slecht

Ligt niet aan jullie maar ongeduld van de bezorgers .mijn schoonzoon is nog en uurbezig geweest om alles goed te zetten zodat de deuren van de koelkastcombinatie ook goed open gingen

Slecht

Zal hier nooit meer apparatuur gaan huren..service en communicatie is zeer slecht,terwijl ze dik verdienen aan hun klanten.

prima , zeer goede servise

graag zou ik nog willen weten wat er fout is gegaan is met de fiets , dus wat gaf de storing . ik wil dit weten want mischien heb ik wat fout gedaan.

Snel geregeld

Goede service en snel geregeld

Geweldig bedrijf

Fijn bedrijf Goede fiets Aardig personeel

Snel geholpen ik kon gelijk weer wassen geweldig

Fijne service

Super goeie ervaring komen alles perfect na

Positief

Heb een poos moeten wachten op mijn pc maar is goed afgehandeld!!

goede service

goede service en goede afhandeling

Zeer goed op tijd 10 minuten te vroeg

Zeer op tijd ondanks het zeer slechte weer en werkzaamheden in mijn straat Nieuwe fiets gegeven oude fiets meegenomen. Was aangenaam verrast. Kon alleen niet vragen ivm install app, lukt me niet niet maar is geen probleem. Want het was slecht weer en wilde ze niet ophouden. Misschien andere keer uitleggen over de app want krijg geen verbinding met bluetooth en boekje staat het ook niet.

Vriendelijke mannen die voor onze droger kwamen . Probleem was gelukkig zo opgelost

Goede service vriendelijk

Netjes en correct

Netjes geplaatst en geïnstalleerd en alles weer opgeruimd tevens oude tv mee genomen

Top service!!!

Ik had gebeld over de storing van mijn tv wat ik geleased had. Ik werd meteen goed en snel geholpen!!!

prima service :)

prima service, fijn personeel en goed geholpen :)

Uitmuntend

Vriendelijk rustig en zeer vakbekwaam allebei. Praatje snelle en goede installatie.. snelle en juiste antwoorden op de door mij gestelde vragen. In 1 woord geweldige service.

Super geholpen

Een geweldige wasmachine

De mannen waren netjes

Ik heb altijd goed contact gehad met skala over alles

Deze mannen werken zeer vakkundig en doen het zo , zoals ze het voor zichzelf zouden doen Alleen was ik wel verbaasd dat ik een rekening zou krijgen voor het ophangen en installeren was van mening dat er afgesproken was dat eea gratis was en had dat zo ook ergens gelezen in een vd mails dacht ik vanwege het trouwe klant zijn

Komen hun woord na.

snelle service

Super snel geregeld

Keurige man top

Aardig en netjes niks op aan te merken

Gewoon Uitstekend

Hele vriendelijke mensen goede service en alles netjes geïnstalleerd door goede monteurs en zeer vriendelijk nemen echt de tijd voor je..gewoon weg fantastisch!!!!

Oude Bosscheweg 7

5301 LA Zaltbommel