de jongens hebben de droger gelijk op de juiste plek gezet en de oude meegenomen gelijk goed uitgelegd hoe deze droger werkt
Beste Pamela, Fijn dat de Wasdroger naar tevredenheid is geïnstalleerd en u een duidelijke uitleg heeft gekregen Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Heel goed geholpen tv was kapot gebeld en binnen no time een leen toestel gekregen.zeer goede service top.
Beste Richard, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Zeer behulpzaam, meedenkend en aardig monteur bij mij geweest. NAM alle tijd om mij te helpen .
Beste Pedro, Bedankt voor de uitstekende review. Fijn dat u tevreden bent over onze dienstverlening. We wensen u veel plezier met de Laptop. Team Customer Care van Skala
Beste Agnes, Bedankt voor jouw uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Goeie ervaring mee gehad niks op aan te merken
Beste Frida, Bedankt voor uw uitmuntende review. Mocht u in de toekomst toch ergens tegen aan lopen dan horen wij het graag! Team Customer Care van Skala
Mannen waren vriendelijk en beleeft. En kreeg er goed uitleg bij. Super
Beste Addy, Bedankt voor het achterlaten van uw review. We zijn blij dat u onze service als uitstekend ervaren heeft. Team Customer Care van Skala
Goede surfers altijd hulp
Beste, Bedankt voor uw uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Aardige monteurs,werd ons ook verteld hoe we zelf de euvel in de toekomst zouden kunnen verhelpen.
Beste Fred, Bedankt voor het achterlaten van uw review. We vinden het fijn om te horen dat onze service u goed bevallen is, we streven naar het verlenen van de beste service. Team Customer Care van Skala
Prima service.Aardige medewerkers.
Beste Beppie, Bedankt voor uw uitmuntende review. We zijn blij om te horen dat u de service als fijn ervaren heeft. Team Customer Care van Skala
Goede installatie en service
Beste Marisca, Bedankt voor uw uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Skala is altijd bereikbaar en als er probleme. zijn lossen zij dit meteen goed op. Aanrader !
Beste Angela, We zijn blij met uw ervaring. We proberen problemen altijd zo snel mogelijk voor de klant op te lossen, dus goed om dit van u terug te horen. Team Customer Care van Skala
De mensen die de tv brachten waar heel vtiendelijk en behulpzaam Complimenten dasr voor
Beste Madeleine, Wat fijn om te horen dat onze service zo goed is bevallen. Wij doen er alles aan om de beste service te verlenen dus wij zijn heel blij met uw goede review. Team Customer Care van Skala
Mojn ervaring Is een aanbeveling
Beste, Bedankt voor het delen van uw ervaring en wat goed om te horen dat u het aan zou bevelen. Team Customer Care van Skala
Als goed ervaren
Beste Inge, Bedankt voor uw uitstekende review. Fijn om te lezen dat u onze service als goed heeft ervaren. Team Customer Care van Skala
Tv stuk snelle service leen tv netjes geregeld
Beste Anselmo, Bedankt voor uw positieve review. Team Customer Care van Skala
Ik heb de wasmachine al 3jaar ben tevreden.
Beste Johnny, Fijn te lezen dat u als trouwe klant nog altijd tevreden bent. Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
The dryier from you is working good
Dear Marian, Thank you for the excellent review. We hope you enjoy the dryer. Skala Customer Care Team
Beste Martina, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Ze hebben het heel goed gedaan en alles netjes uitgelegd
Beste Esther, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
De medewerker van Elbuco leverde de laptop keurig op de door mij gewenste tijd af. Opende de doos van de laptop samen met mij en installeerde de laptop. Daarna legde hij alles uit. Hij is een uiterst klantvriendelijke, zeer kundige en proffesionele medewerker.
Beste Leo, Goed te lezen dat u naar tevredenheid bent geholpen door één van onze collega's. Wij zijn dan ook blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Erg blij mee
Beste Karin, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Als alles is afbetaald wil ik hier nooit meer wat mee te maken hebben
Beste Berend, Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u ontevreden bent. Er wordt met u persoonlijk contact opgenomen door de afdeling klantenservice. Team Customer Care van Skala
Ik liet ze een filmpje zien van de wasmachine,gelijk zeiden ze dit is goed. De wasmachine omgeruild en klaar. Zo hoorde het.
Beste Tom, Bedankt voor de uitstekende review. Fijn te lezen dat u tevreden bent over onze service. Team Customer Care van Skala
Hele fijne monteurs, duidelijk uitleg over het apparaat en hoe het werkt. Verder waren ze zeer vriendelijk door de tv netjes te plaatsen naar mijn wens.
Beste Nick, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Donderdag op gehangen vrijdag was de tv kapot . Dat krijg als ouder troep krijg ik ging er vanuit dat je één nieuwe tv huur. Ik ga er vanuit dat skala dit netjes op losse .we gaan kijken waar skala mee komt.
Beste Hennie, Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u ontevreden bent. Er wordt met u persoonlijk contact opgenomen door de afdeling klantenservice. Team Customer Care van Skala