konde de tv niet ophangen geengoede boutten aanwezig dus laat het maar zo
Ik huur bij jullie 2 maschienes nog geen jaar oud nu al voor de 2 keer kapot kreeg wel een leen apparaat alleen die ook stuk nu ook weer weer leen apart en weer stuk ik vindt dit echt heel erg jammer dat het zo moet betaal elke maand voor maar zeer slecht
Beste mevrouw van der Luyt, Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u ontevreden bent. Er wordt met u persoonlijk contact opgenomen door de afdeling klantenservice. Team Customer Care van Skala
Ik ben erg tevreden over de snelle en zeer correcte oplossing van het oplossen van het probleem. De wasdroger stopte er mee en ik kon geen was meer drogen. Binnen 2 dagen een monteur hier, het probleem uitgelegd. Ze hebben de droger omgeruild en de droger ter reparatie mee genomen. Hoor nog of de droger weer omgeruild moet worden.
Beste Rob, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Al meerdere producten mogen ontvangen en in gebruik mogen nemen. Super goed en makkelijk geregeld. In het bijzonder het vaste bezorg team op ons adres (Rudik & Sam). Super vriendelijk/gezellig,behulpzaam en meedenken op alle vlakken , gaan erg professioneel te werk.
Beste Bryan, Mede namens Sam & Rudik bedankt voor de uitstekende review. Fijn dat u nog altijd tevreden bent. Team Customer Care van Skala
Had om mensen gevraagd die konden helpen voor technische vragen. Maar kreeg gewoon De (monteurs) die langs komen als je een tv hebt besteld. Ze hebben geen verstand van installaties of andere technische vragen. Dus hebt der niks aan gehad. Gr
Beste heer Schulze, Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u ontevreden bent. Er wordt met u persoonlijk contact opgenomen door de afdeling klantenservice. Team Customer Care van Skala
De service wat top alleen waren ze later als afgesproken waardoor ik een afspraak heb gemist.
Beste mevrouw Dekker, Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat de storing aan uw wasmachine naar tevredenheid is verholpen. Team Customer Care van Skala
Betreft mijn Laptop, na de melding dat het piepte en uitviel, is de adapter vervangen. Het probleem was niet verholpen, dus dan maar weer bellen. De laptop is opgehaald, na een periode, ik moest zelf bellen waar mijn laptop bleef, kreeg ik het terug. Nog steeds het probleem niet opgelost, ik weet zeker dat er niets mee is gedaan. Nu is het voor de 2e keer opgehaald en zelfs ik als leek weet dat het niet aan de adapter ligt. Dat ik de laptop huur is niet gratis, daar betaal ik keiharde euro's voor en dat een afdeling die hier verantwoordelijk voor is zo omgaat met een klant, sorry dat is niet fijn. Niets ten nadele aan degene van de klanten service en de heren die maar de bezoekjes af moeten afleggen om de laptop op te halen en een leen laptop te moeten installeren, had efficiënter gekund. De 2 sterren is voor hun! Nu is het afwachten hoelang de laptop wegblijft of moet ik weer zelfs in de telefoon klimmen???? De tijd zal het leren.
Beste Joan, Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u ontevreden bent. Er wordt met u persoonlijk contact opgenomen door de afdeling klantenservice. Team Customer Care van Skala
Goede uitleg. Planning niet echt klantgericht.
Beste Joost, Bedankt voor de uitstekende review. Uw opmerking aangaande planning nemen we ter harte. Team Customer Care van Skala
Vriendelijke medewerkers. Uitstekend vervangend apparaat.
Beste mevrouw Jansen, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Ik heb goede ervaring met Skala
Beste mevrouw Bos, Bedankt voor de uitstekende review. Fijn dat de storing aan uw tv naar tevredenheid is opgelost. Team Customer Care van Skala
Beste familie Levering, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Top service heb gemaild met een vraag en heb gelijk de volgende dag een monteur aan de deur gehad
Beste mevrouw Batenburg, Goed te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Wij zijn dan ook blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Beste mevrouw Peters, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Na nieuwe laptop geplaats bleek printer niet te werken. De man die aan huis kwam us er tijdens Nee bezig geweest terwijl hij ook naar anderen moest. Laptop meegenomen maar duurde erg lang voor ik hem terug kreeg na e mails en bellen uiteindelijk gelukt en printer werkt goed.
Beste heer Berrens, Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u uw printer, al duurde het wat lang, weer kunt gebruiken. Team Customer Care van Skala
Deze mensen spraken Nedetlands dus kon goed communiceren, en wat erna gekeken moest er o a Heb ook een goede fiets voor tijdelijke vervanging. Alleen moest effe wennen aan. De trap ondersteuning omdat ik gewend was met achter wiel ondersteuning , wa effe wennen met de kracht van de trap ondersteuning is minder krachtig in mijn ogen dan achter wiel ondersteuning. Maar verder geen problemen ermee
Beste heer Toma, Bedankt voor uw positieve review. Wij wensen u veel fietsplezier. Team Customer Care van Skala
Vriendelijk en professioneel aardige man
Beste Helen, Wij zijn blij met uw uiterst positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Waren iets later dan gepland, maar daar was een reden voor. De heren netjes iets te drinken gegeven nadat ze storing hadden verholpen. Zeer goed en bekwaam.
Beste familie Sijpkes, Bedankt voor de uitstekende review. Fijn dat de storing aan uw wasmachine naar tevredenheid is opgelost. Team Customer Care van Skala
Omdat het even duurde voordat ik het fiets kreeg geef ik voor nu 4 sterren maar de fiets tot nu heel ben ik te vrede over de fiets aardige man die het kwam bezorgen.
Beste Emma, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Veel fietsplezier gewenst. Team Customer Care van Skala
Ik vind het goed
Beste Roelie, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Heel beleeft ,en behulpzaam.bedankt.
Beste Hennie, En u bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Was vanaf het eerste moment al leuk, vriendelijke monteurs grappig professioneel en snel, keurig gewerkt!! Dikke 10❣️
Beste Lola, Bedankt voor de uitstekende review. Ook namens onze monteurs :-) Team Customer Care van Skala
Personeel was keurig beleefd Wordt veel buitenlands onderling geplaatst dat is wel jammer Uit leg was goed Alleen het lukte niet met de afstandsbediening bediening dus dat lieten ze maar Maar gelukkig doet de ziggo afstandsbediening het wel Verder mooie tv goede surfic
Beste Eggo, Bedankt voor uw positieve review. Wij wensen u veel plezier met de TV. Team Customer Care van Skala
Jammer , dit is een gemiste kans , voor de prijs die ik betaal had ik de nieuste versie verwacht. Hierdoor ga ik toch overwegen om zelf een Hisense 65 inch Qled te gaan aanschaffen.
Beste heer Hanenberg, Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Er wordt met u persoonlijk contact opgenomen door de afdeling klantenservice. Team Customer Care van Skala
De monteur heeft me uitstekend geholpen
Beste familie van der Goot, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Prachtig bedrijf, erg mee denkend voor een goede keuze, snelle service
Beste heer Heikamp, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala