snel

snel en correct

Prettige winkel met veel persoonlijke aandacht door een fantastisch team!

Mooie en gezellige kledingzaak met mooie kleding, een super team met persoonlijke aandacht en uitstekende service! Van mij een dikke tien!

Fifth house jumpsuit precies geleverd zoals op de foto , netjes ingepakt Snel geleverd !

Top mooi vest van yaya. Snel geleverd en netjes verpakt

Snelle verzending, fijne winkel ook!

Bevestiging en verzending van mijn bestelling ging prima. Mooi ingepakt en handgeschreven kaartje er bij. Retourneren ook geen probleem (Ik gad 2 maten besteld), zou misschien bevestiging van mijn retour verwachten. Daar staat tegenover dat het retourbedrag wel direct is teruggestort en dat is eigenlijk belangrijker.

Bestelling geannuleerd, zonder bericht en nee niet in mijn spam, zoals zij dan zeggen..

Bestel er niks meer, wat een amateuristisch zooitje

Tevreden!

Voor het eerst bij Puur besteld. Een Susan Bijl shoppingbags in favoriete kleur voor mijn dochter. Helaas was er alleen maar één afmeting. Maar ben erg tevreden over de snelle levering en ook nog mooi ingepakt met een handgeschreven kaart erbij. Ik zou niet weten wat er beter zou kunnen. Top! Y.Pawiroredjo

Kleding netjes verpakt en snel verzonden

Kleding netjes verpakt en snel verzonden, retourneren zou van mij iets makkelijker mogen, Zoals bv aanmelden dat het retour komt bij de winkel, Nu alles zelf gedaan en afwachten op je geld.

Prima service, snelle verzending!

Altijd goede en vriendelijke service!

Correct

Klantvriendelijk en correct.

Slecht

Verkeerde maat broek ontvangen, terwijl op de bon die erbij zat wel de juiste maat vermeld stond!

Geen reactie op retour

Heb 20 mei retour gestuurd, het is nu 3 juni, heb al mail gestuurd maar krijg helaas geen contact. Heb wel betaald, 179. € ben er niet zeker van of ik die nog ooit terug zie.

Snel, leuk en mooi

Leuke spullen, snel verzonden, volledig naar wens en leuk ingepakt

Gezellige winkel met goede service en mooie metken

Goed advies gekregen. Dachten mee met wat mij het mooist zou staan

Goeie service

Persoonlijk contact over de bestelling gehad. Ze zijn erg vriendelijk en denken goed mee! Snelle levertijd!

Mooi verpakt, snelle levering met een persoonlijke touch.

super snelle en vriendelijke service

De ene dag besteld, de volgende al in huis met een lief handgeschreven kaartje erbij! Top! Het ruilen voor een andere maat ging ook vlekkeloos en weer super snel!

Gewoon goed service!!

Wat een fijne en snelle service. Zeer goed En professioneel geholpen. Kwaliteit/prijs verhouding is erg goed. Ruim aanbod van kleding en accessoires.

Snel ontvangen!

Mooie susan bijl shoppingbags ontvangen. Van eentje was de verpakking een beetje gescheurd en die wilde ik net iemand cadeau geven. Zelf opgelost. Verder netjes op de hoogte gehouden via de mail. Bedankt!

Mooie kleding, lieve meiden

Heerlijke winkel met persoonlijke aandacht en een hele goede service

Fijne zaak, snelle levering

Perfect. Snel . leuk

Al eerder besteld. Top

Prachtige rok, snel geleverd

Door de telefoon goed geadviseerd naar aanleiding van mijn vraag over de maat. Het artikel paste perfect. Mooi en met aandacht ingepakt, fijne shop.

Altijd goede adviezen en goed geholpen

Ik winkel graag bij Puur! Leuke collectie, goede adviezen, ze denken met je mee!

Kerksingel 24

2651CC Berkel en rodenrijs

Over puur-dameskleding.nl

Echt, eerlijk, zuiver, authentiek Puur, maar vier kleine letters en zo'n mooi woord. Puur staat voor haar eenvoud, haar onbevangenheid, haar klasse, haar echtheid. Puur houdt ook van genieten, de geuren en kleuren van de herfst, de sneeuw onder je voeten horen kraken, een goed glas wijn bij de open haar en natuurlijk de zon op je huid voelen. Puur houdt van mensen die de kleine dingen weten te waarderen, zien en voelen, die genieten van het leven. Graag willen wij jullie verwelkomen bij Puur en proberen om jullie te laten genieten!