Een hele fijne monteur met heel veel geduld, die ons goed uitleg gaf.
Beste Anneke, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
onze afstandsbediening was kapot moest wel een week wachten maar hebben het wel goed opgelost
Beste Leny, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Wasmachine nog steeds niet gemaakt. Ben er beetje klaar mee
Beste mevrouw Geeven, Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u ontevreden bent. Er wordt met u persoonlijk contact opgenomen door de afdeling klantenservice. Team Customer Care van Skala
Wasdroger twee weken niet kunnen gebruiken maar wel de volle pond betalen in de maand
Beste familie Koerkamp, Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Er wordt met u persoonlijk contact opgenomen door de afdeling klantenservice. Team Customer Care van Skala
Werd goed geholpen, maar de mannen die het kwamen afgeven konden niet goed Nederlands praten, dat vond ik een min puntje.
Beste Sandra, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Mijn moeder is al jaren bij jullie klant. Haar wasmachine ging stuk en zij dacht dat er een nieuwe aangeschaft moest worden. Maar door een eerlijke en vriendelijke man die een nieuwe machine kwam brengen zei. Maar mevrouw u heeft een van de beste machines en u heeft garantie dus waarom laat u niet eerst een monteur ernaar kijken. Dat heeft mijn moeder gedaan. Wel erg jammer dat degene die mijn moeder aan de telefoon had dat niet zelf als optie kon geven maar meteen een nieuwe machine aan haar verkocht/verhuurde. Gelukkig dat er een eerlijke en zeer vriendelijke man mijn moeder daarop attendeerde.
Beste familie Van Nimwegen, Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat het alsnog goed is gekomen met de Wasmachine. Team Customer Care van Skala
Lang moeten wachten voor afspraak voor mijn fiets on te ruilen 14 dagen maar betaling gaat wel gewoon door
Beste familie Leenders, Wij vinden het, ondanks uw 7, vervelend om te lezen dat u niet echt tevreden bent. Er wordt met u persoonlijk contact opgenomen door de afdeling klantenservice. Team Customer Care van Skala
Na anderhalf jaar een streep door de tv. Contact verliep soepel , TV omgeruild ter reparatie voor een 2e hands tv. Opgehaald door aardige mannen. Alleen onduidelijk hoe lang de reparatie gaat duren.
Beste familie Brouwer, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Zoals altijd een hele goede service
Beste familie Delwig, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Waren zeer vriendelijke mannen die keurig alles uitlegde. Kreeg nog een zakje om de wasmachine te reinigen.
Beste Maria, Bedankt voor de uitstekende review. Fijn dat u als trouwe klant nog altijd tevreden bent. Team Customer Care van Skala
Prettig geholoen
Beste Eenk, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Fijn dat de storing aan uw wasmachine naar tevredenheid is opgelost. Team Customer Care van Skala
Deden hun werk en waren heel aardig!
Beste Deveney, Bedankt voor uw positieve review. Wij wensen u veel plezier met de TV. Team Customer Care van Skala
De monteurs kwamen met z’n tweeën en ze waren heel vriendelijk. De wasmachine werd netjes aangesloten en daarna heb ik uitleg gekregen. De wasmachine is een top product makkelijk te bedienen.
Beste Wiebe, Bedankt voor de uitstekende review. We wensen u veel "was plezier". Team Customer Care van Skala
Monteurs waren heel aardig en ik was zeer blij met de installatie van de televisie.
Beste Steven, Bedankt voor uw positieve review. Wij wensen u veel plezier met de TV. Team Customer Care van Skala
Is alleen jammer dat een monteur iets te weinig Nederlands sprak. Begrijp me niet verkeerd .waren hele vriendelijke mannen maar het was een beetje moeilijk om de uitleg zowel voor hem als mij te begrijpen .
Beste Atie, Bedankt voor uw positieve review. Wij wensen u veel plezier met de TV. Team Customer Care van Skala
De chauffeur was erg vriendelijk en behulpzaam en heeft keurig uitgelegd dat er extra dingen op de laptop zitten die ik wel eens nodig zou kunnen hebben.
Beste Theo, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Snel geinstalleerd maar wasmachine is niet waterpas gezet ondanks dat ik daar op gewezen heb.was goed zo werd gezegd.maar toestel staat te schudden bij centrifugeren. Ook in gebruiksaanwjjzing word dit aanbevolen.
Beste Frederik, Bedankt voor uw positieve review. Wij vinden het vervelend te lezen dat de Wasmachine, ondanks uw duidelijk instructie, niet waterpas staat. Hiervoor is alsnog een storingsmelding aangemaakt. Team Customer Care van Skala
ik werd door Scala goed geholpen. Afspraken werden nagekomen. Mijn wasmachine en Driger werden netjes en op tijd geleverd, en geïnstalleerd. Alles werd netjes naar boven gebracht. Ik ben zeer tevreden over de service en kwaliteit.
Beste Petra, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Fijn dat de 2 medewerkers het apparaat geplaatst hebben en aangesloten. Alleen helaas geen uitleg over het gebruik. Ik begrijp niet hoe ik het programma in moet stellen.
Beste Marianne, Bedankt voor uw positieve review. Wij vinden het alleen vervelend dat u geen uitleg heeft gekregen met betrekking tot het gebruik van de Wasdroger. Bij de installatie van uw Wasmachine zullen we de monteur verzoeken alsnog deze uitleg te geven. Team Customer Care van Skala
De mensen die komen aansluiten zijn erg vriendelijk en leggen ze het goed uit allemaal.
Beste Jan, Bedankt voor uw positieve review. Wij wensen u veel plezier met de TV. Team Customer Care van Skala
De jongens hebben mij heel goed geholpen met het installeren van de tv. Mijn complimenten voor hun omdat ze heel veel geduld hebben gehad. Alles werkt perfect.
Beste Joop, Heel fijn te lezen dat u goed geholpen bent met het installeren van de TV. Wij zijn dan ook blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
De mannen hebben de wasmachine en wasdroger helemaal naar de zolder gesjouwd en was super blij met de uitleg, helemaal blij met mijn wasmachine en wasdroger Top werk geleverd
Beste Sharita, Goed te lezen dat u tevreden bent over onze service. We wensen u veel plezier met de was/droog combinatie. En dank voor het delen van de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Ik had mijn zwager gevraag om de leptop in ontvangst te nemen dat ging perfect dank jullie wel
Beste Klasina, Bedankt voor de uitstekende review. Fijn dat u als trouwe klant nog altijd tevreden bent. Team Customer Care van Skala
Nette en leuke jongens super
Beste Rob, Dank voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Wat een fijne man super vriendelijk
Beste Conny, Bedankt voor uw positieve review. Wij wensen u veel plezier met de Laptop. Team Customer Care van Skala