Hele vriendelijke jongens die mijn apparatuur hebben geleverd ...
Beste Janet, Bedankt voor uw uitstekende review. Wij wensen u veel plezier met de was/droog combinatie. Team Customer Care van Skala
Heb ik niet gekregen want op m'n loonstrook staan 2 inhoudingen hebben wel na m'n gegevens gekeken en me laten tekenen voor iets maar heb geen wasmachine
Beste Linda, Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u ontevreden bent. Er wordt met u persoonlijk contact opgenomen door de afdeling klantenservice. Team Customer Care van Skala
Alles goed verlopen keurig afgewerkt
Beste heer van Renswoude, Bedankt voor de uitstekende review. Fijn te lezen dat u als trouwe klant nog altijd tevreden bent. Team Customer Care van Skala
wat ik niet van skala gewend ben ik ben al ruim 40 jaar klant dit was de eerste keer. al die tijd ging het zeer goed ik hoop dat dit 1 maalig was.
Beste heer van den Hoek, Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u, als trouwe klant, ontevreden bent. Er wordt met u persoonlijk contact opgenomen door de afdeling klantenservice. Team Customer Care van Skala
Ze waren erg snel weg en communicatie was niet goed
Beste Hans, Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de communicatie niet naar verwachting was en dat de monteurs weer snel weg waren. We nemen dit mee om onze service te verbeteren. Team Customer Care van Skala
Gooed
Beste Erika, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
ik kreeg goede uitleg, kon vragen stellen, meneer was geduldig en vriendelijk
Beste Maria, Bedankt voor uw positieve review. Wij wensen u veel plezier met de fiets. Team Customer Care van Skala
Klantenservice altijd vriendelijk en me probleem wordt altijd goed opgelost en ook de monteur is altijd vriendelijk
Beste Gerrit, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Mijn oprechte complimenten voor de levering wat een vriendelijk personeel alles netjes aan gesloten wij zijn der super blij mee
Beste Aicha, Bedankt voor uw positieve review. Wij wensen u veel plezier met de TV. Team Customer Care van Skala
Ben al jaren tevreden
Beste Jan, Bedankt voor de uitstekende review. We zijn blij te lezen dat u nog altijd tevreden bent met onze dienstverlening. Team Customer Care van Skala
Goede ervaringen en een snelle en goede service
Beste mevrouw van den Hurk, Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat de storing aan uw afwasmachine naar tevredenheid is opgelost. Team Customer Care van Skala
Netjes geholpen en gelukkig een leen tv
Beste Danny, Bedankt voor uw positieve review. Team Customer Care van Skala
Beste Marion, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Je was reukt gelweldig
Beste Chifran, Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u tevreden bent over de geleverde wasmachine. Team Customer Care van Skala
Ondanks drukte bij afdeling storing/planning zijn wij snel en naar tevredenheid geholpen. De monteur was vriendelijk,professional en meedenkend.op schaal van 1 tot 10 een dikke vette 11 Huizinga
Beste heer Huizinga, Wow! Heel veel dank voor uw uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Mijn beoordeling was goed net mensen bij mijn analyse de duur en hep goed werk ver regt voor mijn hoor
Beste heer Kleine, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Al jaren klant bij scala nooit geen problemen gehad zijn er toch problemen worden ze opgelost
Beste heer Jongsma, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Ik wordt altijd goed geholpen, er wordt met je mee gedacht en niet alleen over producten maar ook financieel. Altijd wordt alles snel geregeld en monteurs zijn niet alleen professioneel maar ook klantgericht
Beste mevrouw Kuijs-Iriks, Fijn te lezen dat u als trouwe klant nog altijd tevreden bent over onze service. Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Beste mevrouw Nieuwenhuizen, Fijn te lezen dat de storing aan uw wasmachine naar tevredenheid is opgelost. Wij zijn dan ook blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Heel vriendelijke mensen snel en aardig alles uit leggen hoe het tv werkt. Al jaren goede klant bij jullie
Beste Taco, Bedankt voor uw positieve review. Fijn te lezen dat u nog altijd tevreden bent over onze service. We wensen u veel plezier met uw nieuwe tv. Team Customer Care van Skala
Top service dank jullie wel,bezorgers top
Beste Marijke, Bedankt voor uw positieve review. Wij wensen u veel kookplezier. Team Customer Care van Skala
De meneer die de laptop bracht nam echt de tijd om het goed uit te leggen En beantwoorde alle vragen rustig die ik haf Hij was tevens heel vriendelijk
Beste Brigitta, Goed te lezen dat u tevreden bent over onze service. We wensen u veel plezier met de laptop. Team Customer Care van Skala
Top geregeld allemaal. Vriendelijk personeel. Zou het iedereen aanbevelen.
Beste Maja, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Hoorde van mijn vriend dat het netjes en goed is gegaan
Beste mevrouw van Oort, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
nette bezorgers goede uitleg.
Beste heer de Rooy, Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat de storing aan uw laptop naar tevredenheid is opgelost. Team Customer Care van Skala