Super optijd en super behulpzaam

2 keurige heren en enorm behulpzaam veel uitleg ook super service

Aanrader

Super vriendelijk en goed mee gedacht en geholpen

mooi op aangegeven tijd vriendelijk en deskundig

Hetb heuvel was al gedetelijk opgelost maar de monteur heeft het verder opgelost en zijn nu na enkele dagen nog zeer tevreden over de resuitaten.

Altijd goed

De katten heb een ongeluk gehad met de laptop. Die is netjes opgehaald . Gelijk een leen laptop. Echt super fijn .

Weer dezelfde medewerker gekomen en ik ben er zeer blij mee en tevreden over. Hij is altijd vriendelijk, snel en welwillend. Fijn dat ik iedere keer dezelfde aardige medewerker krijg, geweldig!

Leerzaam

Vriendelijke monteur! Heeft niet veel tijd nodig gehad om te zien om welk 'mankement' het ging. Heeft nuttige tips gegeven! Direct Skala bellen als het probleem zich weer voordoet!

Top.

De installateur was super vriendelijk. En behulpzaam.

Wachten

Zou terug gebeld worden omdat er dingen fout ging zit nog te wachten

goed service

vriendelijken goed geholpen

top ervaring

skala heeft het altijd goed geregeld, ik ben al jaren tevreden

Prima klantenservice. Denken in oplossingen.

Er wordt alles aangedaan om je zo snel mogelijk te helpen.

Ik ben al jaren klant en ook deze keer weer snel en netjes geholpen! Er was een storing aan de wasmachine je belt reparatie wordt gelijk doorgezet naar de planning monteur kwam langs en probleem is verholpen: Ben zeer tevreden

Deze 2 monteurs waren zeer goed . Echt goed werk verricht. Super blij was ik met hun Ik bedank hun ook .

Uitstekend wordt.goed geluisterd en advies gegeven

Alles is prima verlopen

Zo altijd goede service

Kut

Ben al bijna 4 maanden me wasmaschienen kwijd ben van 9 kilo Heb een leen wasmachine maar die is 5 kilo en me droger was ook stuk en is sins gisteren pas weer gebracht. Helaas me wasmachine nog steeds niet en niemand weet waar het is En betaal wel 60 euro voor niks Groetjes van j . Langveld

Blij met skala. Goed service.

Voor het eerst!!

Voor het eerst in al dir jaren van klant zijn een arrogante iemand die ook nog slordig omging met mijn ziggo box!

De wasmachine en droogtrommel zijn keurig, precies op de opgegeven tijd en snel afgeleverd en aangesloten. De vriendelijke mannen ruimden zelf de rommel op. En nu maar genieten van twee gloednieuwe, prachtige apparaten.

super

aardige bezorger

de monteur heeft heel beknopt alles uitgelekt

de monteur heeft netjes alles aangesloten maar ik moest alles vragen. Ook geen gebruikshandleiding achter gelaten.

Goeie service

Goeie service

Super service

Mijn wasmachine kon niet ter plekke gerepareerd worden en moest daarom meegenomen worden. Ik kreeg meteen een plaatsvervangende wasmachine zodat ik meteen weer kon gaan wassen.

Ben super tevreden

Ben heel tevreden geholpen door de monteurs TOPPERS zijn het

Oude Bosscheweg 7

5301 LA Zaltbommel