Geweldige service

Bij storing snelle reactie en eventuele reperatie, of gelijk een vervangende artikel

De monteur(s) krijgt een tien. Het voortraject een 1

Het maken van een afspraak is meer dan slecht. De monteu(s)r maakte alles goed!! Zeer aardig en vakkundige man(ben)Ps. Zij hebben niet om deze review gevraagd.

Een uitstekende service

Geen opmerkingen

Supergoed

Fantastiesch

Fantastisch prima gegaan

Altijd supper en al 35 jaar bij Skala ,dat zecht genoegt toch ??

Super service

Super service lieve en geduldige installateurs

Alles goed gedaan ben blij.

Daar kan je op rekenen bij Skala dat alles goed komt.

Probleem opgelost

Het probleem van de tv is goed opgelost. Het bleek aan de afstandsbediening van de kpn te liggen. Was nauwelijks communicatie met de monteur. Toch het probleem zelf is na tevredenheid opgelost

Skala hel goed

Ze waren wel wat later maar de rep is goed en netjes uitgevoerd

De service van jullie monteurs zijn altijd geweldig

Ik lease al een aantal jaren bij jullie. En ik kan alleen maar zeggen dat ik altijd tevreden bent over de service en de monteurs geven ook altijd goede uitleg over de apparatuur.

Dik tevreden

Ik kan wel heel veel hier plaatsen Voor mij heel positief Ik zou skala zeker aan raden bij wie dan ook

Prima vak man is geweest

Zeer aardige hulp zamen man heeft geholpen

Klantvriendelijk

Het bestellen en bezorgen alles bij elkaar ging vlot. Bedankt.

Perfect! Je wordt goed op de hoogte gehouden van wanneer je bestelling komt en onderweg is! Hele goede service ze testen en installeren het voor je!

Goede en snelle levering alles wordt netjes op de plek geplaatst en uitgelegd hoe het werkt

Prima goede service dikke 10

Super vriendelijke monteurs zeer goede mensen waardering dikke 10

Goede kennis van het product

2e dag onderdeel vervangen. Dit was niet de oplossing. Defecte machine meegenomen en leen machine achter gelaten.

De mensen die kwamen waren super,vrienelijk en correct.

De heren die kwamen,perfect,vriendelijk correct ,en beleeft,maar de gaspit waar het om ging,die deed helemaal niks bijzonders ,of er niks aan de hand was,maar gisteravond bij het eten koken begon hij dus weer ,eerst dat geplof van het vuur en later het geluid wat ik eerder gehoord had,zet ik het gas lager is het minder ,maar de heren niks mis mee die waren geweldig

Perfekt goed jongens priema werk verricht

De jongens waren heel behulpzaam en vriendelijk zijn perfekt mannen .ben heel tevreden vree

Ben al meer dan 34 jaar klant altijd top

Super service ben al meer dan 34 jaar klant .

Goede Koelkast Goede service Bedankt Skala

Zeer goede aflevering en service door de Monteurs echt goed

Word vriendelijk geholpen door uw mensen

Oude Bosscheweg 7

5301 LA Zaltbommel