De mensen die de tv brachten waar heel vtiendelijk en behulpzaam Complimenten dasr voor
Beste Madeleine, Wat fijn om te horen dat onze service zo goed is bevallen. Wij doen er alles aan om de beste service te verlenen dus wij zijn heel blij met uw goede review. Team Customer Care van Skala
Mojn ervaring Is een aanbeveling
Beste, Bedankt voor het delen van uw ervaring en wat goed om te horen dat u het aan zou bevelen. Team Customer Care van Skala
Als goed ervaren
Beste Inge, Bedankt voor uw uitstekende review. Fijn om te lezen dat u onze service als goed heeft ervaren. Team Customer Care van Skala
Tv stuk snelle service leen tv netjes geregeld
Beste Anselmo, Bedankt voor uw positieve review. Team Customer Care van Skala
Ik heb de wasmachine al 3jaar ben tevreden.
Beste Johnny, Fijn te lezen dat u als trouwe klant nog altijd tevreden bent. Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
The dryier from you is working good
Dear Marian, Thank you for the excellent review. We hope you enjoy the dryer. Skala Customer Care Team
Beste Martina, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Ze hebben het heel goed gedaan en alles netjes uitgelegd
Beste Esther, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
De medewerker van Elbuco leverde de laptop keurig op de door mij gewenste tijd af. Opende de doos van de laptop samen met mij en installeerde de laptop. Daarna legde hij alles uit. Hij is een uiterst klantvriendelijke, zeer kundige en proffesionele medewerker.
Beste Leo, Goed te lezen dat u naar tevredenheid bent geholpen door één van onze collega's. Wij zijn dan ook blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Erg blij mee
Beste Karin, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Als alles is afbetaald wil ik hier nooit meer wat mee te maken hebben
Beste Berend, Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u ontevreden bent. Er wordt met u persoonlijk contact opgenomen door de afdeling klantenservice. Team Customer Care van Skala
Ik liet ze een filmpje zien van de wasmachine,gelijk zeiden ze dit is goed. De wasmachine omgeruild en klaar. Zo hoorde het.
Beste Tom, Bedankt voor de uitstekende review. Fijn te lezen dat u tevreden bent over onze service. Team Customer Care van Skala
Hele fijne monteurs, duidelijk uitleg over het apparaat en hoe het werkt. Verder waren ze zeer vriendelijk door de tv netjes te plaatsen naar mijn wens.
Beste Nick, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Donderdag op gehangen vrijdag was de tv kapot . Dat krijg als ouder troep krijg ik ging er vanuit dat je één nieuwe tv huur. Ik ga er vanuit dat skala dit netjes op losse .we gaan kijken waar skala mee komt.
Beste Hennie, Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u ontevreden bent. Er wordt met u persoonlijk contact opgenomen door de afdeling klantenservice. Team Customer Care van Skala
Er is mij nooit verteld dat door indexering elk jaar het product duurder wordt voor dezelfde machine. Zal jullie nooit aanbevelen.
Beste Robert, Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u ontevreden bent. Er wordt met u persoonlijk contact opgenomen door de afdeling klantenservice. Team Customer Care van Skala
De combinatie was precies in het opgegeven tijdvak geleverd. Zonder rommel en oude combinatie mee. Bij vragen over het nieuwe product kreeg ik weinig info.
Beste familie Paardekam, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Wat een super fijne service. Ben telefonisch maar ook bij de installatie super netjes geholpen
Beste Sabina, Fijn te lezen dat u tevreden bent over onze service. Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Ben blij er mee dankjewel :)
Beste Nicola, En wij zijn blij met u als klant. Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Bezorgers/monteurs waren super vriendelijk. Alles werd goed weggezet en uitgelegd. Waren ook netjes op tijd.
Beste Jessica, Bedankt voor de uitstekende review. Zijn we blij mee. Team Customer Care van Skala
vakkundig en vriendelijk.kreeg goede uitleg over de werking van de droger
Beste Rudy, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Beste Brenda, Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat de storing aan de wasmachine naar tevredenheid is verholpen. Team Customer Care van Skala
Andre halve week wachten op een reparatie van 5 min, en ook niet de vriendelijkste monteurs.
Beste heer Buitenhuis, Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u ontevreden bent. Er wordt met u persoonlijk contact opgenomen door de afdeling klantenservice. Team Customer Care van Skala
Super monteurs, vriendelijk, alles net aangesloten en uitgelegd. Echt super.
Beste Kim, Bedankt voor de uitstekende review. We wensen u veel plezier met de was/droog combinatie. Team Customer Care van Skala
Vriendelijk en snel geregeld
Beste Karen, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Super fijne service. Hele vriendelijke mensen. Beveel het iedereen aan.
Beste Vera, Bedankt voor uw positieve review. Wij wensen u veel plezier met de wasmachine. Team Customer Care van Skala