Prettig contact en goede service!

Snelle levering en goede service!

Fijne producten,doen hun werk uitstekend.

Tot nu toe het beste wat ik gebruik hebt voor mijn verzorging. Fijne producten die hun werk uitstekend doen.

Heerlijke producten

Fijn product en snelle levering

Heel goede producten

Ik heb geel goede ervaring met Laksmi producten

Altijd supersnel opgestuurd en in huis.

Altijd meedenkend bij vragen of problemen,m

makkelijk bestellen, snelle levering

product was makkelijk te bestellen en werd snel geleverd.

Snel, hele fijne producten

Sylvia gaf antwoord over mijn vragen over de mail. Ze reageert snel en geeft goede suggesties.

Prima service!

Goede service en hele fijne producten.

Mooie producten

Mooie producten en vlotte verzending. Fijn dat er een keer 10% korting was dat zou met iets meer regelmaat mogen.

Hele fijne ervaring,super snel,met persoonlijke aandacht!

Prima webshop - makkelijk bestellen

Zeer goede producten. Zichtbaar verbetering van de huid ... top!

Hele fijne produkten

Het zijn goede producten

Snelle levering van een top product

Bestellen verkoopt makkelijk Twee dagen later bezorging Een dag later gezicht verzorging TOP!!!

Behulpzaam meedenkend

Meedenkend toen product uitverkocht was. Alternatief aangeboden.

Goede producten die ook echt hun werk uitstekend doen

Vroeger gebruikte ik ook deze producten van lakshmi. Ben daarna op een ander merk tijdelijk over gestapt. ben nu weer terug en ben er erg blij mee,mijn huid ziet er meteen veel beter uit.Deze producten zijn echt top.

Goede servicee

Ik vind het zeer goede producten voor mijn huid en je kan ze onderling mengen. Naargelang je huid nodig heeft. Goede service en je kan altijd raad aan Sonja vragen

fantastische web-site en goeie klantenservice

Al meerder keren besteld en werkt steeds heel goed.

Binnen 1 dag het product ontvangen

Ik gebruik ANTIAGE (Timeless Cream) na alle tevredenheid.

Snel geleverd. Heerlijke producten

Heel fijn!!

Mooi puur product

Goede service, kreeg een ander product dan besteld, was eerder over gebeld. Als het niet goed was mochten we het terug sturen.

Fantastische producten

De Lakshmi webshop geeft zeer goede en vriendelijke service. De zonneproducten gebruik ik al een paar jaar. Het is écht het beste van het beste! Absoluut een aanrader als je zuinig bent op je huid en op ons milieu.

Fijne shop met mooie producten.

Na bestellen supersnel verzonden, mooi ingepakte, prachtige producten.

Makkelijk bestellen, snel geleverd

Producten zijn makkelijk te bestellen en worden netjes en snel geleverd

Overzichtelijke site en snelle verzending Blij met het product

Goorsestraat 49

7496 AC Hengevelde

Over Lakshmi Webshop

Lakshmi is gevestigd in Verona (Italië) en is al meer dan 30 jaar actief in de natuurlijke cosmetica en welzijn. Na een Ayurvedische cursus in New Dehli leerde Franco (oprichter van LakShmi) de bijzondere waarde van de Ayurveda (Indiase natuurgeneeskunde) kennen. Op deze cursus ontdekte hij o.a. hoe de geur van essentiële oliën effect heeft op het balanceren van de dosha’s (Vata, Pitta en Kapha). Dit was het moment dat hij op het idee kwam om verzorgingsproducten van planten, kruiden en bloemenextracten te produceren die Vata, Pitta en Kapha in balans brengen en harmoniseren.