goed en klantvriendelijk

word klasse geholpen

De mannen die bij ons de gasfornuis / oven naarboven hebben gebracht en alles hebben geïnstalleerd dat hebben zij perfect gedaan hoor. Zij hebben netjes onze gasfornuis aangesloten én wij zijn hier héél content mee. Ik kan alleen maar zeggen een dikke 10 voor deze twee heren / coolblue medewerkers. Én alles is netjes afgehandeld qua papierwerk ik ben hier echt heel blij mee ! Ik had de heren ook nog een kopje koffie of thee aangeboden maar zij hadden zin in iets fris, dus heb ik allebeide heren een blikje frisdrank meegegeven wie werkt moet ok iets drinken toch ?

Tevreden

altijd zeer goede ervaring en service

zeer goed

Super service

Heel vriendelijk behulpzaam

Super geholpen

Klantvriendelijk en geen probleem gelijk een nieuwe gekregen toen ze er waren

Toppers

Ze hadden precies het inzicht hoe ik het wilde hebben. Ze waren snel en heel erg nauwkeurig

Top ervaring. Snel geregeld!

Helemaal top

Goede en beleefde uitleg

Prime

Snel en goed

De installatie is zeer goed uitgevoerd. Vriendelijke installateurs. Nogmaals bedankt!

Prima service, behulpzaam en enthousiast. Klasse

Top.

Gewoon scala is helemaal top.klantenservice ook zeer goed geholpen.de chauffeurs die de tv kwamen brengen en installeren ook echt een zeer groot compliment. Ze legde alles gewoon zo rustig uit .echt klasse.nog bedank voor alles scala.

Was goed

Ervaring was goed.ze hebben het goed afgeleverd.

Hele vriendelijke jongens die mijn apparatuur hebben geleverd ...

Heb ik niet gekregen

Heb ik niet gekregen want op m'n loonstrook staan 2 inhoudingen hebben wel na m'n gegevens gekeken en me laten tekenen voor iets maar heb geen wasmachine

Goede ervaring

Alles goed verlopen keurig afgewerkt

onpersoonlijk

wat ik niet van skala gewend ben ik ben al ruim 40 jaar klant dit was de eerste keer. al die tijd ging het zeer goed ik hoop dat dit 1 maalig was.

Waring

Ze waren erg snel weg en communicatie was niet goed

Gooed

Gooed

goede uitleg

ik kreeg goede uitleg, kon vragen stellen, meneer was geduldig en vriendelijk

Klantenservice altijd vriendelijk en me probleem wordt altijd goed opgelost en ook de monteur is altijd vriendelijk

Goede vriendelijke levering

Mijn oprechte complimenten voor de levering wat een vriendelijk personeel alles netjes aan gesloten wij zijn der super blij mee

Oude Bosscheweg 7

5301 LA Zaltbommel