintage dobbertjes. Tja, dan ga je bij de aanschaf van iets nieuws ook even op de site van cvfishing kijken

Herinckhavestraat 5

7557JJ Hengelo

Over CV Fishing

CV Fishing is gespecialiseerd in de inkoop, inruil en verkoop van nieuwe & tweedehands producten. Hier lees je wat onze klanten van ons vinden en met trots worden we al jaren met ruim een 9 gewaardeerd. Klachten, vragen of opmerkingen worden altijd direct opgepakt. Ben jij ook zo blij met onze producten en service? Dan zien we een beoordeling graag tegemoet. Niet tevreden, neem dan direct contact met ons op!