Goede comunicatie

Duidelijke uitgeleg en snelle levering

Een aanrader.

..alleen jammer dat de laptop.enkel is geleverd. Hij is niet geïnstalleerd. Dat heb ik zelf gedaan

GEWELDIG!!!

Veel kennis en kunde zeker!!!

Problemen met tv instellen door monteurs en snel uitleg.

Waren problemen met installatie tv (geen verbinding door de monteurs. Daarom soundbite maar tussen uitlaten halen wat jammer is. Daar de tv in hoogte verstelbaar is zodat de soundbar er onder kon staan. Als ik tv aanzet zegt een stem de provider en desbetreffende kanaal. Dat was bij de installatie niet. Voor gebruik apps films heb ik Samsung account nodig deze heb ik niet? Afstandsbediening dien ik die dagelijks dmv licht op te laden? Zou fijn zijn wat meer duidelijke en goede uitleg zou kunnen krijgen. Verder zeer tevreden over de tv wereld van verschil en dat zal nog meer zijn als ik de andere opties ook kan gaan gebruiken met surroundbar en account. Wat nu niet het geval is. Kan er mogelijk iemand langskomen om mij dit persoonlijk goed uit te leggen. MvG Dhr. A. Theuns

Goed en vriendelijk

Als ik service nodig hebt is het altijd gauw geregeld.

Redelijk

Gemiddelde service

Altijd snelle hulp.

Vriendelijke mensen,zowel aan de telefoon als thuis. Steeds dezelfde aardige,bekwame monteur.Ludik.

Goed en snel

Onze ervaring dat wij goed geholpen en tv is super geplaatst

Helaas verkeerde tv geleverd die wij besteld hadden.

Helaas is de verkeerde tv geleverd. Hier heb ik gisteren voor gebeld.. De werknemer die ik aan de telefoon had ging hier achteraan. Wij willen graag de goede tv , die wij besteld hadden. Maar dit is nog niet opgelost. Vandaar mij onvoldoende.

grandioos

werd goed geholpen bij mijn keuze

Het is prima om contact te krijgen met skala en je kunt er een goed gesprek mee krijgen. En dat na zoveel jaren lid zijn van skala

Omdat ik geen 10 wil geven maar ben zeer tevreden over de levering van onze wasdroger

Erg tevreden over de levering van onze wasdroger Netjes op de eerste etage geplaatst en aangesloten Ook keurig met respect werden de gegevens gecontroleerd en uitgelegd wat het inhield

zeer tevreden

de jongens hebben de droger gelijk op de juiste plek gezet en de oude meegenomen gelijk goed uitgelegd hoe deze droger werkt

Super mensen

Heel goed geholpen tv was kapot gebeld en binnen no time een leen toestel gekregen.zeer goede service top.

Zeer behulpzaam, meedenkend en aardig monteur bij mij geweest. NAM alle tijd om mij te helpen .

Goeie ervaring

Goeie ervaring mee gehad niks op aan te merken

Mannen waren vriendelijk en beleeft. En kreeg er goed uitleg bij. Super

Vriendelijk

Goede surfers altijd hulp

Fijn en deskundig geholpen

Aardige monteurs,werd ons ook verteld hoe we zelf de euvel in de toekomst zouden kunnen verhelpen.

Prima service aardige medewerkers

Prima service.Aardige medewerkers.

Super service

Goede installatie en service

Topservice !

Skala is altijd bereikbaar en als er probleme. zijn lossen zij dit meteen goed op. Aanrader !

Oude Bosscheweg 7

5301 LA Zaltbommel