Goede ervaring

Ik heb goede ervaring met Skala

Top service heb gemaild met een vraag en heb gelijk de volgende dag een monteur aan de deur gehad

Aardige zorgvuldige en kundige monteur

Na nieuwe laptop geplaats bleek printer niet te werken. De man die aan huis kwam us er tijdens Nee bezig geweest terwijl hij ook naar anderen moest. Laptop meegenomen maar duurde erg lang voor ik hem terug kreeg na e mails en bellen uiteindelijk gelukt en printer werkt goed.

Goed verstaanbaar

Deze mensen spraken Nedetlands dus kon goed communiceren, en wat erna gekeken moest er o a Heb ook een goede fiets voor tijdelijke vervanging. Alleen moest effe wennen aan. De trap ondersteuning omdat ik gewend was met achter wiel ondersteuning , wa effe wennen met de kracht van de trap ondersteuning is minder krachtig in mijn ogen dan achter wiel ondersteuning. Maar verder geen problemen ermee

Vriendelijk en professioneel aardige man

Zeer klantvriendelijk en bekwame mensen.

Waren iets later dan gepland, maar daar was een reden voor. De heren netjes iets te drinken gegeven nadat ze storing hadden verholpen. Zeer goed en bekwaam.

Fijne fiets

Omdat het even duurde voordat ik het fiets kreeg geef ik voor nu 4 sterren maar de fiets tot nu heel ben ik te vrede over de fiets aardige man die het kwam bezorgen.

Ik vind het goed

Zeer vriendelijk.

Heel beleeft ,en behulpzaam.bedankt.

Erg leuke en lieve monteurs

Was vanaf het eerste moment al leuk, vriendelijke monteurs grappig professioneel en snel, keurig gewerkt!! Dikke 10❣️

Netjes

Personeel was keurig beleefd Wordt veel buitenlands onderling geplaatst dat is wel jammer Uit leg was goed Alleen het lukte niet met de afstandsbediening bediening dus dat lieten ze maar Maar gelukkig doet de ziggo afstandsbediening het wel Verder mooie tv goede surfic

Goede service , alleen een oudere versie geleverd en geen nieuwere versie

Jammer , dit is een gemiste kans , voor de prijs die ik betaal had ik de nieuste versie verwacht. Hierdoor ga ik toch overwegen om zelf een Hisense 65 inch Qled te gaan aanschaffen.

Goede en snelle service

De monteur heeft me uitstekend geholpen

Geweldige service

Prachtig bedrijf, erg mee denkend voor een goede keuze, snelle service

jammer dat het altijd lang duurt voor ze de fiets komen maken

als het lang duurt voor ze de fiets komen halen of maken ,dan kan ik niet fietsen en de betaling gaat wel door ,dan zou de tijd die ik niet kan fietsen wel van de rekening in mindering moeten gebracht worden en als ze een ruilfiets meebrengen dan ook graag dezelfde maat frame en niet groter

Goede en snelle service

snel en accuraat

2 monteurs kwamen bij binnen en deden hun werk dus bij deze

Vriendelijke man, erg geduldig en verstrekt goede informatie; hulde !

zie hierboven

De monteurs waren heel vriendelijk en netjes. De tv is super en playstation 5 ook. Goede service en zeker aanrader

Al jaren klant, service en producten zijn prima

Quick and easy.

Service was good and the quality of the TV is excellent. Installing the TV was also quick thanks to the Service technicians they provide.

Fijne

Fijne op tijd gekomen.Fijne mooie mensen die de nieuwe laptop kwamen brengen.Fijne mooie laptop

Vriendelijke bezorgers

Bezorgers waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Hebben de wasmaschine naar zolder gebracht en aangesloten. Heb net de wasmaschine geleverd gekregen, dus weet niet hoe de service in de toekomst zal zijn, maar ga er van uit dat deze ook prima zal zijn. Enige minpuntje, dat eerst mogelijke leverdatum pas ruim 2 weken later was.

Oude Bosscheweg 7

5301 LA Zaltbommel