Plus en min, maar uiteindelijk komt alles goed!
Aanvraag van de elektrische fiets ging makkelijk. Dag later werd ik gebeld om de aanvraag verder te regelen en kreeg direct akkoord (plus). Na het gesprek kreeg ik een mail waarin stond, dat de fiets niet op voorraad was. Ik kreeg niet te horen hoe kan dit ging duren (min). Na 2 weken een bericht gekregen, dat ik een bezorg afspraak kon maken (plus). Dag later werd ik gebeld dat ze op die dag niet konden (min). Nieuwe afspraak: we komen tussen half 9 en 5 en ook geen kleiner tijdsbestek gekregen (min). Monteur kwam, was erg vriendelijk (min), maar had mega haast (min). Uitleg: hier haal je de accu los, hier is de oplaadpoort, zo zet je hem aan. Er zit een handleiding bij, dus lees dat maar door. Oja, het voorwiel schaaft, maar dat zijn de 'haren' can de nieuwe band.
We hebben zelf alles uit moeten zoeken. Spatbord van voorwiel was te strak afgesteld, dat veroorzaakte het schaven. Als we niet technisch genoeg waren geweest, hadden we het fietscomputertje nooit begrepen. Dus... min en plus. Maar uiteindelijk is gelukt, hebben we de fiets, is hij supermooi. Fietst geweldig en zijn we knap tevreden over Skala.