Professioneel advies op maat

Omdat ik wat zoekende was met de juiste producten advies gevraagd. Heel fijn persoonlijk contact.

Goede producten!

Heb alleen ervaring met de pompelmoespit extract druppels, en die vind ik de beste! Alle anderen die ik vind op de markt zijn aangelengd met o.a water en zoetstoffen! Ik geloof erin dat die druppels mijn immuniteit verhogen en me ziektes en schimmels besparen! Ben blij als er sporadisch wat prijsvermindering is, want ze zijn best duur!

Mooie ,Pure,Produkten

De aangevraagde producten zijn zeer puur en organisch samengesteld.

Goede producten en snelle levering

Goede producten en snelle levering

De bestelling gaat iedere keer perfect. Ik geniet van de producten. Ik moet wel wennen aan de nieuwe namen van de crèmes. Ik gok nu welke prettig zullen zijn.

Bestellen en afleveren is goed

De bestelling en aflevering van de producten was prima ! Alleen is - tot mijn schrik- de inhoud van de tube zonnebrandcrème verminderd van 150 ml naar 100 ml, een flinke tegenvaller.

Snelle levering en ik gebruik al heel lang producten van Laksmi,

Goed service, goede informatie en vriendelijke communicatie

Ik ben tevreden en heb vertrouwen met Lakshmi webshop. De medewerker is open en beschikbaar!

prima uitleg, verzorging en bezorging!

prima uitleg, verzorging en bezorging!

gewoon goed

Ik vond de omschrijving goed en de bestelling liep ook soepel.

Ik vind dat jullie super producten hebben Maar vind wel dat je al meer met aanbiedingen kunnen mogen doen en zeker voor de klanten die al jaren bij jullie klant zijn!

Overzichtelijk, fijne producten levering op tijd

Een persoonlijke benadering. Als je een vraag hebt naar een product wordt je vakkundig te woord gestaan. Levering is altijd snel. Ook daar is de persoonlijke touch zichtbaar.

makkelijk bestellen en snelle bezorging

het was makkelijk om de producten online te bestellen. Duidelijke omschrijving van de producten. Vervolgens ook snelle bezorging.

Fijne webshop

De webshop is heel overzichtelijk en er wordt snel en vakkundig geleverd

Zeer positief

Duidelijke webshop met korte maar heldere productomschrijvingen. Snelle levering en uitstekende service! Kreeg netjes een melding dat een artikel niet leverbaar is en het bedrag werd direct teruggestort op mijn rekening; zo hoort het!

Snelle levering van topproduct

Snel en accuraat

heerlijke goede en verantwoorde producten

producten zijn heerlijk in gebruik en (toch ook belangrijk) niet alleen goed zijn voor de huid maar ook goed voor het milieu - geen microplastics!

Goede producten en snel geleverd

Prima levering. Duidelijk te volgen

Ik had wel graag wat meer samples van andere producten willen ontvangen. Nu kreeg ik een sample van het zelfde product dat ik had besteld.

Klantenbinding!

Bedankt voor het persoonlijke kaartje en de lekkere Indische thee.

Aangenaam

De webshop is ok

Prachtige producten.

Super snel & super goed

Goed geregeld & snel

Fijne site, supervriendelijk en het pakketje is een cadeautje!

Dit was mijn eerste bestelling bij Lakshmi webshop en meteen een hele goede ervaring. De site werkt goed, bestelling zeer snel geleverd en het pakketje was een cadeautje om uit te pakken! Ik heb de Anti Mosquito Spray besteld en dat is een erg fijn product...echt het enige dat werkt tegen muggen met natuurlijke ingrediënten. Ruikt ook nog eens heerlijk! Deze zomer gaat hij overal mee naartoe en ook fijn om te gebruiken voor de kinderen. We gaan zeker vaker via deze site bestellen want de proefjes bevallen ook erg goed!

Goorsestraat 49

7496 AC Hengevelde

Over Lakshmi Webshop

Lakshmi is gevestigd in Verona (Italië) en is al meer dan 30 jaar actief in de natuurlijke cosmetica en welzijn. Na een Ayurvedische cursus in New Dehli leerde Franco (oprichter van LakShmi) de bijzondere waarde van de Ayurveda (Indiase natuurgeneeskunde) kennen. Op deze cursus ontdekte hij o.a. hoe de geur van essentiële oliën effect heeft op het balanceren van de dosha’s (Vata, Pitta en Kapha). Dit was het moment dat hij op het idee kwam om verzorgingsproducten van planten, kruiden en bloemenextracten te produceren die Vata, Pitta en Kapha in balans brengen en harmoniseren.