Top service!

Heel tevreden met het eindresultaat!

duidelijk

perfecte service en kwalitatieve producten

Snelle probleemoplossing en communicatie

Een groot aantal LED lampjes besteld, helaas 1 dag voor event maar 50 ipv 550 geleverd. Op donderdag om 15:00 gesignaleerd, Claudia en Linda hebben direct snel gehandeld en om 12:30 op vrijdag was de juiste levering er alsnog, precies op tijd voor het evenement. Heel fijn aangezien de leverancier in het buitenland zit, dus echt boven verwachting dat het zo fijn opgelost is. Dank!

Prima geregeld

Blij met de order, Goede communicatie, snel geleverd, product ziet er naar wens uit, blije klant,

zeer goed

• Betrouwbaarheid

Zeer klantvriendelijk en hulpvaardig!

Ik ben zeer tevreden over Allgifts. Via de chat kun je perfect met hen communiceren over je bestelling. Ik heb het eindresultaat nog niet gezien maar heb daar alle vertrouwen in.

• Betrouwbaarheid

Mijn bestelling is snel geleverd.

• Betrouwbaarheid

Prettige afhandeling van de gehele bestelling

Snelle reacties en adequate afhandeling waar je als klant op zit te wachten. Zeker tot een volgende keer.

TOP

Supersnelle service!

In een woord: top!

Fijn contact, konden snel schakelen en ook bij een foutje werd er snel gehandeld en de besproken deadline nog gehaald. Fijne partij om mee samen te werken!

Fantastisch geholpen.

Mijn bestelling had een tijdsdruk, maar ze hebben mij daar geweldig meegeholpen!

• Betrouwbaarheid

Snelle levering, maar teveel verpakking

Mooie eco-borkjes met pen snel geleverd, prettig contact met klantenservice. Maar waarom zit er om eco-boekjes zoveel plastic en ook nog eens een dubbele doos?

• Betrouwbaarheid

verliep goed van bestelling tot levering

Ik had europese parkeerschijven met ijskrabber besteld en plots werd er ons een model gestuurd met winkelkar jetons. Dus opnieuw offerte en heel het verloop, maar eind goed, al goed :)

• Betrouwbaarheid

Eenvoudig bestelling, snelle levering, product naar verwachting, top!

Eenvoudig bestelling, snelle levering, product naar verwachting, top!

• Betrouwbaarheid

Levering binnen één dag, keurig verpakt

Voor het eerst bij Allgifts besteld, naar volle tevredenheid geleverd.

Heel goed!

Ik ben erg fijn geholpen! Persoonlijk contact was erg prettig. De site vond ik soms niet helemaal duidelijk wat betreft het aanleveren van mijn logo, maar door middel van telefonisch contact ben ik heel goed geholpen. Producten waren netjes op tijd binnen en van goede kwaliteit. Het logo is er heel mooi op geborduurd en het past perfect bij het product.

• Betrouwbaarheid

De producten zijn binnen de besteltermijn geleverd.

Meedenkend, snelle levering!

Betrouwbare leverancier die snel reageert op telefoon en chat, vervolgens directe levering! Perfect.

Netjes geholpen.

In eerste instantie waren wij over de afhandeling niet zo tevreden. Allgifts heeft onze klacht serieus opgepakt en naar tevredenheid afgehandeld.

Zeer tevreden !!

Heel vlotte service en communicatie, mooie en kwalitatieve bedrukking en snelle levering. De initiële fles die we wilden bestellen (in 100-voud) was niet voorradig, maar meteen werd een volwaardig alternatief voorgesteld.

• Betrouwbaarheid

Mooie spullen en snelle levering!

De materialen zien er precies uit zoals we dit wilde, we zijn er erg tevreden over.

• Betrouwbaarheid

snelle service en goede kwaliteit

er werd meegedacht en snel gehandeld vaniut All gifts. Het resultaat was naar wens en de levering was goed. Daarnaast werd ik via mail en telefonisch goed op de hoogte gehouden van de status.

• Betrouwbaarheid

Wordt snel opgepakt en snel afgehandeld!

Fijne communicatie, veel mogelijk en flexibel.

Teleurstellend

Slechte ervaring met alleen al het bestellen van samples. Ik bestel een paar samples van een product om te kijken hoe het bevalt. Er staat dat ik het binnen een paar werkdagen binnen heb. Niks gekregen. De week erna gemaild, geen reactie. Paar dagen erna bel ik zelf en krijg ik een zeer raar gesprek. Er wordt gezegd dat omdat ik eventueel maar 30 stuks zou bestellen bij definitieve aanschaf, de stukprijs veel hoger ligt. Oke?? Prima. De heer wil eigenlijk meteen nu dan een antwoord met of ik bereid ben dat dan te betalen of te bestellen want zoniet, dan hoeven de samples niet opgestuurd te worden. Dit waren letterlijk zijn woorden. Je verwacht dus van de klant dat die al antwoorden geeft voordat die de sample uberhaupt heeft? Zeer klant-onvriendelijk. Mijn bestelling voor de samples was dus niet eens geplaatst. De heer zegt ja die is geannuleerd maar ik zal het dan nu wel voor je bestellen. Kleur die ik wilde was er nu natuurlijk niet meer. Als klant wil je een paar samples, kijken of het bevalt en ik kijk dan wel hoeveel ik er wil en wat de kosten zijn. Ik betaal ook gewoon voor de samples. Hele rare gang van zaken. Je had me ook ná mijn bestelling gewoon een mail kunnen sturen met de info dat stukprijzen hoger liggen als ik er 30 ofzo bestel, zodat ik het weet en zelf de keuze kan maken. Raad dit niet aan als je fijne service wilt.

Helemaal goed

Snelle levering, voldoet aan verwachtingen

Ferdinand Bolstraat 25

8021 ES Zwolle