Goede service en uitleg

Nee

Geen kometaar

Zeer goede service

Net levering. Goede service. Alle rotzooi netjes meegenomen net als de oude aperatuur.

De bezorger was heel professioneel alles werd zo neergezet en geïnstalleerd en tijdens de installatie kon je nog een beetje met ze laggen ook echt een top service uiterst tevreden mee

Vriendelijk geholpen en het aansluiten van de wasmachine goed uitgevoerd

Goed telefonisch geholpen. Mooi product afgeleverd. Alleen jammer dat er geen beschrijvings boekje is bijgeleverd.

Positief

Service en klant vriendelijkheid positief enige minpuntje dat medewerker die al kwam brengen en aansluiten slecht tot geen nederlands sprak maar verder top

Hele aardige behulpzame mannen

Geweldige levering

Hele aardige installateur, Ik denk alleen dat de TV veels te groot is

Alles top gedaan goede uitleg zeer tevreden

Ben zeer tevreden met de installatie

Goede en snelle service

De afspraak voor de defecte droogtrommel was snel gemaakt. Men had al een nieuwe driger meegebracht. Deze werd omgeruild. En de defecte is mee gegaan naar de werkplaats. Monteurs waren erg vriendelijk en zorgvuldig.

Super goeie service

Bestelling ging vlot, en monteur sloot de tv aan zoals aangegeven

Vriendelijk en meedenkend.

Medewerkers zijn heel vrindelijk en ze denken met je mee wat je echt nodig hebt. Vervolgens paar dagen na het afspraak bestelde product door heel vriendelijke bezorger thuis gebracht. Kan om niets klagen Top, en zo houden ;)

zeer goede service

ben zeer tevrede

Helemaal geweldig zonder zorgen

Wij hebben een mooie Samsung 55 inc 140 cm gehuurd via Skala. Binnen 3 dagen stond de bezorger in me huiskamer de papieren geregeld getekend en de tv netjes aangesloten en uitgelegd hoe deze werkt. Zit naar een prachtige tv te kijken en ja huren is duurder dan komen maar de service die je je hele looptijd heb dat is het meer dan waard. Ik ken Skala van vroeger want mijn familie huurde toen al via Skala dus ook een beetje jeugd sentiment voor mij met de bezorger Yoeri. Skala dankjewel voor jullie snelle en nette contact .

Hele fijne Service

Top Service en hele vriendelijke mensen

Vlot geregeld

Prima monteurs.

Perfect!

Monteur Joris, zeer goed goede uitleg,top tv in een woord Geweldig!!

Geweldig!!

Zoals altijd de beste service.

Natuurlijk gaat er wel eens iets stuk maar dan wordt het bij Skala perfect en snel opgelost. Kan dit niet toerplaatsen, zoals bij ons, dan krijg je een vervanging die dan later weer wordt teruggewisseld met het originele gerepareerde apparaat. Ik ben zeer tevreden...

Monteur was geduldig leg duidelijk uit en heeft der werk goed uitgevoerd. Ik hoop dat het niet weer gebeuren.

Ik heb een Samsung tv van 75 inch gehuurd bij Skala en ben super tevreden. De bestelling en het bezorgen ging netjes volgens afspraak. Geen gedoe of een of andere poespas voor het huren. Super! Heel hartelijk bedankt Skala.

Zeer deskundig

Goed geholpen