word klasse geholpen
Beste mevrouw Wol, Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat de tv naar tevredenheid is opgehangen. Team Customer Care van Skala
De mannen die bij ons de gasfornuis / oven naarboven hebben gebracht en alles hebben geïnstalleerd dat hebben zij perfect gedaan hoor. Zij hebben netjes onze gasfornuis aangesloten én wij zijn hier héél content mee. Ik kan alleen maar zeggen een dikke 10 voor deze twee heren / coolblue medewerkers. Én alles is netjes afgehandeld qua papierwerk ik ben hier echt heel blij mee ! Ik had de heren ook nog een kopje koffie of thee aangeboden maar zij hadden zin in iets fris, dus heb ik allebeide heren een blikje frisdrank meegegeven wie werkt moet ok iets drinken toch ?
Beste Wijtse, Fijn te lezen dat u tevreden bent over onze service. Bedankt voor het delen van uw uitstekende review en goede zorg voor onze buitendienst collega's. Team Customer Care van Skala
Tevreden
Beste familie Abspoel, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
zeer goed
Beste familie Lagerweij, Fijn te lezen dat u als trouwe klant nog altijd tevreden bent. Bedankt voor het delen van uw positieve review. Team Customer Care van Skala
Heel vriendelijk behulpzaam
Beste Andrea, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Beste Whitney, Bedankt voor de uitstekende review. We wensen u veel plezier met de wasmachine. Team Customer Care van Skala
Klantvriendelijk en geen probleem gelijk een nieuwe gekregen toen ze er waren
Beste, Bedankt voor jouw uitstekende review. We streven ernaar om problemen zo snel mogelijk op te lossen en vinden het fijn om te horen dat dit bij u ook goed gelukt is. Team Customer Care van Skala
Ze hadden precies het inzicht hoe ik het wilde hebben. Ze waren snel en heel erg nauwkeurig
Beste Lady, Bedankt voor jouw goede review. We vinden het fijn om jouw ervaring te horen! Team Customer Care van Skala
Top ervaring. Snel geregeld!
Beste Joel, Bedankt voor jouw uitstekende review. We zijn blij dat u de service als prettig ervaren heeft. Team Customer Care van Skala
Goede en beleefde uitleg
Beste Arie, Bedankt voor jouw goede review! We streven naar het zo goed mogelijk verlenen van onze services, we zijn dus blij met jouw ervaring. Team Customer Care van Skala
Prime
Beste Paul, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
De installatie is zeer goed uitgevoerd. Vriendelijke installateurs. Nogmaals bedankt!
Beste Martijn, Bedankt voor uw positieve review. Daar zijn we blij mee. Wij wensen u veel plezier met de TV. Team Customer Care van Skala
Prima service, behulpzaam en enthousiast. Klasse
Beste John, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Gewoon scala is helemaal top.klantenservice ook zeer goed geholpen.de chauffeurs die de tv kwamen brengen en installeren ook echt een zeer groot compliment. Ze legde alles gewoon zo rustig uit .echt klasse.nog bedank voor alles scala.
Beste Peter, Wow! goed te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. En dank voor het delen van deze positieve review. Wij wensen u veel plezier met de TV. Team Customer Care van Skala
Ervaring was goed.ze hebben het goed afgeleverd.
Beste Willem, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Beste mevrouw Dirks-van Aart, Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u ontevreden bent. Er wordt met u persoonlijk contact opgenomen door de afdeling klantenservice. Team Customer Care van Skala
Hele vriendelijke jongens die mijn apparatuur hebben geleverd ...
Beste Janet, Bedankt voor uw uitstekende review. Wij wensen u veel plezier met de was/droog combinatie. Team Customer Care van Skala
Heb ik niet gekregen want op m'n loonstrook staan 2 inhoudingen hebben wel na m'n gegevens gekeken en me laten tekenen voor iets maar heb geen wasmachine
Beste Linda, Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u ontevreden bent. Er wordt met u persoonlijk contact opgenomen door de afdeling klantenservice. Team Customer Care van Skala
Alles goed verlopen keurig afgewerkt
Beste heer van Renswoude, Bedankt voor de uitstekende review. Fijn te lezen dat u als trouwe klant nog altijd tevreden bent. Team Customer Care van Skala
wat ik niet van skala gewend ben ik ben al ruim 40 jaar klant dit was de eerste keer. al die tijd ging het zeer goed ik hoop dat dit 1 maalig was.
Beste heer van den Hoek, Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u, als trouwe klant, ontevreden bent. Er wordt met u persoonlijk contact opgenomen door de afdeling klantenservice. Team Customer Care van Skala
Ze waren erg snel weg en communicatie was niet goed
Beste Hans, Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de communicatie niet naar verwachting was en dat de monteurs weer snel weg waren. We nemen dit mee om onze service te verbeteren. Team Customer Care van Skala
Gooed
Beste Erika, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
ik kreeg goede uitleg, kon vragen stellen, meneer was geduldig en vriendelijk
Beste Maria, Bedankt voor uw positieve review. Wij wensen u veel plezier met de fiets. Team Customer Care van Skala
Klantenservice altijd vriendelijk en me probleem wordt altijd goed opgelost en ook de monteur is altijd vriendelijk
Beste Gerrit, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Mijn oprechte complimenten voor de levering wat een vriendelijk personeel alles netjes aan gesloten wij zijn der super blij mee
Beste Aicha, Bedankt voor uw positieve review. Wij wensen u veel plezier met de TV. Team Customer Care van Skala