Mijn ervaring met skala was Supergoed leuk personeel Bij de klantenservice De monteur was heel erg Vriendelijk dat was mijn Ervaring en de laptop Doet het ook goed gelukkig.
Beste Claudette, Bedankt voor de mooie review! Team Customer Care van Skala
Goed en kwaliteit
Beste Stefan, Bedankt voor de goede review. Team Customer Care van Skala
Betreft: Klacht over verminderde service en verzoek om verbetering Geachte heer/mevrouw, Ik schrijf u met betrekking tot mijn recente ervaringen met uw bedrijf Scala (ook bekend als Elbuco). Ik ben al geruime tijd klant bij uw bedrijf en was altijd tevreden met de geleverde service. Echter, de laatste tijd heb ik een aanzienlijke achteruitgang in de kwaliteit van de service opgemerkt, en ik voel me genoodzaakt mijn zorgen hierover met u te delen. Ten eerste, de computerinstallaties die recentelijk zijn uitgevoerd door uw monteurs waren verre van bevredigend. De installaties waren slordig uitgevoerd en de computers werkten niet naar behoren. Dit is een scherpe daling in de professionaliteit die ik eerder van uw bedrijf heb ervaren. Ten tweede, ik heb geprobeerd om een probleem met een van mijn apparaten op te lossen, namelijk de koelkast die ik bij u heb bruikleen. Het ledlampje is kapot en de prestaties van het apparaat zijn niet meer wat ze ooit waren. Ik heb om een vervanging gevraagd, maar ik voelde me niet serieus genomen en er werd niet adequaat op mijn verzoek gereageerd. Ik ben teleurgesteld dat de kwaliteit van uw diensten zo sterk is afgenomen. Als trouwe klant verwacht ik betere service en ondersteuning. Daarom wil ik graag een beroep doen op uw bedrijf om de volgende stappen te ondernemen: 1. Verbetering van de kwaliteit van de computerinstallaties om ervoor te zorgen dat ze correct worden uitgevoerd en naar behoren werken. 2. Vervanging van mijn defecte CoolCast met een apparaat van vergelijkbare of betere kwaliteit, en met verbeterde energie-efficiëntie. 3. Algemene verbetering van de klantenservice en responsiviteit om aan de verwachtingen van uw klanten te voldoen. Stuur de rest van mail bij mevr Gerritse.
Beste Davita, Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u ontevreden bent en vindt dat de service achteruit is gegaan. Er zal persoonlijk contact met u opgenomen worden door de afdeling klantenservice. Team Customer Care van Skala
Nette en kundige monteur.
Beste Arthur, Bedankt voor de goede review! Team Customer Care van Skala
Goeden service
Beste Jesper, Bedankt voor de positieve review. Team Customer Care van Skala
Kreeg niet te horen of mijn tv terug kwam
Beste Piet, Vervelend om te horen dat u langer moest wachten om te horen of de tv gerepareerd kon worden. We proberen dit altijd zo snel mogelijk te doen. Team Customer Care van Skala
Bedankt vanuit mijn hart
Beste Ahmad, Bedankt voor de geweldige woorden. Team Customer Care van Skala
Netjes en betrouwbaar goede service en vriendelijke mensen .
Beste meneer Van IJs, Bedankt voor uw mooie review. Team Customer Care van Skala
Het waren vrolijke mensen
Beste mevrouw Wallaard, Hartelijk bedankt voor de positieve review. Team Customer Care van Skala
Ik ben altijd zeer tevreden
Beste mevrouw Lamerus, Dat horen wij graag. Bedankt voor de goede review. Team Customer Care van Skala
Prachtig en snel geregeld. Super mooie wasmachine!
Beste Nick, Bedankt voor de goede review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Team Customer Care van Skala
Top geregeld
Beste Marion, Bedankt voor de mooie review. Team Customer Care van Skala
Ik ben blij met deze ervaring. Het zijn echt toppers. Hebben goed bekeken hoe de aansluiting was en het afstellen. tevreden klant. Goede uitleg gekregen over de service. Mocht er iets zijn dan kon ik altijd bellen. Ook de uitleg over verhuizen wat ik voorlopig nog niet doe. Dank je wel voor een goede uitleg en service.
Beste Diana, Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. Bedankt voor het achterlaten van deze goede review. Team Customer Care van Skala
De mannen die bij mij geweest zijn waren erg vriendelijk, geduldig en behulpzaam.
Beste Melanie, Wij zijn blij met uw positieve reactie, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Netjes op tijd. Snelle service nu er iets kapot is ,vervangend toestel Vriendelijk
Dank voor uw positieve review mw Appelmelk. Team Customer Care van Skala
Bij storing snelle reactie en eventuele reperatie, of gelijk een vervangende artikel
Beste heer Rook, Fijn te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Dank voor uw positieve review. Team Customer Care van Skala
Het maken van een afspraak is meer dan slecht. De monteu(s)r maakte alles goed!! Zeer aardig en vakkundige man(ben)Ps. Zij hebben niet om deze review gevraagd.
Beste heer van Son, Dank dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten. Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u ontevreden bent voor wat betreft het maken van de afspraak. We zullen het met de betreffende afdeling bespreken hoe we dit kunnen verbeteren. Het is in ieder geval goed te lezen dat u tevreden bent over de monteur en uw wasdroger vakkundig is gerepareerd. Team Customer Care van Skala
Geen opmerkingen
Beste mevrouw De Kok, Bedankt voor de goede review! Team Customer Care van Skala
Beste meneer Van Dongen, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Team Customer Care van Ska;a
Fantastisch prima gegaan
Beste Evert, We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Bedankt voor de review. Team Customer Care van Skala
Altijd supper en al 35 jaar bij Skala ,dat zecht genoegt toch ??
Beste meneer De Vries, Het is geweldig om te horen dat u al 35 jaar klant bent bij ons. Dat wordt gewaardeerd. Bedankt voor het delen van uw ervaring. Team Customer Care van Skala
Super service lieve en geduldige installateurs
Beste Marianne, Bedankt voor de uitstekende review! Team Customer Care van Skala
Daar kan je op rekenen bij Skala dat alles goed komt.
Beste meneer Kruit, Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent met onze service. Bedankt! Team Customer Care van Skala
Het probleem van de tv is goed opgelost. Het bleek aan de afstandsbediening van de kpn te liggen. Was nauwelijks communicatie met de monteur. Toch het probleem zelf is na tevredenheid opgelost
Beste meneer Loed, Fijn om te horen dat de service na tevredenheid is verholpen. Bedankt voor de review. Team Customer Care van Skala
Skala hel goed
Beste familie Horvath, fijn te lezen dat de storing naar tevredenheid is verholpen. Team Customer Care van Skala