Netjes de oude wasmachine weg gehaald en omgeruild voor een nieuwe plus een wasdroger (1 van de combi deals). Netjes op de plek gezet en geïnstalleerd. Daarna nog goede uitleg gekregen over de werking.

Goede ervaring!

Super service

Wij zijn superblij met de fantastische service van Skala, De dag voor wij op vakantie zouden gaan ,deed onze droger niks meer . Na telefonisch contact met Skala beloofden ze ons hun best te doen om het dezelfde dag nog op te lossen. 2 uur later belde de monteurs aan,en ze hadden het binnen 10 minuten gemaakt!! Als dat geen service is! Complimenten.

STEEDS DEZELFDE PROBLEMEN

Ik huur sinds een jaar een koelvriezer. Vanaf het begin waren er problemen met het vriesgedeelte. Elke drie maanden vormt zich een dikke ijslaag van 3/4 centimeter. Dan ben ik genoodzaakt om de koelvriezer te ontdooien. Wat hiervan de reden is mij onduidelijk. Het vriesgedeelte wordt relatief weinig gebruikt. Pas geleden heb ik de zaak weer ontdooid en de bakken en glasplaten een keer goed schoongemaakt. Ik ben altijd heel zuinig op mijn spullen. Tot mijn verbazing kreeg ik de bakken en glasplaten niet teruggeplaatst. Na mijn melding bij de klantenservice kreeg ik vrij snel bezoek van twee alleraardigste monteurs. Zij hebben de bakken teruggeplaatst. Toen ze weg waren zag ik dat de bovenste lade er schreef in zat en ze waren een glasplaat vergeten te plaatsen. Het liefst zou ik een vervangend apparaat krijgen. Ik betaal er tenslotte veel geld voor.

Goede service.

Storing binnen een dag geholpen. Machine om gerolen.

Weet niet

Ik heb de bike nu 2 dagen en heb bij elkaar 11km kunnen rijden o dat de fiets al meerdere malen in Errol is geschoten en dan direct uit gaat en na .eerdere malen proberen met aan en uit om hem weer rijd aar te krijgen ik hoop dat dit snel word opgelost

Schade op beide apparaten

Ten eerste vind ik de controle van de gegevens apart. AVG technisch klopt er niet veel van. Een installateur die mijn loonstrook controleert en door een maand van mijn bankgegevens scrolt. Ik moest zelfs aangegeven dat hij moest stoppen, ging veel te ver terug. Dan nog eens de schade op de wasmachine en koel-vries combinatie. Hiervan zijn foto’s gemaakt en ingestuurd. Echter geen ontvangstbevestiging en nog geen reactie nog. Hierdoor denk ik er over na om mij te beroepen op de herroepingsplicht.

Netjes vriendleijk en weten wat ze doeb

snelle afhandeling

er wordt aan de klant gedacht

oke

oke

Hartstikke vriendelijk en gaf een goede uitleg wat het eventueel kon zijn .

Snel probleem gevonden

Het probleem was snel gevonden, alleen jammer dat we 2 weken moesten op monteur maar weet niet of Skala daar iets aan kan doen

duidelijk en altijd vriendelijk te woord

Was goed

Adequaat

Snel en duidelijk met praktische benadering

Hele goeie service

Goeie service en vriendelijk personeel

Prima geholpen

We zijn al jaren klant, en als er iets voordoet, komen we altijd tot oplossing

het was gewoon prima.

altijd waar je maar ook over contact opneemt, bij Skala, of het nu hulp of afstand is, of er moet iemand komen, het wordt altijd harstikke goed gedaan. een hele dikke 10!!!

snelle service

Had een storing aan de koelkast,kon een snelle afspraak maken.

Nuttige en prettige afspraak met servicemonteur

De heren waren op tijd en gingen gelijk aan de slag om de storing te verhelpen. Hadden een prettig gesprek met goede adviezen. Het beeld van de TV is nu helderder dan voor hun komst.

Onze ervaring afspraken zijn op tijd

Op de afspraak heel goed

Alles altijd 100% goed geregeld

Alles top service

Goed en vakkundig geholpen

Geweldig personeel

Vriendelijk beleefd en snel werkend personeel

Oude Bosscheweg 7

5301 LA Zaltbommel