Mooie site en producten

Ik was op zoek naar een product wat ik vroeger gebruikte. De nieuwe variant is wel heel anders jammer genoeg.

Snelle levering en prima feedback

Fijne natuurlijke producten

Ik kwam deze producten op het internet tegen. Ik heb een mail gestuurd en werd erg netjes geholpen en kreeg een goed en fijn advies. De producten voelen erg fijn op de huid, ruiken heerlijk en zijn ook geheel natuurlijk. Ik ben er erg blij mee!

Supergoed

Snelle levering, goed verpakt en altijd een proefje bijgevoegd

Helemaal niks aan te merken.

Heerlijke producten.

Al een aantal jaar mijn nr 1!

Pitta lijn is voor mij meer dan perfect. Gebruik het al heel lang. Mooi zuiver merk.

Spullen besteld en kreeg mijn bestelling thuis. Heel leuk verpakt en een hand geschreven kaartje erbij dat niet alles geleverd kon worden maar dat er volgende week een nalevering komt. Ontzettend netjes. Zeker vaker bestellen.

Persoonlijk en kwaliteit

Pure producten van hoog niveau. Fijn persoonlijk contact en service. Echt een aanrader voor je huid.

makkelijk om te bestellen, snel geleverd

Het was makkelijk om te bestellen. Spullen netjes en tijdig geleverd

Was altijd positief, maar nu niet meer

Ik gebruikte altijd Rose Dagcréme en dat ging altijd goed. Het was een fijn product om te gebruiken. Nu blijkt dat Rose Dagcréme vervangen is door Sensitive Cream. Hier heb ik twee stuks van besteld. Helaas krijg ik erge jeuk in mijn gezicht en is mijn huid rood opgezet. Graag zou ik de producten retour willen sturen. Hebben jullie een oplossing voor dit probleem?

Heerlijke producten

Ik heb de producten leren kennen tijdens een heerlijke week in het Ayurvedisch centrum Twente ( absolute aanrader!!!) De producten zijn zo fijn voor mijn huid ! Ik geniet er elke dag van bij het opbrengen . Extra leuk was dat ik 3 dagen voor kerst bestelde en het de de dag voor kerst in huis had , onverwacht snel !,want alle andere post deed er veel langer over . Je doet heel lang met de producten maar ( 1 of paar) druppeltje nodig per keer ! Ook een fijne is de deodorant , smeerbaar en heerlijk fris de hele dag.

Een zeer vriendelijke en professionele benadering van de klant.

Alle lof voor dit bedrijf!

Heerlijke producten

Heerlijke en eerlijke producten voor de huid en goed smeerbaar. Zonder microplastics. Door goede smeerbaarheid en werking niet veel nodig. Ga zeker weer bestellen.

Prettige ervaring met de Lakshmi webshop

The grapefruit oil had ik langs een andere weg leren kennen. Het product doet echt wat het beloofd. Het bestellen via de webshop liep soepel en snel.

Heel goede producten

Producten goed en snel geleverd

Producten makkelijk te bestellen. Ze zijn ook netjes en snel geleverd.

De producten worden snel geleverd met een tweetal proefjes en een cadeau in de vorm van een mezenbol. Dat laatste vind ik zelf een vreemd item om in een doosje met gezichtsverzorging te doen. Ik zou adviseren om de volgende keer dit achterwege te laten.

Lakshmi producten bevalt mij prima!

Ik gebruik al een aantal jaren producten van Lakshmi en het bevalt mij prima. alleen heb ik met de nieuwe lijn van de producten in dit geval ( pita gezichts producten ) die ik 2 weken geleden heb ontvangen is voor mijn gevoel meer geparfumeerd. weet niet precies of dat zo is. groet, sharda

Oud adres

Ondanks dat ik online mijn adres heb aangepast is mijn pakket naar mijn oude adres gestuurd. Dit is wel erg vervelend aangezet ik er al 2 jaar niet meer woon.

uitstekend!

Aardig, deskundig en accuraat. Altijd met een klein presentje in de doos. :-)

Superfijne producten en snelle levering

Super fijne producten, heldere website, snelle levering

positieve ervaring

Prijs - kwaliteit prima Alleen tijd tussen verzending en levering duurde enkele dagen Waarschijnlijk door verzending Nederland - België

Fijne producten en snel verzonden met persoonlijk bericht

Fijne producten en snel verzonden

Snelle en goede afhandeling

Snelle en vriendelijke.afhandeling

Fijn assortiment

Goede service. De producten zijn netjes verpakt

Goorsestraat 49

7496 AC Hengevelde

Over Lakshmi Webshop

Lakshmi is gevestigd in Verona (Italië) en is al meer dan 30 jaar actief in de natuurlijke cosmetica en welzijn. Na een Ayurvedische cursus in New Dehli leerde Franco (oprichter van LakShmi) de bijzondere waarde van de Ayurveda (Indiase natuurgeneeskunde) kennen. Op deze cursus ontdekte hij o.a. hoe de geur van essentiële oliën effect heeft op het balanceren van de dosha’s (Vata, Pitta en Kapha). Dit was het moment dat hij op het idee kwam om verzorgingsproducten van planten, kruiden en bloemenextracten te produceren die Vata, Pitta en Kapha in balans brengen en harmoniseren.