Uitstekend.

Ik zou niet weten wat er beter zou kunnen. Mooi ingepakt, handgeschreven kaart erbij. Altijd erg leuk om binnen te krijgen.

Ik heb een t-shirt besteld en had het de volgende dag al in huis. Erg blij mee.

Artikel niet op voorraad, geen bericht gekregen

Artikel in de sale besteld doordat ik zelf belde kwam ik erachter dat het artikel niet op voorraad is, het artikel staat nog steeds online?! En nu krijg ik de vraag of het artikel bevalt?!

Zeer goede service

Ik werd zelfs opgebeld dat een artikel wat ik graag wilde weer op voorraad was in de webshop. Snelle levering, keurig verpakt

Leuke winkel met goede service!

Leuke kleding, snelle verzending!

Adequaat handelen

Snel levering, pakketje ziet er verzorgd uit. Bij retourzending snelle betaling. Weinig winkels die hieraan kunnen tippen.

Goede service!

Een mooie blouse besteld

Pas geleden een mooie blouse online besteld, over alle communicatie netjes een mail ontvangen. en wat een zeer snelle levering. De volgende dag kon ik er al van genieten en het was erg leuk ingepakt.

Altijd blij als er weer een pakketje van puur komt

Leuke collectie, ook mooie basics, al vaak iets besteld

Snelle reactie

Goede en snelle service

De schoenen waren gebruikt en er zaten vlekken op.

Ik heb de schoenen helaas nog omdat mijn vriend het papier meteen meegenomen heeft en weggegooid maar de schoenen kwamen gebruikt en niet eens meer netjes ingepakt bij me aan. De papieren proppen die normaal in de schoen zitten lagen los in de doos. De onderkant van de schoenen was vies en op de zijkant zaten vlekken. Ik ben erg teleurgesteld.

" feel good" ervaring

Goede kwaliteit kleding, veel persoonlijke aandacht!!

Slechte ervaring

Op de site een trui besteld en betaald, dan een paar dagen later een mailtje ontvangen dat de trui is uitverkocht. Zorg dan dat dat op de site aangepast wordt, zodat de trui ook niet meer online gekocht kan worden. Terugbetaling geld ging overigens zeer snel

Snelle service, een dag later lag het in de bus. Prima communicatie

Prettige, persoonlijke benadering en goede service

Een aanrader om er eens (online) te shoppen!

Puur

Prima ! Leuk dat kaartje 😀

Uitstekend.

Vlotte levering en vooral het handgeschreven kaartje bij bestelling, heel attent.

Goede service qua retourbeleid

Besteld jasje kwam als een kadootje. Fijn om te krijgen. Helaas was het jasje niet goed in elkaar gezet dus heb ik het teruggestuurd en mijn opmerkingen vermeld op de pakbon. Binnen een paar dagen was het bedrag teruggestort. Prima geregeld! Wat ik wel jammer vind is dat er verder geen reactie is gekomen op mijn opmerking dat het jasje niet goed in elkaar gestikt was.....

Prima service , retour en snel geld terug

Prima service en retourneren Snelle terugbetaling van aankoopbedrag

Toppie

Nette en zeer goede service

Top! Altijd leuk en gezellig!

Had op website besteld en naar winkel laten komen omdat altijd goed advies krijg! Uiteindelijk toch iets anders geworden!

Met deze goede hulp is winkelen toch leuk!

Al is winkelen echt niet mijn ding, bij jullie kom ik altijd blij vandaan omdat jullie zo goed meezoeken totdat de juiste setjes gevonden zijn. Er wordt ook gezegd als het niet zo leuk staat en dat is fijn voor een klant. Tot de volgende keer!

Jullie zijn toppers ♥️💋

Goede service en heerlijk snel!!

Na een heel telefoongesprek, Mn broek besteld via de site en de andere dag geleverd, heerlijk!!!!

Ruime keuze, leuke sale, snelle service

2 leuke sale artikelen gekocht. Enorm snelle verzending, welke (tijdelijk) ook nog gratis is. Toffe merken en ruime keuze. Verbeterpunt vind ik wel de website, zoekacties verlopen niet altijd goed.

Kerksingel 24

2651CC Berkel en rodenrijs

Over puur-dameskleding.nl

Echt, eerlijk, zuiver, authentiek Puur, maar vier kleine letters en zo'n mooi woord. Puur staat voor haar eenvoud, haar onbevangenheid, haar klasse, haar echtheid. Puur houdt ook van genieten, de geuren en kleuren van de herfst, de sneeuw onder je voeten horen kraken, een goed glas wijn bij de open haar en natuurlijk de zon op je huid voelen. Puur houdt van mensen die de kleine dingen weten te waarderen, zien en voelen, die genieten van het leven. Graag willen wij jullie verwelkomen bij Puur en proberen om jullie te laten genieten!