Ik word altijt vriendelijk behandelt ik heb een goede ervaring met julie echt respect
Beste heer Doll, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Team Customer Care van Skala
Kundige installateur en vriendelijk
Beste Hans, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Ik ben tevreden met de service wat de mannen hebben aangeboden alles netjes achtergelaten en goed geluisterd naar wensen
Beste Doha, Het doet ons goed om te weten dat u tevreden bent. Bedankt voor het achterlaten van een mooie review. Team Customer Care van Skala
De professionele hulp had de virussen snel onder controle en hij werkt weer perfect..
Beste heer/mevrouw Van Hees, Hartelijk bedankt voor de goede review. Team Customer Care van Skala
Ervaring was goed net zoals gesproken gemaakte afspraak goed geleverd .
Beste Noor, Bedankt voor de positieve review. Team Customer Care van Skala
Mijn 1e tv heb ik bij Skala gehuurd in 1985 of 86 voor de uitzendingen van AFN vliegbasis Soesterberg ivm Amarican Football. Daarna diverse tv's gehuurd en altijd prima service. 2x een mankement gehad en dat werd binnen een dag behandeld en asap gewisseld.
Beste Peter, Hartelijk bedankt voor uw lovende woorden. We zijn erg blij om te horen dat u al jaren tevreden bent over onze service en waarderen u zeer als klant. Team Customer Care van Skala
De monteur legde alles goed en begrijpelijk uit. Liet ons de bediening doen om te kijken of we het hadden begrepen.
Beste Herman, Bedankt voor de goede review. Team Customer Care van Skala
Onze wasmachine moet gemaakt worden. Nood wasmachine neergezet
Beste heer/mevrouw Brouwers, Bedankt voor uw positieve review. Team Customer Care van Skala
was en is goed
Beste Dirk, We zijn blij dat u tevreden bent, dank! Team Customer Care van Skala
Al een paar jaar huren we bij skala, als er iets is met een apparaat dan is de service snel en het probleem ook snel opgelost.
Beste Rene, Wat fijn om te horen dat u blij bent met onze service. Bedankt voor de goede review! Team Customer Care van Skala
Het personeel is vriendelijk en de service is goed
Beste heer Deijkers, Hartelijk bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Geen commentaar
Beste mevrouw Bakarbessy, Bedankt voor de goede review. Team Customer Care van Skala
Nette bezorgers en aan de telefoon zeer netje te woord gestaan en service ook top
Beste heer Nieuwenhuis, Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent. Bedankt voor de goede review. Team Customer Care van Skala
Snelle reactie. Goeie advies. Levering door aardige klantvriendelijke chauffeurs. Goeie communicatie.
Beste mevrouw Jandgroep, We zijn blij dat u tevreden bent. Dank u wel! Team Customer Care van Skala
Netjes het probleem opgelost met de wasmachine. Alleen de eerste afspraak die ik kon kiezen was ruim 7 dagen later.
Beste Maria, Bedankt voor de goede review. We proberen de producten altijd zo snel mogelijk te leveren. Team Customer Care van Skala
De beide monteurs waren heel vriendelijk en hebben prima werk geleverd, ik ben er heel blij mee.
Beste Marianne, Bedankt voor de uitstekende review. De monteurs worden hiervan op de hoogte gesteld. Team Customer Care van Skala
Uiters vriendelijk en een hele goede uitleg.
Beste Meeuwis, Bedankt voor uw positieve review. Team Customer Care van Skala
2 hele vriendelijke mannen die mij alles goed hebben vertelt. Over de machine. Echt top is heel veel waard Als De Monteurs vriendelijke zijn echt top. Dus een dikke 10 Van uit mijn kant. Vriendelijke groet Sandra
Beste Sandra, Bedankt voor de uitstekende review. Ik zet de review ook door naar de betreffende monteurs. Team Customer Care van Skala
De medewerker was helder en duidelijk.
Beste heer/mevrouw De Ruiter, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Het duurt zo lang,maar er zaten ook de feestdagen tussen.
Beste mevrouw Van Wieringen, Zoals deze ochtend met u telefonisch besproken erken ik de situatie. Zodra ik antwoord heb van onze technische dienst, informeer ik u. Team Customer Care van Skala
Weet niks op aan te merken
Beste Heer/mevrouw Siersma, Bedankt voor de mooie review. Team Customer Care van Skala
Heel aardige mensen ze helpen je waar t maar kan.proberen samen n oplossing te vinden .altijd zeer vriendelijk
Beste Nathalie, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Heel liefe mensen
Beste Demirebakan, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Het is soms lang wachten voordat een monteur ingepland wordt, maar het ergste is nog de kwaliteit van het apparatuur. Er zijn diverse wasmachine omgewisseld, maar het blijven slechte wasmachines. Vaak storing of defect waardoor ze omgewisseld moeten worden. Aangezien wij steeds een ‘gerepareerde’ wasmachine krijgen, blijven wij in een vicieuze cirkel. Het zou mooi zijn als Skala met een goed aanbod voor hun trouwe klant zou komen. Dump Bosch en Samsung wasmachine en ga naar Miele toe!
Beste Roland, Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u ontevreden bent. Er wordt met u persoonlijk contact opgenomen door de afdeling klantenservice. Team Customer Care van Skala
Was wel.goed
Beste Annelies, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala