Perfect Timing. Great service

Cv fishing good service. Will shop again!!

prima, vlot geregeld

positieve aankoopervaring

zoalshet hoort

snel goedkoop kortom fijne zaak .

Gewoon goed.

Het artikel wat ik gekozen had had was niet wat ik voor ogen had. Er werd geen probleem van gemaakt en ben samen met de eigenaar het magazijn in geweest om te zien of er iets anders was wat mij wel zou passen. En ik ben super geslaagd 👍

Korrekt!

Korrekt, gyors üzleti partnerek!

Binnen 48 uur geleverd

Een carrot stix hengel gekocht binnen 48 uur ontvangen. Goed ingepakt dus in goede staat ontvangen. Ik ben tevreden.

S

volledig in orde

alles in orde

Super service klantgericht

Snelle en correcte verwerking van de bestelling. Bij afhalen wordt duidelijk rekening gehouden met de agenda van de klant.

Volledig volgens afspraak

Duidelijke omschrijving en product volledig als opgegeven. Levering snel en compleet.

Altijd perfect geholpen

Altijd perfect geholpen

Zeer eerlijke firma.

Er was een misverstand in de verkoop die rechtvaardig werd rechtgezet, zeer tevreden met de molens die ik er kocht. De matrialen zijn in de staat zoals ze worden beloofd.

Top!!!!

Uitstekende service

Goede verhouding prijs/kwaliteit. Zeer groot aanbod. Correcte afhandeling van het financiële verkoop. Indien mogelijk bundelen ze zelf bestellingen om de vervoerkosten te beperken, die ze dan automatisch terugstorten. Dat is een zeer faire handeling, die hun klanten alleen maar nog meer tevreden maken.

Super!!!

Snelle levering,en goed verpakt [hengel].

Leuke prijzen en topservice !

Nette prijzen en de service is top ! Zou een voorbeeld moeten zijn voor andere winkels.

Snelle correcte levering

Goed bevallen.

very good

the package arrived today and the fishing rod (Hardy Favourite Graphite Spinning 8'6 ”) I got from CV Fishing is in very good condition for a 30 year old rod. Thanks a lot CV Fishing kind regards

Goede service snelle verzending alles netjes ingepakt

Gewoon zoals afgesproken

Gewoon zoals afgesproken

Voor het eerst bij CV Fishing wat gekocht. Heb een Okuma Citrix 364 reel aangeschaft. Na ontvangst zag het er nog beter uit als op de foto’s. Inderdaad geen krasje op te zien en dus niet van nieuw te onderscheiden. Draaiende onderdelen ook perfect in orde. Tevreden klant dus. Ook de mailwisseling was prettig en er werd snel geantwoord. Ik kom zeker terug bij CV fishing. Een site om in de gaten te houden dus. Ook voor de serieuze (roof)visser.

uitstekend

item zoals beschreven goed verpakt ontvangen ,2 dagen na bestelling prima verzorgde en duidelijke omschrijving item op website nazorg en bevestiging aankoop via mail betaling naar keuze verzending snel en goed verpakt cv fishing je hebt een tevreden klant bij

goede service

Ze hadden het verkeerde item.opgestuurd maar na contact was alles zo weer geregeld. top

Herinckhavestraat 5

7557JJ Hengelo

Over CV Fishing

CV Fishing is gespecialiseerd in de inkoop, inruil en verkoop van nieuwe & tweedehands producten. Hier lees je wat onze klanten van ons vinden en met trots worden we al jaren met ruim een 9 gewaardeerd. Klachten, vragen of opmerkingen worden altijd direct opgepakt. Ben jij ook zo blij met onze producten en service? Dan zien we een beoordeling graag tegemoet. Niet tevreden, neem dan direct contact met ons op!