De mensen die de tv brachten waar heel vtiendelijk en behulpzaam Complimenten dasr voor

Super snel gewandeld

Mojn ervaring Is een aanbeveling

Als goed ervaren

Tv stuk snelle service leen tv netjes geregeld

Vriendelijk geholpen

Ik heb de wasmachine al 3jaar ben tevreden.

Pe4fect

The dryier from you is working good

• Ne-ai recomanda? Yes

Ze hebben het heel goed gedaan en alles netjes uitgelegd

De medewerker van Elbuco leverde de laptop keurig op de door mij gewenste tijd af. Opende de doos van de laptop samen met mij en installeerde de laptop. Daarna legde hij alles uit. Hij is een uiterst klantvriendelijke, zeer kundige en proffesionele medewerker.

Hele deskundige jongens die de spullen goed aansluiten

Erg blij mee

Kutbedrijf

Als alles is afbetaald wil ik hier nooit meer wat mee te maken hebben

Hadden er veel verstand van

Ik liet ze een filmpje zien van de wasmachine,gelijk zeiden ze dit is goed. De wasmachine omgeruild en klaar. Zo hoorde het.

Fijne monteurs

Hele fijne monteurs, duidelijk uitleg over het apparaat en hoe het werkt. Verder waren ze zeer vriendelijk door de tv netjes te plaatsen naar mijn wens.

Het plaatsen was netjes

Donderdag op gehangen vrijdag was de tv kapot . Dat krijg als ouder troep krijg ik ging er vanuit dat je één nieuwe tv huur. Ik ga er vanuit dat skala dit netjes op losse .we gaan kijken waar skala mee komt.

Door indexering wordt het product megaduur

Er is mij nooit verteld dat door indexering elk jaar het product duurder wordt voor dezelfde machine. Zal jullie nooit aanbevelen.

Volgens afspraak

De combinatie was precies in het opgegeven tijdvak geleverd. Zonder rommel en oude combinatie mee. Bij vragen over het nieuwe product kreeg ik weinig info.

Hele fijne service

Wat een super fijne service. Ben telefonisch maar ook bij de installatie super netjes geholpen

Ben blij er mee dankjewel :)

Super service

Bezorgers/monteurs waren super vriendelijk. Alles werd goed weggezet en uitgelegd. Waren ook netjes op tijd.

vakkundig en vriendelijk.kreeg goede uitleg over de werking van de droger

Zeer tevreden ,vriendelijk geholpen.

niet te vreden

Andre halve week wachten op een reparatie van 5 min, en ook niet de vriendelijkste monteurs.

Echt super

Super monteurs, vriendelijk, alles net aangesloten en uitgelegd. Echt super.

Vriendelijk en snel geregeld

Vriendelijk en snel geregeld

Heel te vreden.

Super fijne service. Hele vriendelijke mensen. Beveel het iedereen aan.

Oude Bosscheweg 7

5301 LA Zaltbommel