Mijn ervaring is een top bedrijf staan altijd netjes telwoorden

Vriendelijke en technisch goede medewerker

Zie boven

Super vriendelijke mensen alles zo als afgesproken top

Snel en vriendelijk

Je wordt goed oo de hoogte gehouden wat de statis us van de bestelling. En de bezorgers waren zeer vriendelijk en professioneel. Vennalmjarennklant en blijf zeker nog bij skala

Fijne oplossing

Snel maar ik mis de originele afstandbediening van de tv

Uitstekende service

De monteurs hadden de tv zo opgehangen en geïnstalleerd, ben al jaren klant, en zeer tevreden

Geweldige service

Goede uitleg gekregen.Alles wat ik wilde weten werd duidelijk besproken.Voor en nadelen,dan weet men waar je aan toe bent.Bezorging op tijd gebracht door super vriendelijke mannen.

Kan niet beter

Heel snel service

Deels heel slecht, deels heel slecht

26-10 monteur zou om 17.00 uur komen maar werd ZONDER bericht 19.00 uur. Monteur zag eruit alsof hij werkzaam was op een autosloperij. Geen excuses en maar zeggen dat hij mij niet verstond terwijl ik toch GOED Nederlands spreek. Uiteindelijk monteur boos weggegaan zonder wat gedaan te hebben. Nieuwe afspraak gemaakt voor 31.10. Perfecte en keurige monteur.

Goed ga zo door.

Goed ga zo door

Heel vakkundig en goed uitgelegd.

Zeer vakkundig en duidelijk uitgelegd.

Altijd netjes

Als een probleem worden het hel snel een netjes opgelost!

goede service

mooi op tijd vriendelijk personeel

Hele goede service de mannen heel aardig hebben gebeld dat ze later kwamen waren er na 6 uur 's,avonds hebben ons heel goed geholpen applaus voor de mannen

Is goed opgelost mijn ijskast doet het tot zo ver prima!

Slecht

Deze keer heel erg slecht ze hebben alle kabels gewoon voor mijn tv neer gegooid ze hebben met stift op de muur een stip gezet en daarbij hebben ze nummers op mijn gezet en ik had gevraagt of ze hem wilde verdelen boven mijn tv kast die eronder staat netjes limks en rechts evenveel verdeelt links staat die op moment 10 cm dervoorbij en rechts staat ie 15 cm terug van de kast

Prettig snel geholpen

Vriendelijke mensen denken mee

Goede uitleg vriendelijke mensen

Super goede service

Duidelijk en zeer tevreden

Goede fiets gewoon perfect en complimenten voor de chauveur

Denken mee in oplossingen zeer klantvriendelijk en betrouwbaar al jaren probleemloos klant

Kwalitatief goed

Goede kwaliteit en service

geweldig goed !

very great service, whole installation and check was done very quickly and professionally. team was punctual with delivery

Oude Bosscheweg 7

5301 LA Zaltbommel